תודה על הייבוש.... באמת הייתי צריכה ככה ייבוש טוב מזמן לא ייבשו אותי!!!!
T tankgril New member 12/6/02 #41 תודה על הייבוש....../images/Emo123.gif באמת הייתי צריכה ככה ייבוש טוב מזמן לא ייבשו אותי!!!!
R raistlin23 New member 12/6/02 #42 סורי מותק..... הלכתי לאכול - אבל עכשיו אני פה!!!! אבל אני בכלל רוצה להיות שם אז תלך לשם ... טוב הלכתי אבל שוב אני פה לא ???
סורי מותק..... הלכתי לאכול - אבל עכשיו אני פה!!!! אבל אני בכלל רוצה להיות שם אז תלך לשם ... טוב הלכתי אבל שוב אני פה לא ???
T tankgril New member 12/6/02 #44 לא אמרת לי אתה הולך ולאן אתה הולך.. אז התחלתי לשוטט בפורומים אבל ANYWAY אני רואה שהתייאשת ממני. אז אני זזה לישון מחכים לי הערב באוכף כן כן אני יודעת אבל לידיד שלי יש המון יום הולדת אז אני יחזור לפה אחרי שאני יחזור לבדוק מה קורה ביי LOVE U
לא אמרת לי אתה הולך ולאן אתה הולך.. אז התחלתי לשוטט בפורומים אבל ANYWAY אני רואה שהתייאשת ממני. אז אני זזה לישון מחכים לי הערב באוכף כן כן אני יודעת אבל לידיד שלי יש המון יום הולדת אז אני יחזור לפה אחרי שאני יחזור לבדוק מה קורה ביי LOVE U
T tankgril New member 12/6/02 #46 אתה עוד פה? אז סתם משעמם לי אז כל עוד שאני בבית החלטתי להכנס. וזהו אני מדי פעם יכנס לבדוק מה קורה. אז ביי בינתיים וסחתיין על ההתמדה.
אתה עוד פה? אז סתם משעמם לי אז כל עוד שאני בבית החלטתי להכנס. וזהו אני מדי פעם יכנס לבדוק מה קורה. אז ביי בינתיים וסחתיין על ההתמדה.