דירוג בלוגים

דירוג בלוגים

שלום לכל משתתפי הפורום, בימים אלה אנחנו מקימים אתר חדש לדירוג כל הבלוגים בישראל (ישראבלוג, נוטס, דה מרקר, תפוז וכו..). האתר נמצא בשלביי הביטא שלו כרגע והדירוג נעשה בצורה אוטומטית. נשמח אם תיכנסו לאתר ותימצאו את עצמיכם בדירוג ב http://populary.co.il אם יש לכם פידבק על תקלות או הצעות לשיפור, נעריך את זה מאוד כדי להפוך את האתר לשימושי יותר בשבילכם! בתודה מראש לכולם, פופולארי

0r0r

New member
בעע

שוב הכנסת בלוגים סדרטית. שוב RSS. שוב בדיקת קישורים נכנסים. שוב בדיקת דירוגים במנועים שונים. שוב אלגוריתם מתמטי עלוב שמחשב מכפלות בין גורמים כאלה ומציג איזה פלט מלאכותי שלא אומר כלום. עמוד הבלוגים הפופולארים מוכיח עד כמה זה מלאכותי ולא קשור למציאות. הרשימה שיש שם אפילו לא משקפת את הדירוג הנכון בתוך תפוז, כך שאין מה לדבר על דירוג הבלוגספירה הישראלית בכלל. אני בספק אם יש כאן חידוש טכני כלשהו או שהכל מבוסס על שירותים חיצוניים ואם יש אני בספק עד כמה הוא משמעותי. אני שונא אתרים כאלה ומקווה שיסיים כמו קודמיו. (נכון אחלה זריקת עידוד להמשך? ידעתי שאני טוב בזה!)

אביעד ק

New member
קח את כל מה שכתבת בטכנית

ותצרף את מה שאני כתבתי בעברית ותקבל פוסט מושלם

תשובה

הייתי יותר בכיוון של ביקורת בונה אבל אם אתה מתעקש. בכל מקרה, אתה מכיר דירוג חיצוני לבלוגים של תפוז? אתה מכיר מישהו שיכול לעשות הכנסה סדרתית של RSS ל 65,000 בלוגים? בכל מקרה, אני מקווה שנוכיח לך שהאלגוריתם אינו עלוב.

0r0r

New member
........

אני לא מכיר דירוג חיצוני של הבלוגים של תפוז. אני מרשה לעצמי להניח, מתוך הכרות עם המערכת ואנשיה מרגע שהיא הוקמה, שהדירוג באתר (שלכם) לא קרוב למציאות (למידע שיש לתפוז). הכנסה סידרתית היא לא בעיה. גם לכמות כזו של בלוגים (ואם היא לא סידרתית היא כנראה נעשתה מזמן. די מהר מצאתי בלוגים לא רלוונטים או לא פעילים היום).. אלגוריתמים שמתבססים על הרעיונות הנ"ל הם לא חדשים. אם אין לך איזה שהוא נתון מהפכני, יהיה לך קשה להוכיח לי שהאלגוריתם לא עלוב.

בלו10גטל

New member
דווקא יפה

אור אל תזלזל ב- cron שרץ לבדוק 65,000 בלוגים כל יום (אם זה באמת מה שהולך אצלם) צריך סרברים רצינים בשביל זה. אני חושב שהרעיון טוב, הטכנולוגיה נראת מבטיחה אבל המימוש על הפנים. אני מאמין שעם הזמן הם ישתפרו. בהצלחה

ע ל ו מ ה

New member
לא מצאתי אותי ../images/Emo4.gif

(-: ה-בלוג
מקום שני. מגניב! אז למה לא מצאתי אותי? (חיפשתי את השם שלי, עם ובלי גרשיים, חיפשתי תגיות מהבלוג שלי, לא מצאתי). לא מצאתי גם בלוג אחר שאני קוראת, מבלוגלי. לא כולם מאונדקסים עדיין? (crawl מ"ה-בלוג" אמור למצוא את הבלוג שלי...).

ע ל ו מ ה

New member
תודה!

