די ג'יי סהר זנגילביץ', מכירים?

|זה הכי TURN OFF

למה?!?! למה הן לא מורידות שיער בבית שחי, עזבו, אני כבר לא מדבר על התחתון, על השפם שהן מטפחות בגאווה או אפילו על שיער הערווה שלא מבייש את הזקן של בנימין תאודור הרצל, שיורידו בבית שחי לעזאזל איתן, כמה פעמים קרה לי לגעת בזה בזמן אקט, אין לכם מושג (או שיש) איזה תחושה מוזרה/דוחה/מעוררת גועל/מעודדת אימפוטנציה (ניתן לסמן הכל) זו, הייתה לי מישהי, הייתי איתה חודש, כמה פעמים התחננתי שתוריד את העציץ הזה שיש לה בבית שחי, היא לא הסכימה!! כמה פעמים אני רואה בחדר כושר בנות באמת יפות, בובות, מתאמנות עם גופיה, פשוט מבחיל, הייתה אחת שלא האמנתי, פשוט גוש של שיער עבות!! מקס "אמריקן לייזר" בקיוסק

Omiz

New member
תשמע ../images/Emo197.gif

הרגת אותי עכשיו עם ההודעה הזאת, כולם במשרד לא מבינים למה יש לי חיוך דבילי על הפנים
אין מה לעשות, גם כשאני אהיה בן 80, טפו טפו טפו, ומישהו יגיד לי "עציץ מתחת לבית השחי", אני אשפך מצחוק...ככה אנחנו...
חבל שהחוויה בהחלט טראומטית, אני העברתי את זה בהרבה אלכוהול כך שאני לא ממש זוכר
טוב, בוא נסיים עם זה עכשיו ! אמריקן לייזר, אתה כוכב אתה

תשמע

גם אותי הרגת עם ההודעה הזאת עכשיו. פשוט התגלגלתי פה מצחוק
נראה לי שהן פשוט לא מודעות לקטע של הורדת שיער זה הכל. תראה, כשהגברים שם מורידים שערות מהסנטר בפינצטה (הנהג מונית שלנו עשה את זה!) אז למה כבר אפשר לצפות?

guanyin

New member
מה קרה ל"חתול המת"?

ואיפה גאו שינג כשצריך דימויים על ריחות ושערות?!?!?

guanyin

New member
רגע - העלתם נושא מדאיג:

זה אומר שאני לא יכולה לסמוך על תחתונים made in china כשאני שם, ואני צריכה להביא מלאי אין סופי איתי? סיניות...

A Wang

New member
הן לא מורידות בגלל

שלהוריד שערות זה להוריד את המזל וזה סיכון לאפשרות שלא יהיה לך כסף אז הם לא לוקחות סיכון כזה ופשוט לא מורידות האמת, יש הרבה בחורות שלא "שרמוטות" כמו שמישהו כתב ש"דוקא כן מורידות" ואנקדוטה לסיום אף סיני לא ילך עם בחורה ללא שערות באזור המוצנע זה מביא מזל רע לכל החיים!!! FYI

270980

New member
חברה אין על היפניות

מבחינת האסיתיות לפי דעתי היפניות מספר אחד ללא ספק בכלל הייתה לי חברה יפנית 3 חודשים וזה היה פשוט מדהים היא הייתה חלקה כמו תינוק כל הגוף בלי שערות , אחריי שהייתי איתה היא שמה לי מטליות חמות על המצח להרגיע אותי ומפנקת אותי בלי הפסקה זה היה פשוט שכרון חושים אין מה להשוות בכלל את היפניות לסיניות או לתאילנדיות שנמצאות בתחתית הסולם

למעלה