JERRI יפה ואופה
New member
די לכיבוש!!!! ../images/Emo88.gif../images/Emo88.gif../images/Emo88.gif
כן, כן, "אתה צבוע" אתם תגידו. "נכון" אענה לכם. ממש לא הטריד את קצה הזרת שלי שקיילי בילתה כמעט חצי שנה בראש המצעד האירופאי והנה אני בא להתלונן על שאקירה. אבל מה אני יכול לעשות, זה חזק ממני. בשבועות האחרונים שקירה, כבשת רש קולומביאנית שכמותה, מציצה מכל חור וטורדת את מנוחתי. ולאחרונה הנל אף קטפה את תואר
"המרואיינת הגרועה של השנה". לא שחלילה יש לי משהו נגד השיר על הציצים שלה, הוא חביב ואני נהנה לזמזם אותו בכל הזדמנות, אבל חייבים להשתיק את הבחורה ויפה שעה אחת קודם. אם עד כה טענו לכתר הזוג קיילי מינוג&מימי קיי על הראיון הזוועתי (שאני טוען שבכלל לא היה באנגלית. קיילי, לא יכולת לחכות יום שניל יחזור?) בMTV SELECT בו ניסתה קיקי די להתבדח מבלי לדעת מילה באנגלית, ואילו מינוג (אסירת תודה על כך שטרם נמחקה מדפי ההיסטוריה) התאמצה להשיב לה תשובות נורמליות. הנ"ל איבדו את התואר ביום בו זכתה אנסטסיה בטקס פרסי MTV אירופה והפגינה את מופע הטיפשות הגדול ביותר שידעה האנושות עד כה עם נאום תודה שהיה גורם להאלי ברי להראות כמו שיא האיפוק, תוך שהיא גוררת כבשה (שהתבררה בסוף כאחותה) לבמה. ואילו שאקירה גרפה את כל התארים בשבועות האחרונים עם הראיונות הביזאריים שלה. החליטה הגברת שהידה לבצע פיגוע המוני בערוצי הטלויזיה ותקפה בתחילה עם ראיון בTOTP בו התאמצה לנהל שיחה שכללה בעיקר את המילה "אאא.." ו"I DONT KNOW" ו"אה.. יס" (לפחות יש לה טעם טוב בטלויזיה
). בנוסף ענתה שקירה על שאלות מעריצים, וסירבה לבצע ריקוד בטן לבקשתה של אלונה פרום איזראל (אנטישמית!!) בטענה שקשה לרקוד בתלבושת שלבשה (שהיתה הדוקה יותר מ
). המשיכה שהידה בהופעה ביזארית שנראתה כאילו נלקחה ממעון לנשים מוכות, בו היא חבשה משקפי שמש
כל ההופעה עד לדקה האחרונה בהם השליכה את המשקפיים והחלה לבצע ריקודי בטן. כאילו, היינו אמורים להיות מופתעים? האם היינו אמורים להיות בחרדה במשך כל השיר למקרה ובו יוּרדו משקפי השמש ותתגלה שרית חדד? והלבוש? שלא נדע. חולצת הומלסים בשילוב עם נצנצים של רקדנית בטן ושיער שאפילו אלאניס מוריסט היתה חופפת. זוועה. אח"כ הגיע הראיון בMTV שעד לרגע זה אני תוהה באיזה שפה הוא התנהל. אנגלית זו לא היתה וספרדית בטוח לא. אולי אספרנטו? בכל אופן המשיכה שהידה להפגין את שליטתה במילים "יס" ו"נו" ו"מיי ניו אלבום". סטיסטיקנים קובעים שניתן היה לבצע 3 לידות בניתוח קיסרי בזמן שלקח לשהידה להשיב לשאלות ששאלו אותה, אבל שיהיה. בקיצור, עד שאורה שיינרמן לא תופסת שיחה רצינית עם הגברת, תרחיקו אותה ממיקרופונים.
כן, כן, "אתה צבוע" אתם תגידו. "נכון" אענה לכם. ממש לא הטריד את קצה הזרת שלי שקיילי בילתה כמעט חצי שנה בראש המצעד האירופאי והנה אני בא להתלונן על שאקירה. אבל מה אני יכול לעשות, זה חזק ממני. בשבועות האחרונים שקירה, כבשת רש קולומביאנית שכמותה, מציצה מכל חור וטורדת את מנוחתי. ולאחרונה הנל אף קטפה את תואר