דירוג האלבומים - שבוע 7

RamiSun

New member
כנסו כנסו

הדירוג שלי: Camel - Mirage 4.5 אלבום טוב מאוד של קאמל Van der Graaf Generator - Godbluff 1.7 לא אוהב לצערי Anglagard - Hybris 4.3 מופת שבדי במסורת קאיפה

מורנא007

New member
דירוגי

Änglagård - Hybris - 5.0 אעשה שקר בנפשי אם לא אתן לאלבום הזה ציון מקסימאלי. למרות שהוא לא מושלם (הקטע החמישי חלש יחסית לאחרים), הוא אחד האלבומים הקרובים למושלמות, ולהזכירכם הוא אלבום בכורה! הצפרדע הפכה לנסיך יפה תואר. Camel - Mirage - 4.6 אלבום טוב מאוד של קאמל. שלושת הקטעים האחרונים נמנים על הקטעים הטובים יותר של קאמל. מה שמוריד את הציון הם השירים בהתחלת האלבום. יתכן וקאמל ניסו ליצור להיטים. כל זאת כאשר הוא האלבום השני של הלהקה, הלהקה משנה כיוון: כבר פחות נשענת על הבלוז כמו באלבום הראשון ומכניסה למוסיקה נופך פרוגי משלה שאותו המבקרים אולי לא אוהבים, אבל חובבי הג'אנר מחפשים. בהמשך שנות ה-70 הלהקה תמשיך בכיוון הפרוג בלפחות שלושה אלבומים ראויים לספרית פרוג. Van der Graaf Generator - Godbluff מצטער, לא מכיר את האלבום.

B a z a

New member
הקטע החמישי לא קשור

הוא גרסה מוקדמת של קטע באלבום השני שלהם, בהוצאה המקורית הוא לא היה. מי זה האדום הרביעי?

gunr7

New member
מיראז'

השירים בתחילת האלבום? להיטים? לדעתי סופרטוויסטר אחד הקטעים המוצלחים, השלמים והממצים שלהם

מורנא007

New member
OK

Baza, אני מבקש אם אפשר למחוק את המשפט: "יתכן וקאמל ניסו ליצור להיטים", מההסבר שלי.

למעלה