דירוג האנשים היפים ביותר

dilan angel

New member
1../images/Emo47.gif../images/Emo110.gif

ב5 מילים: ריאן פליפה!!!!תעשה לי ילללללללללללדדדדדד!!!!!!!!!!!! עעעעעעעעעעעעעע!!!!!!!!!!!!!!!!!

dilan angel

New member
5../images/Emo110.gif

היא לא כזאת מפילה או הורסת אבל לדעתי היא פשוט מיוחדת ומדהימה לינדזי לוהן הג'ינג'ית הנצחית!!

dilan angel

New member
4../images/Emo110.gif

פשוט לא ידעתי איך לשבץ את שתיהן הן זמרות פופ שאני חולה עליהן(כן אני אוהבת פופ!!!) פשוט מהממות ומדהיימווותתת!! חחח תתעלמו ממדונה בריטני וכרסטינה

dilan angel

New member
3../images/Emo110.gif

מנדי מור היא האישה הכי מדהימה שראיתי בחיים שלי עם יופי טבעי לא מהעולם הזה! יש לה חיוך מושלם! והיא כולה הורסת ומפילה! הייתי חותכת יד בשביל להראות כמוה

dilan angel

New member
2../images/Emo110.gif

אם בשביל מנדי מור הייתי מוכנה לחתוך יד בשביל הייצור הבא הייתי מעדיפה לעבור עינוי סיני ולשמוע מזרחית כל החיים שלי!(כן,כן) ג'סיקה אלבה חלק מכירים אותה מהסידרה(הכי הכי!!)מלאך שחור ז"ל וחלק מהסרט שחקי אותה מותק. ג'סיקה היא לא סתם עוד בלונדה עם עיניים כחולות היא ממוצא צרפתי,קנדי,דנמרקי,אינדיאני(!!!) והנה התוצאות המושלמות

dilan angel

New member
1../images/Emo47.gif../images/Emo110.gif

אני יכולה לדבר על הייצור הבא שעות(מזל שאני בפורום שלה) פשוט ש-ל-מ-ו-ת! מי שמוצא פגם אחד בדבר הזה אני כלבה! אנג'לינה ג'ולי

LeAnnDylan

Well-known member
אוקיי הדירוג שלי!!!!!!!

נשים: 1. דרו ברימור 2. אנג'לינה ג'ולי. 3. קריסטה אלן. (בילי ימי חיינו) 4. קייט בוסוורת'.(בלו קראש) 5. שרליז ת'רון.(מונסטר) גברים: 1. אוסטין פק.(אוסטין ימי חיינו) 2. דין שרמת. (בעלה ל ליאן ריימס) 3. אנטוניו סאבטו ג'וניור. 4. לי לטצ'פורד אוונס.(סטפס) 5.ג'ייקוב יאנג.(ריק הראשון ביפים והאמיצים)

למעלה