די ג'יי סהר זנגילביץ', מכירים?

אMור

New member
די ג'יי סהר זנגילביץ', מכירים?

נתן ראיון (ילדותי משהו) ל- ynet וכשנשאל אודות החוויה הבינלאומית שלא ישכח, שימו לב לתשובתו: "בסין, לתקלט מול קהל של מלוכסנים בלבד, זה היה קצת מצחיק. הם נמוכים ממך בהרבה, והבנות לבושות בשיא האופנה, אבל מתחת לבגדים לא מציצים תחתוני חוטיני, הן לובשות מין תחתוני סבתא מרופדים שלא ממש הבנתי."

Omiz

New member
../images/Emo6.gif גדול !!! ../images/Emo6.gif

הרג אותי, הוא מה זה צודק לגבי התחתונים...לא שאני יודע מנסיון... אבל גם אני ראיתי אותם מבצבצים !!!!!! הרג אותי...

לבושות בשיא האופנה??

ככה זה כשעולים לתקלט מסטולים!הכל נראה יפה, אפילו "האופנה" של הסיניות שרק השם יודע באיזו יצירתיות (שלא הייתה מביישת אף קשת בשמיים) הן מתלבשות. ובקשר לאוהלים שהן לובשות בתור תחתון - זה פשוט אסון לאומי, כואב לי הלב לראות מחזה כזה כל פעם מחדש. אני כותב על זה עכשיו ורצות לי תמונות בראש של סיניות שונות ומשונות שיצא לי להיות איתן ופשוט אני מזדעדע מחדש, זה כמו חגורת צניעות התחתון הזה, עובי של 5 ס"מ ובצבע של תחבושת אלסטית... מקס "מבקר האופנה" בקיוסק

matan be

New member
סקר

חברים גם אני מאז פרסום ההדועה למעלה מרגיש מין בחילת בוקר מהתמונות שבראשיץ אבל למען ההגינת אני חיב לציין ש:א. נכון הרוב לא משקיעות בכל מה שמתחת לבגד אבל אם מנסים ניתן למצוא בשאנגחי בייגינג וגם שנזן וגואנגזו כמה בנות שמתחשבות גם בנוץ לפי המחקרון שלי (שעדיין לא הסתים) ככל שהתחתון של הבחורה יותר נועז כך היא גם יותר זמן בעיר הגדולה וחשופה יותר להלכי הרוח במערבץ וכןץץץץ גם קצת יותר שרמוטה.Omiz קח זאת לתושמת לב

Omiz

New member
בעיקרון

לא זיהיתי הבדל במצב ההלבשה התחתונה בין הערים הגדולות לפריפריה, בשניהם המצב היה בכי רע, תחתוני סבתא ! ואם מישהו אומר לעצמו:" מה כל כך גרוע?" זה גרוע, ולא קינקי בכלל, זה TURN OFF עצבני !
לגבי הערים הגדולות, אני מסכים בעיקרון: רצוי מישהי שגרה באחת הערים הגדולות, רצוי רחוק מההורים, בעלת חבר זר לשעבר (שעשה את כל העבודה הקשה) - אבל בכל מקרה, תגידו מה שתגידו, אני לא מסתדר עם המנטליות שלהן, שיהיו "שרמוטות" (כפי שציין חברינו הגואנגדונגי) ככל שיהיו ומערביות, ואני לא מדבר על יריקות או משהו, משהו עוד לא מתחבר לי בבנות הסיניות
אתם רואים לאן אתם מדרדרים אותי....

diegok

New member
מסכים עם כל מילה

גם אני ראיתי במועדונים בשנחאי בנות שנראות טוב עד שהתכופפו והורידו לי את כל החשק אבל אין מה לעשות צריך לקבל את זה ולנסות לחנך אותן... היום למשל אחת העבודות במשרד חזרה לעבוד אחרי החג ועשתה שינוי תדמית... אבל בכל מה שקשור לתחתונים נשאר כתמול שלשום...

Omiz

New member
כבר נבהלתי

חשבתי שאמרתי לה:" בואינה, מה זה צריך להיות? מה זה התחתונים האלה? נראה לך שאת מסתובבת ככה, עם התחתוני סבא האלה!
עופי, עופי להחליף!!! פכם הבאה שאני תופס אותך ככה אני מוריד לך את זה מהמשכורת! " אבל למזלינו לא עשית את זה... אני מדרדר מהודעה להודעה....
אה, ולגבי שנוי תדמית, זה היסטרי, לפני ואחרי החג ראיתי כל כך הרבה ששינו תסרוקת. השיא היה אחת מהעבודה, סינית עם שיער חלק שחור (אלא מה), החליפה לבלונד מתולתל
תאמינו לי, זה יותר גרוע ממה שזה נשמע... כמבון שלא יכלתי לשתוק ושאלתי אותה אם היא: 摸电 נגעה בחשמל, יענו התחשמלה...לפעמים אני צריך לסתום את הפה...אז יאללה ביי !

