דירוג בלוגים

יש לך בלוג עמאי?

אם יש לך בלוג עצמאי אז רק השבוע הוא יתווסף. כרגע אנחנו מאנדקסים רק מישראבלוג, דה מרקר, גלובס, תפוז ונוטס.

gesus

New member
יש לי 5 והיד עוד נטויה

וגם מאוד כואבת מרוב תרגומי תבניות שאני עושה לאחרונה.

מה אתה מדבר יא תוכי?

29 זה יותר טוב מ102! אני דיברתי על זה שיש כמה בלוגים לא מוכרים בכלל עם דירוג יותר גבוה מאשר בלוגים ממש ידועים.

wranger

New member
בוא'נה, עכברון!

נדבק לך החושומור למלכודת הדבק?

Tali1912

New member
טוב אז ככה

מצאתי את 2 הבלוגים שלי בקלות לא ידעתי לאיזה קטגוריה הם משוייכים, עברתי על כל הקטגוריות לא מצאתי אותם. מבחינת רשומות אחרונות באחד הבלוגים 2 רשומות אחרונות קלעו בול השלישית מזדנבת הרבה מעדכון אחרון. <ארץ חמדת אבות> בלוג שני גם לא מצאתי אותו לפי שיוך קטגוריה אבל לגבי העדכונים האחרונים אני מכירה את האירועים בבלוג כמו כפפה ליד. יש רשומה שהתרחשה ביולי ואנחנו עכשיו באוקטובר ועברו הרבה רשומות מאז, גם את הרשומה האחרונה לא מעודכנת. <בעיניה של גאיה> בכללית אתר מאוד חיוני, מאפשר לי לבחון בלוגים שלא הכרתי, מעבר לדירוג. התוספת של תמונת הבלוג מוסיפה בהחלט.

בלו10גטל

New member
רק הערה קטנה אני חייב

קצת מצחיק שאתם רושמים כל הזכויות שמורות לחברת פופלארי בע''מ כשאין חברה כזאת בכלל, או שהתכוונתם לחברת פופולארי בע''מ ( שגם כזאת חברה אין). רק תקפידו על הדברים הקטנים וזה יגרום לכם להיות הרבה יותר רצינים. בהצלחה.

jonklinger

New member
או לרשום חברה בע"מ

לא כל כך יקר, ועוזר לעניין האחריות המוגבלת. --

חהמן

New member
חה!

מחשבות אחרי סקירה ראשונית: אולי כדאי שיהיה הסבר ברור יותר לפי מה אתם מחליטים מה פופולארי יותר ופחות. ואולי כדאי שתרכיבו גם סוג של דירוג אלטרנטיבי, שייתחשב בגורמים שלא התחשבתם בהם בחישוב המקורי. ויהיה נחמד אם יהיה אפשר פשוט לשוטט בדירוג המלא. יהיה נחמד אם יהיה דירוג (מספרי, לא ענן) של תגיות לפי פופולאריות, עם אפשרות לבחור פופולאריות בטווח זמנים משתנה (היום, בשבוע האחרון, בחודש האחרון) ושלחיצה על אותה תגית תוביל לכל הרשומות שהשתמשו באותה תגית בטווח הזמנים הנבחר, מהעדכני ביותר לעתיק ביותר. אנשי חה!

חה.

בגדול הדירוג נקבע לפי הכותבים עלייך- ככל שכותבים עלייך יותר (כתיבה אמיתית, לא סתם "קישור לשם קישור" שניתן למצוא בהרבה בלוגים) תדורג גבוה יותר. אנו לא מעוניינים לחשוף איך בדיוק קובעים מהו קישור רלוונטי כדי למנוע זיוף (למרות שכרגע אין סיבה לזייף זאת.. אנו מניחים שבעתיד יהיה) הרעיון של חיפוש לפי תגיות בטווח שמנים הוא נחמד, נראה איך נוכל לשלב אותו

חהמן

New member
חה!

אנחנו חושבים שכדאי לרשום משהו כללי לפחות באתר. אחרי הכל, המטרה של האתר היא "לקבוע" מי הבלוגרים הכי פופולארים בבלוגוספירה הישראלית, אבל אף אחד לא יתייחס לזה כל עוד זה לא מדד שמקובל על הבלוגרים. וכמו שאמרנו, לדעתנו צריך להיות גם מדד חלופי. כזה שקובע פופולאריות לפי קריטריונים אחרים. נגיד כמות הכניסות לבלוג ביחס לזמן יכול להיות מדד טוב ופשוט לפופולאריות, ובהרבה מקומות אפשר להשיג את המידע הזה בקלות. אנשי חה!

נכון

ברור שהמדד צריך להיות מקובל על הבלוגרים.. אנו מניחים שכשאר יהיה לנו את כל המידע הוא יהיה מדוייק ולא יהיו לאנשים בעיות איתו האם מה שרשמנו באתר לא נותן הסבר מספיק? ננסה להרחיב זאת. בנוגע למדדים חילופיים- אין לנו שום בעיה להכניס כל מדד שהוא לדירוג, תוך כדי שמירה על העיקרון שאפשר לאסוף אותו אך ורק מהבלוגספירה עצמה. כמות כניסות ביחס לזמן הוא אכן נתון טוב, אבל הבעיה היא שלא ניתן לאסוף אותו- כדי לעשות זאת בצורה אקטיבית ואמינה צריך שכ-ל בלוגרים ישתמשו באותו כלי לספירה (ואין סיכוי שזה יקרה כרגע) בנוגע למוני הכניסות הקיימים באתרים כרגע- ישנה חוסר הסכמה בנוגע למה נחשב "כניסה" ומה לא (ניתן לראות שהמונים בישרא בלוג ותפוז שונים לגמרי)

אוהבת את האתר שלכם.

הייתי רוצה לראות את 100 הבלוגים הראשונים בדירוג (לפחות) עם אפשרות לעבור הלאה. מבחינת הפוסטים, הרשימות שלכם ממש לא מעודכנות וגם לא לפי סדר הפירסום הנכון. שיהיה בהצלחה.

:)

אנו שמחים לשמוע זאת :) הוספנו כפתורי ניווט ניסיוניים בדירוג הבולגים, ניתן להגיע לכל מיקום של בלוג דרוג- אך יש לציין שהדרוג כרגע לא משקף את המצב האמיתי בבלוגספירה הישראלית, כיוון שאנו עדיין אוספים מידע. בנוגע לרשימות, כמו שכתבנו ב"קרא אותי" באתר- מכיוון שהאתר חדש.. הוא רואה את כל הרשימות כ"חדשות" ופשוט מוסיף אותן בסדר בו הוא נתקל בהן. ככל שיעבור עוד זמן בו האתר רץ במקביל ליצירת פוסטים חדשים בבלוגיה, הרשימות יהיו יותר רלוונטיות. אנו שוקלים להעלים את האופציה לראות את הפוסטים בכלל עד שנגיע למצב מעודכן. לעשות זאת?

בעיניי

לאתרים מהסוג הזה בישראל יש פוטנציאל גדול (יותר נכון, בגודל הנוכחי של הבלוגספירה, מספיק אחד טוב כזה), אבל אף אחד לא באמת עושה מה שצריך לעשות. כל פעם מתקרבים לזה, אבל זה אף פעם לא זה.

למעלה