בפעם האחרונה שבדקתי אלון הפורום היה במה חופשית ואם למישהו מתחשק להגיד דברים שליליים על גורם מסוים הוא יגיד אותם ולי אין אפילו בעיה לשים טאגליין על זה, זה לא "סוף הדיון" ומבחינתי השרשור הזה יכול להמשיך ולהתפתח ולהכיל כמה עלילות דם על שקירה שמשתתפי הפורום ירצו. קפיש ?
בתור מנהל פורום תלמד את האנשים האלה לסיים משפט עם "זאת הדעה שלי" כל הקטע הוא שהם לא אומרים מילה טובה אחת על כל דבר שיוצא תראה בעצמך את ההודעות של ג´רי...איזה זילזול ואני פעם אחת אמרתי שקיילי על הפנים וכולם התנפלו עלי.. תבדוק איפה יש הודעה אחת של החברה שלך עם משהו חיובי לגביי משהו מהעידן המודרני
so what ??? אין מושג כזה "החבר´ה שלך" הגיע הזמן להפסיק להשתמש בו כל אחד מחברי הפורום הוא אינדיבידואל ומה לעשות שיש מכנה משותף ביניהם ? בשביל זה יש את הפורום על מנת לגבש קהילה ומה תאמר אם אגיד לך שכולנו אוהבים לנשק כלבים ? אז הם לא אוהבים כל דבר שיוצא. מישהו הכריח אותם ? מישהו הכריח אותי ? אותך ? אז כולם התנפלו עליך, זה אומר דרשני.
שגם בינינו יש חילוקי דעות . אחד אוהב את אמן X ושונא את Y ,ושני להפך , וחלק מהדיונים פה הם הבעת דעות שונות. די אם אבקש ממך לעלעל בארכיון הפורום ולהכנס לדיון שבו ניסיתי להלל ולשבח את אואזיס,להקה שאני אוהב , והמתקפה שספגתי לא היתה מביישת את אפגניסטן.
אואזיס היא לדעתי להקת הרוק הטובה שהייתה סליחה אבל בכל הזמנים... לא היה להם שיר אחד שלא אהבתי והם באמת להקה אדירה יותר טובה מכל ביטלס שמיטל ומכל ביג´יס שביג´יס אין לי משהו רע אחד להגיד על אואזיס תתן לי תקישור לאלה שנילחמו בך שאמרת שאתה אוהב אותם!
מה הקשר בין שאקירה לאלאניס מוריסט? באיזה אופן בדיוק הן אמורות להיות דומות (ההשוואות לבריטני/קריסטינה וכו´ מובנות למדי) למה דווקא היא מקוממת אותך כל כך? בחיי שאגילרה מעצבנת הרבה יותר. דווקא נראת בחורה מצחיקה, אם הייתי יודעת ספרדית הייתי כותבת לה איזה מייל לתרגם לה מה היא שרה למעשה , אני בטוחה שזה לא מה שהשיר בספרדית אומר.