אני אתעמק יותר כשיהיה לי זמן. בינתיים שאלות שכבר צצו לי: 1. אפשר מפה לעבור לראות איזה בלוגים יש "סביבי" - כלומר, בסביבות מקום 400? 2. אחרונים שקישרו אלי - ה-בלוג קישר אלי לא מזמן, כשהייתי בין פותרי שלד הבלוגיה (http://www.tapuz.co.il/blog/viewentry.asp?entryid=1048443 ) אבל הרשומה הזו לא מופיעה בין האחרונים שקישרו. כן מופיעות שם רשומות קדומות בהרבה. 3. יש דירוג לרשומות? (אם כן, אפשר לראות אותו ליד הרשומות בעמוד?) 4. ענן התגיות - רזולוצית גודל הפונט בתפוז אינה מוצלחת וכמות הרשומות שלי כבר די מיצתה אותה ולכן התגיות בענן שלי בתפוז אינן נבדלות זו מזו די הצורך. שמחתי לגלות שאצלכם הן דווקא נבדלות, אבל אז הופתעתי מההבדלים - לא ידעתי שכתבתי על בני הצעיר הרבה יותר מאשר על בני הבכור, לא ידעתי שכתבתי כל-כך הרבה על התבלגות. בדיקה בענן התגיות של תפוז גילתה שטעות בידכם: דווקא כתבתי בערך אותו דבר על שני ילדיי, אבל על הבכור דווקא קצת יותר. ועל התבלגות כתבתי פחות מחצי מהפעמים שכתבתי על כל אחד מילדיי. בקיצור... ענן התגיות שלכם שגוי. בכל אופן אהבתי את הרעיון.

תודה לך :)

קודם כל תודה על התגובה העיניינית. לשאלותייך: 1. זה רעיון מעניין- אנחנו עומדים להוסיף תמיכה לראות את רשימת הדרוג במלואה, נוכל להוסיף קישור ישר למיקומך ברשימה וכך תוכלי לראות מי מסביבך. 2. אין דרך לדעת את זמן הקישור- האתר קובע את סדר הקישורים לפי הזמן שבו הוא מצא כל רשומה מקשרת. היות והאתר חדש כל הרשומות המקשרות הקיימות עד כה נראות כחדשות, ואין דרך לסדרן לפי זמן הקישור האמיתי. יחד עם זאת, ככל שיעבור הזמן והאתר יעבור על הרשומות החדשות הסידור יהיה מדוייק יותר. 3. כרגע אין דרוג לכל הרשומות (כמו לכל הבלוגים) אלא רק ל5000 הפופולריות ביותר.. ניתן יהיה להוסיף אזור בעמוד הבלוג של "רשומות שנכנסו לטופ 5000"- האם זה נראה לך כדבר מעניין? 4. ענן התגיות מתייחס לרשומות שהאתר עבר עליהן- כנראה שבבלוג שלך הוא עדיין לא עבר על כולן :)

ע ל ו מ ה

New member
הבנתי, תודה

3. כן, אם יש דירוג רק ל-5000, אז בהחלט הייתי רוצה לדעת לגבי בלוג אותו אני בוחנת אם יש לו רשומות שכאלה. 4. אוקיי. מקווה שרזולוצית הגודל של הפונט תישמר גם כשתסיימו לעבור על כל הבלוג שלי
. 2. קצת מבלבל... אם כי הבעיה מוכרת (מדי...). כן, יש הגיון בזה שעם הזמן זה יסתדר. לא כדאי להשקיע ב-parsing שיגלה את תאריך פרסום הרשומה? (בסופו של דבר אין יותר מדי פורמטים למיקומו של התאריך על הרשומה...). לא יודעת להחליט בעצמי אם כדאי או לא כדאי (כלומר... מתקשה להעריך את גודל המאמץ וגם את גודל התרומה...) אז כנראה נצטרך לחכות ולראות אם זה באמת משתפר עם הזמן. 1. כן, זה נשמע כמו הדרך הנכונה.

עמוד בלוג

היי דנטל, לך לעמוד הכלים ותכניס את כתובת ה url שלך ותמצא את עמוד הבלוג שלך.

דנטל

New member
הניק שלי דווקא מאוד נשי

בכל מקרה, מצאתי בדרך שתיארת, תודה! הענין הוא שהייתי מעונינת שגם אחרים ימצאו אותו, בעיקר גולשים שלא ידעו להשתמש בכלים.

gesus

New member
אף אחד מהבלוגים שלי לא נמצא שם

מה יהיה? אני שוקל לפרוש מהבלוגספירה...

gesus

New member
גם שם לא

האמת היא שזה ממש לא משנה לי. אין לי בעיה עם הטראפיק הנוכחי שלי.

למעלה