די לצביעות !!!

די לצביעות !!!../images/Emo126.gif

38 שנים אנחנו רואים את האנשים האלה גוררים אותנו אל התהום. חיילים נהרגו ונפצעו כדי לשמור על האנשים האלה ועכשיו הם יורקים עליהם ומקללים אותם. הרי בלי החיילים היו שוחטים את כל המטורפים האלה כבר מזמן. תחשבו פעמים על כל הפשע הזה שנקרא התנחלות.

פשע?כך קוראים היום למי שהולך אחרי

האמונה שלא? חבל מאד שלצד היה קוראים פשע וכמו שאמרת: "הרי בלי החיילים היו שוחטים את כל המטורפים האלה כבר מזמן." אולי מי שרוצה לשחות אנשים שהם במקרה חלק מהעם שלך צריך לקרוא פושע? אולי לאותם אנשים מגיע ההודע הזאת ולא למי שאתה רושם אותה..

Princess Galush

New member
הולכים אחרי האמונה שלהם?

טוב. אני הולכת אחרי האמונה שלי, ומקימה יישוב באמצע ירדן. כמובן שיבואו להגן עליי חיילים וכו', אבל זה לא משנה, כי אני הולכת אחרי האמונה שלי. איך האמונה שלי היום? אולי בשבוע הבא היא תוביל אותי לצרפת. מה, אני הולכת אחריה!

GD5

New member
את כל זה

אתה יכול להגיד גם על המשתמטים השמאלנים. וכמובן שאני לא מצדיק את התנהגות המתיישבים

One Echoe

New member
סליחה? חצוף.

משתמטים שמאלנים? כל המשתמטים השמאלנים יורקים על החיילים? אתה חתיכת חצוף ואתה מכליל פה בלי הכרה. שמאלנים שבוחרים לא להשתתף בצה"ל מטעמים אידיאולוגיים הם לא כמו המתנחלים. מה זה קשור בכלל?!

ינון בר

New member
הם דווקא כן

הם גורמים לנזק למדינה בדיוק כמו המתנחלים. שניהם פועלים לפי אידיאולוגיה שלא מתאימה למצב של היום.

One Echoe

New member
אשמח להסבר, כי לא הבנתי.

איזה נזק השמאלנים גורמים בדיוק? ואיזה נזק המתנחלים גורמים?

ינון בר

New member
אתה משנה את הדברים שלי

לא אמרתי שהשמאלנים גורמים לנזק אמרתי שהמשתמטים גורמים לנזק (שמאלנים או ימניים) המתנחלים המתפרעים גורמים לנזקים והמשתמטים גם גורמים לנזקים. איזה ? המתפרעים פוגעים בחיילים ומפריעים להם לעשות את עבודתם. המשתמטים בורחים מחובתם, לא משנה מאיזה סיבה יש להם חובה לעשות אז שיעשו אותה, יש להם הרבה דברים שהם יכולים לעשות אפילו במקום צבא אם הם פאצפיסטיים, שילכו לעבודות שירות. הרי רוב המשתמטים לא הולכים לעבודות שירות הם הולכים ללמוד או לעשות חיים, אתה מבין איזה נזק ולאיזה חוסר שיויון הם גורמים ?

One Echoe

New member
קל להגיד את זה ככה...

אבל אני פשוט לא חושב ככה..כמוך. איאפשר סתם " להשתמט "מהצבא, אתה חייב שתהיה לך סיבה אמיתית. ואם אתה משתמט על רקע אידיאולוגי בדר"כ אתה תשב בכלא. אין לי נתונים על זה ששמאלנים שמשתמטים לא עושים שנת שירות, אז לא אוכל להגיב לך על זה. אה ואגב, התכוונתי לכתוב משתמטים שמאלנים, לא שמאלנים.

One Echoe

New member
זה מה שאמרתי ...

הם יושבים בכלא, מי שמשתמט על רקע מצפוני או אידיאולוגי, אז על מה הפאקינג תלונות?!

ינון בר

New member
זה לא נכון

אתה ממש מנותק. אם אתה לא יודע יש היום הרבה משתמטים שלא מקבלים שום עונש, תראה את אגם רודברג, את אושרי כהן ויש עוד הרבה ... אני מכיר אנשים בגילי (16) שכבר עכשיו מתכננים להשתמט בכך שהם יסעו לחו"ל בזמן השירות ללמוד ולהנאות ... בקיצר יש היום הרבה משתמטים בלי אידיאולוגיה או משהו כזה ...

One Echoe

New member
אתה מנותק!

אני דיברתי על משתמטי אידיאולוגיה! תמיד היו משתמטים מסיבות אחרות. ברור. דיברתי על מי שמצהיר שהוא משתמט מאידיאולוגיה. אגם רודברג ואושרי כהן הם מפורסמים חבר יקר... חוץ מזה לבנות הכי קל להשתמט, הן פשוט מצהירות על זה שהן דתיות. תבין שהצבא לא מתאים לכל אחד. אנשים שכחו שצבא זה לא דבר שכל אחד רוצה לעבור.

ינון בר

New member
יש לי קרוב משפחה

שמשתמט מסיבות אידיואולוגיות והוא פאציפיסט אמיתי, אבל תתפלא העבודת שירות שלו זה לימודי פיסיקה באוניברסיטת באר שבע ... מדהים הא ?

One Echoe

New member
הוא הצהיר

וסתם ככה נתנו לו לעשות עבודות שירות? נשמע לי תמוה. אני חושב שיש משהו שם שאתה לא יודע.

ינון בר

New member
אם לא הבנת

הוא לא עושה שום עבודת שירות, הוא לומד באוניברסיטה על תואר ראשון בפיסיקה ...

מצפון בתחת שלי

נתחיל עם הבנות. בנות לא עושות תפקידים קרביים (אלא אם כן הן מעוניינות והן מתאימות) ככה שהמצפון לא צריך לשחק פה. בקשר לבנים, כל חייל משתמט (גם מטעמים אידיאולוגים) צריך להיכנס לכלא תפקיד הצבא הוא לא רק "לכבוש שטחים" (מה שהוא לא עושה לפי דעתי). תפקידו העיקרי הוא לשמור על התחת של האנשים במדינה שלך ובין היתר גם עליך ועל המשתמטים. ואולי זה נשמע מופרך אבל אם כולם היו משתמטים מטעמים אידיאולוגים (כמו שאתה אומר זה בסדר גמור) ומחר איראן יבחרו לתקוף אותנו ולא יהיה צבא. מה אז יקרה ? תפסיקו כבר לדבר על מצפון. כל המדינה הזאת עולה לי על העצבים. המתנחלים הפלשתינאים המשתמטים אני יורד מהארץ.

One Echoe

New member
לא הבנת אותי, כנראה.

מה שאמרתי הוא ששמאלנים שמשתמטים על בסיס מצפוני(שיהיה בתחת שלך)יושבים בכלא. וזה שהצבא מותיר לאנשים סתם ככה להתחמק מצבא ע"י כל מיני תכסיסים..זו כבר בעיה של הצבא.

למעלה