די לצביעות !!!

GD5

New member
כנראה לא שמעת

על ההפגנות של השמאלנים והערבים ביחד! נגד גדר ההפרדה. חייל איבד עין מזריקת אבן. ושוטר מג"ב נהרג יותר גרוע מיריקה לא?

One Echoe

New member
אשמח להוכחות.

שכן אני לא מאמין למה שאתה אומר. וגם אם מה שאתה אומר נכון, אני מאמין שאלו מקרים בודדים בהחלט. שכן יש קיצונים גם אצל הימנים וגם אצל השמאלנים. ואצל כל קהילה, בעצם. זה לא אומר שכל המשתמטים השמאלנים(כאילו שאין משתמטים ימניים)יורקים על חיילים. זו הכללה חסרת שחר שנובעת מבורות וחוסר ידע. -בקשר להפגנות. אז? מה רע? אם יש ציבור מסוים שלא מאמין בגדר ההפרדה, למה לא למחות על זה?

ינון בר

New member
אתה מפספס את הנקודה פעמיים

הוא צודק, לא שמעת על כך שבכל הפגנות על ענין הגדר השמאלנים זורקים אבנים על חיילים ? אתה אומר שזה מקרים בודדים, גם המקרים של המתנחלים על הרעלים הם בודדים ... תראה המשתמטים לא יורקים על חיילים אבל הם מביעים את אותו זילזול וגורמים לאותו נזק בדרך אחרת. במה שהוא התכוון להפגנות זה שהם מתפרעים בהן ולא בקשר לזה שהם מפגינים.

One Echoe

New member
הנקודה שלך מטושטשת.

לא דיברתי על המתנחלים בכלל. ההודעה הראשית למעלה מדברת על ההתנחלויות. ועל זה שהתנחלות זה דבר רע שגורר את ישראל למטה. ואז הוא בא ואמר שכל משתמט שמאלני יורק על חיילים בדיוק כמו המתנחלים. זו שטות גמורה.

One Echoe

New member
שיש מה?

משתמטים שמאלנים שיורקים על חיילים בהפגנות? אז מה הקשר לזה שהם משתמטים?

One Echoe

New member
כלומר,

מה קשור בין משתמט שמאלני מסיבות מצפוניות\אידיאולוגיות לבין ההפגנות נגד הגדר?!

ינון בר

New member
אתם דווקא כן

שים לב מתי אני נכנסתי לענין ... אני נכנסתי כשאמרת שהמשתמטים לא גורמים לנזק ...

bilbi17

New member
מצאתי משהו..

חייל נפצע פה בינוני מזריקת אבנים של פלסטינאים והשמאל.

bilbi17

New member
ותגובה שלי..

מצאתי בחיפוש עוד מלא כתבות על כאלה שנפצעו קל ואפילו כמה חיילים בפעם אחת. בשבילי הם פורעי חוק מסוכנים בדיוק כמו אלה שהתבצרו על הגג והתפרעו! שים לב שקשה מאד לשמוע על זה בתקשורת במקום מרכזי ולרוב זה במבזקון קטן ולא בכתבה. ואני לא שמחה שהתקשורת לא אובייקטיבית גם אם זה בעד מה שאני חושבת!

One Echoe

New member
ברור.

המיעוט הזה אכן עבריינים לא פחות מאלה שהתבצרו על הגג ושפכו חומצה על החיילים. אבל הם מיעוט. מיעוט מזערי.

שניינה

New member
איזה מסכן החייל!

לפחות המתנחלים בשונה מהשמאלנים לא גרמו לחייל לאבד עין!

למעלה