די דחוף לי לדעת....

amhay

New member
די דחוף לי לדעת....

הגרסה של דארק סייד בsacd זה אמור לקחת כמה דקות עד שהוא מתחיל להתנגן בגלל שזהsacd או שזה בעיה אצלי במערכת או מה? ובתם ככה לידע - מה בדיוק הקונספט בדארק סייד

rainbow demon

New member
יענתו ב5 ערוצים?

בחיים לא שמעתי את זה, אבל אני חושב שהבעיה במערכת, כי גם בREMASTERED השירים הם אותו הדבר כמו המקור.

amhay

New member
מה הקשר?????

אי לוחץ פליי ואז לוקח כמה דקות שהוא" חושב" יעני ואז מתחיל כל האלבום להתנגן חלק.......

rainbow demon

New member
בירה נשר

אני מנסה לענות לך אז אל תצעק. תודה. אם הוא "חושב" אז כנראה שהמערכת מנסה להבין מה זה הדיסק הזה, לא יודע. נסה להפעיל את הדיסק במערכת אחרת ולראות אם התופעה חוזרת.

amhay

New member
לא...כי אז הייתי צריך לראות

במערכת שהוא אכן התחיל להתנגן...והוא לא....רק אחרי שתי דקות הוא מתחיל להתנגן בכלל

עידו 20

New member
זה לא אמור לקרות לדעתי

והקונספט שנוי במחלוקת, אבל עקרונית הוא מדבר בצורה דיי מרירה על החיים עצמם.

מה שאני הבנתי מהמסר

זה שזה מין ספר הוראות למה לא לעשות. לא לבזבז את הזמן שלך. לא להשתמש בכסף. לא להילחם. ...וכנראה שגם לא לנשום, לדבר אליי, לרוץ, לעשות הופעה גדולה בשמיים, לעשות ליקוי חמה ולהיות פגוע מוחית...

דור(2?)

New member
יש איזשהו הבדל משמעותי

בין ההוצאה המחודשת לדיסק המקורי (1973)? חוץ מהאיכות כמובן

דור(2?)

New member
יש איזשהו הבדל משמעותי

בין ההוצאה המחודשת לבין הדיסק המקורי (1973)? חוץ מהאיכות כמובן

Miss CB

New member
תגדיר "משמעותית"

אם אתה פנאט, בטח תשים לב ל*משהו*, אבל כללית לא, הוא אותו דבר בדיוק - רק יותר חגיג, עטיפה אחרת, כל מיני תמונות ודברים מעניינים בחוברת המצופרת (תלוי איזו הוצאה מחודשת, לי אישית יש את האחרונה של ה30 שנה ל... והחוברת ממש נחמדה), וסאונד יותר טוב.

Miss CB

New member
אה נו

אבל מעבר לאיכות ולאיפה אפשר ואיפה אי אפשר לשמוע אותו (ואיך וכל זה), אין הבדל מבחינת תוכן.

דור(2?)

New member
בקשר לחלוקה של השירים

הרי האלבום רצוף (פחות או יותר), שמתי לב שהחלוקה של השירים בהוצאה המחודשת שונה, לא שמים לב לזה?

Miss CB

New member
זה לא חלוקה שונה,

כולה הפרידו בין "ברית'" ל"ספיק טו מי" (ההפך כמובן...) אבל הרצף אותו דבר, פשוט הפרידו אותם לשתי רצועות שונות בשביל להדגים שזה שירים שונים או משו...

נימרודל

New member
למה כולם ישר מחליטים

שכל אלבום של של פינק פלויד הוא אלבום קונצפט??? אני לא חושבת שדארק סייד הוא אלבום קונספט בכלל. אין אייזשהו מסר כללים בשירים שחוזר על עצמו או אייזה אווירה, האוירה בדיסק משתנה כל הזמן למרות שיש המשכיות וקשר מסויים בין השירים... טוב לזה לא ניכנס... אניווי זה לא אלבום קונצפט...

למעלה