אכן....
אני מסכימה איתך בהחלט. זאת הארץ שלנו,בין אם אנחנו מרוצים ממנה ובין אם לא(לא!),לפחות עד שיהיה לנו את האמצעים לצאת מכאן,מי בינינו שירצה... אני יהודיה.לא מאמינה באלוהים,אבל יהודיה. ב-ר-ו-ר שאני אראה ואבין את הצד שלי,ופחות את הצד של הפלשתינאים.....למרות שאני לא לגמרי פוסלת את האמונה והרצונות שלהם,אבל מאד מאד מגנה את הדרך ואת הפעולות....... אני לא בעד הרג,מאמינה בערך החיים,וכל מה שמסביב....אי אפשר לומר עליי שאני אלימה,או פשיסטית,ולרוב אני לא מאמינה במיליטנטיות.הדעות שלי,לרוב,שמאליות. המצב הקיים שונה מכל מה שהכרנו בעבר...אין לנו מקום לחשוב על דרך עדינה לטפל במיעוט הזועק לחופש ומדינה בדרכים כל כך מבעיתות...אין לנו זמן לנסות ולהחיות שוב ושוב את תהליך השלום שגווע מזמן,ואין לנו זמן למלא את דרישותיהם הרבות והמגוחכות,באשר הן.בזמן הזה,חיילינו,אחינו וחברינו נהרגים בהתפרעויות הקשות... בתקופה קשה כגון זו,אין לנו ברירה אלא להיות מיליטנטים,להשתמש בכוח הצבאי שלנו,ולהדוף כל פלשתינאי המנסה לגרש אותנו מ``ארצו``... אין לנו דרך אחרת,ועל כולנו להבין את זה...חייבים לטפל במצב ביד קשה,ולא לוותר.... זוהי הארץ שלנו,ומה שמתרחש כאן במדינה בשבועיים האחרונים,זו מלחמת קיום.מלחמת קיום על הזכות שלנו לחיות כאן,ואין דרך אחרת לנצח במלחמה הזאת,אלא להיות קשים,עקשנים,ובשום אופן לא לוותר על הזכות הזו....אני בטוחה שגם אתם לא רוצים לוותר...