חחחחחחחחחחחחחח

אגב, יפה לכם שאתם לא מדברים על זה שהן לא מורידות שערות בכלל והולכות עם חצאיות או גופיות בלי להתבלבל בכלל!!! (או שזה רק בחלק הצפוני של סין?
) או התסרוקות המזעזעות שהן עושות לעצמן... הרי הן בורכו בצופן גנטי לשיער מושלם,אז למה?למהההה להרוסססססס???

diegok

New member
זה מזכיר לי

באחת הפעמים שהבוס שלי (ישראלי משוגע) בא לביקור בסין אז הלכנו עם הסינית למפעלים ואז אחרי חצי שעה הוא לקח אותה החוצה ואמר לה שעכשיו היא הולכת להתקלח ולשים דאודורנט וכמובן היא עשתה את זה ואנחנו קנינו לה דאו וחיכינו עד שתסיים... (שכחתי לציין שהיה חם טיחווווו)

matan be

New member
diegok your boss is no.1

גדול איזה עוז אני כבר שנה מנסה להביא את הבחור שאיתי לצחצח שיניים לא עזרו כל המסטיקים וכו" הוא פשוט אוהב טעם של ג"ורע בפהץ

אMור

New member
אצלי יש פק"ל כיסים

סוכריות מנטה. אני מכניס לפקידה שלי לפה בלי לשאול אותה בכלל... לאחרים - אני מציע בנימוס... איזה סירחון יוצא להם מהפה, במיוחד בשעות הבוקר... ואיך בשירשור כזה לא עולה נושא הנפיחות?? לסינים אין דין ואין דיין בהפלצות..מילא, בחוץ, אבל במקומות סגורים - משרדים ואף גרוע מכך: מכוניות
תיכף תעלה כאן Gao xin עם סיפורי תא הגזים אצלהם במשרד... מזכיר לי שנסעתי עם ידידה סינית שלי (לא מצאתי הגדרה אחרת, סורי) ואחייניתה באוטו שלה שבוע שעבר, זה היה אחרי ארוחת ערב במסעדת אוכל מ- Zhejiang והיה קר בחוץ. פתאום -
, מגיע אלי גל ריח מרוכז ומתובלן, כמעט סטיתי לתעלה מימין ברגע של אבדן הכרה... פתחתי את החלון עד הסוף בטענה שנהיה חם באוטו - והן... ממשיכות להן בשיחתן הקלילה בנינגבוחואה שגם ככה אינני מבין מילה...
אני טוען שלסינים אין חוש ריח, אחרת אין לי הסבר לתופעה הזו, איך הם מתבוססים בריחות של עצמם ולא עושים דבר בנידון... זכורות לי גם לא מעט נסיעות עם חמישה ושישה אנשים באוטו, והם לא חושבים פעמיים כשפי הטבעת שלהם חש בלחץ אוויר פנימי, אפילו קל שבקלים...ועוד יותר מדהים זה שלאף אחד מהם זה לא מזיז - רק לנו... תאמינו לי, בסוף אני עוד יחשוב שאנחנו, ה- wai guo ren דפוקים בשכל...

diegok

New member
בהחלט

תנסה לטוס 4 שעות עם סינים במטוס ותבין למה לפני שהמטוס נוחת כולם כבר עם המזוודות ביידים

Omiz

New member
ואללה - באמת נעשה פה מעשה

שלא נראה לי שהייתי עושה...פשוט הייתי סובל בשקט...
מעניין מה יהיה פה בקיץ, אולי אני אקנה בדיוטי פרי מוצרי טיפוח ואחלק בקיץ כמו דיילת חיננית

matan be

New member
שערות

מאיפה את רוצה שיורידו? באמת רק בית השחי הוא מוקש, אבל אם יש לה טעם בתחתונים סביר להניח שגם שם בסדר.

אז שיורידו משם!

ואגב, גם מהרגלים הן לא מורידות.אמנם יש להן ממש מעט אבל אם מישהי משקיעה בשמלה קצרה למה לא ללכת עם ההשקעה עד הסוף?
אגב-מישהו שם לב לקטע עם הגבות המצוירות? זה משהו שראיתי בכל סין ולדעתי זה פשוט קעקוע של גבות (כי אצל חלק מהן הוא פשוט כחול). מישהו יודע על מה אני מדברת?

Omiz

New member
זה בכל החלקים של סין

אין מה לעשות זה חלק מהתרבות... דווקא דיברתי על השיער, ראי איזה 2 הודעות למעלה. בכל מקרה, אני שמח על ההתערבות הנשית בדיון ! איך הולך עם הסינית דרך אגב?

matan be

New member
סוכריות מתינוק

אתה שואל אותי? תאמת כבר נמאס!! אבל מה לעשות, זה מה יש. כמו שנאמר בשכונה "אם נותנים לך תיקח אם לוקחים ממך תברח". תאמת אני מתחיל לחשוב שמשהו איתך לא בסדר, אני נמצא בחור חור והמצב בסדר. אתה גר במנזר?

Omiz

New member
לא שאלתי אותך גבר גבר

שאלתי את ניקלס בת... "סינית" כשפה, ולא התכוונתי לבחורה סינית ! בל מקרה, יש מצב שזה אני לא בסדר
אני כבר לא יודע, המצב בכי רע, במנזר לפחות יש פוטנציאל... אבל מה שכן, אני חוזר עכשיו בסערה, זהירות

היי אומיז:)

השיער הוא פשוט מכתי אצלהם... רק משם יש להן להוריד וגם זה לא??? לא הגזימו??? אפילו לי כאישה זה הפריע לראות את זה... והכי הורס זה שהן יכולות לנופף ולהרים ידיים כאילו כלום
לגבי הסינית-דוקא הולך די סבבה... אבל נועה נוטשת אותי כמו שאתה יודע:)

למעלה