די לשנאה, להרג....

מוחמד5

New member
תכתוב

حسين الخائن ותראה כמה חומר תקבל. בהצלחה. תרצה תרגום של מילה או שתיים תקבל.

אני לא רוצה לדבר

על זכויות האזרח שנמצאות בירדן אני נמצא בירדן כל כמה חודשים יש לי משפחה שמה אני לא חושב שיש חומר באינטרנט שמביא את האמת יותר מהתושבים בן דודה שלי כמעט הלך לכלא בגלל שהוא ביטל את החתונה שלו עם בת השר אח שלו הלך לכלא בגלל שהוא היה קרוב לבית של מפקד המשטרה ובאותו זמן מישהו ירה באקדח קול מי שירה שוחרר יומיים אחרי המקרה את בן דודה שלי שיחררנו שבועיים אחרי שיחררנו אותו ביום החתונה שלו

לאאא

קודם כל הבכור על זה שהוא ביטל את הנישואין ואחר כך אחיו הקטן על קטע הירי שלא קשור אליו אבל פלסטיני שנמצא באיזור בזמן ירי אז הוא בטח קשור לזה ככה אצל הירדנים

THE WIZARD 55

New member
ילה הנה עוד משהו

של אניגמה..שמתנגן אצלי.. מחפשת כבר איזה שעה איזה נעימה מטריפה שלהם ולא מוצאת... שירים אל תוך הלילה

THE WIZARD 55

New member
בוקר טוב לך

סתם שאלה, איך הגעת לאימם הזה.בפרט שאתה לא דובר השפה. .ניסיתי לחפש תרגומים לשירה שלו, לא מצאתי הרבה... אתה מבין בגדול על מה הוא שר?

headsmacker

New member
בוקר טוב...

אני תמיד נברתי באינטרנט למצוא מוזיקה לרחבי העולם, לפני כמה שנים הגעתי לפקיסטן ולמוסיקה הסופית, למיצרים ועכשיו מצאתי את זה, מכל מה ששמעתי בחיים לזה יש השפעה עצומה עלי. יש תרגומים ברשת, מעט אבל יש. בגדול אלה שירי אהבה לחוסיין, אבל פאז, ועלי. הם מתארים את האהבה הגדולה אליהם, ואת גדולת מעשיהם. אישית אני המום מהיופי הפנימי של הליריקה הזאת. זה באמת נשמע לי כאילו זה מגיע ממקום אחר, לא אנושי, גבוה יותר.

THE WIZARD 55

New member
יש לו קול מדהים..

ואני מצאתי אתר שמנסה להסביר את יצירותיו יותר מאוחר אני אתעמק. גם אני כמוך אוהבת שירה, ותמיד אוהבת לשמוע דברים חדשים, תודה על השיתוף
ואם בא לך אז עוד שירים:) לא רק שלו... יום טוב

למעלה