חבל שאת מרגישה כך
אחד הדברים היפים ביותר בפורום הזה (בתור מי שהסתובבה בעוד פורומים) הוא דווקא האווירה הנוחה שיש כאן לכל אחת להביע את דעותיה. ויכוחים הם דבר לגיטימי ורצוי (ואם כולנו היינו מסכימות על כל דבר בכלל לא היה טעם לקיים פורום, לא?). היופי של הפורום הזה בעיניי הוא שכל הויכוחים נותרים ברמה מאוד תרבותית ולא גולשים (כמעט) לעולם לפסים אישיים מכוערים, כמו שקורה בפורומים אחרים לא מעט, אגב. נכון שיש לפורום רוח מסויימת, ואולי היא לא מתאימה לכל אחת, אבל אני לא מסכימה עם קביעתך ש"הפורום לקח על עצמו להשיב מלחמה לחברות התמ"ל". בתור מי שהפיצה שאלונים על כך (התוצאות בקרוב - אני מבטיחה!) אני יכולה להגיד לך שדווקא חלק גדול מאוד מהמשיבות ענו שעידוד הנקה לא ראוי שיתבצע בצורת חקיקה נגד חברות התמ"ל. אני כן מסכימה שהפורום נועד לעודד הנקה, בצורה של תמיכה ועזרה בעיקר. יוזמות שיוצאות מכאן (העצומה שהיתה כאן בשבוע שעבר, עלמ"ה, מכתבים וכיו"ב) הן יוזמות אישיות, שכל אחת יכולה לבחור אם להצטרף אליהן או לא. וכמובן שכל אחת יכולה גם להעביר עליהן ביקורת, אך בעיניי היא גם צריכה לקבל את התגובות לביקורת שלה בצורה עניינית ולא כמתקפה אישית.