די כבר!

שני16

New member
מה????.

יערה,איך את בכלל יכולה להשוות את מעשה האלימות הנורא והברוטלי הזה,לבין העובדה שגם לפלשתינאים נהרגו המון אנשים מאש כוחותינו?????? אני לא אומרת שחיי יהודי שווים יותר מחיי פלשתינאי(למרות שלא אבכה על אף פלשתינאי שיהרג,כמו שאבכה על חייל שלנו),אבל יש דבר שקוראים לו נסיבות.הפלשתינאים נהרגו בזמן הפגנה,לאחר שתקפו באופן אלים את חיילינו.לצה``ל לא הייתה ברירה אלא להגיב(וגם האופן שבו הגיבו,לא היה מספיק חזק-אין דרך אחרת,עכשיו צריך להיות קצת פשיסטיים....).הם נהרגו כתוצאה מכך שצה``ל הגיב להתפרעות שלהם. לעומת זאת,חיילי המילואים שנרצחו היום בצורה מזעזעת וברוטלית-לרצח שלהם אין שום הצדק! בעצם יש,-שנאה!!! ואם את לא מצליחה להבדיל בין שני המקרים וחומרתם, חבל....

י.קטן

New member
טוב, עוד פעם- אבל אחרונה!

נכון שני, את בהחלט צודקת אי אפשר בשום מצב להשוות בין המקרים. אבל קרה מקרה אחד שאנחנו אשמים בו, וגם קרו יותר ממקרה אחד שהם אשמים בו, למעשה כל המקרים. אז המקרה שלנו היה נער בן 17 שחיילנו תפסו אותו והרגו אותו, ערבי-ישראלי, הוא לא נהרג ככה סתם מקרה זה נעשה לאחר שתפסו אותו. ועם אני אתחיל לפרט את כל המקרים שהם פגעו בנו בכוונה אני לא אצא מזה בחיים. לכן אני לא מצדיקה פה אף אחד מהצדדים, ובמלחמה הזו הם אשמים. אבל עדיין אנחנו לא יכולים ``להכנס בהם``, כי להזכירכם שוב הם נלחמים על מה שהיה שלהם. ובואו נרד כבר מהנושא?!, יערה.

MajoR_ToM

New member
יש לך הרבה אי דיוקים

דבר ראשון באנו לפה במאה ה19 והחלוני להיישב פה , על סמך ספר שגם אני מסכים שהוא בעיקר זיוני שכל . אבל , השטח הזה לא היה אף פעם שייך להם ! כשהמתיישבים הראשונים הגיעו הערבים פשוט גרו פה , הם היו מפוזרים , לא כעם ברחבי הארץ , ולא כעם אחיד ומרוכז , לא היה להם שום חזקה מיוחדת על האזור . ההמשך , כשאני אחזור נוסע לקנות דברים לגיטרה .....

למעלה