די מספיק עם הרצינות ליום אחד!!!

טל של 4

New member
די מספיק עם הרצינות ליום אחד!!!

אז זוהי פינת הבדיחות! למי שיש בדיחה טובה שיוסיף. אני את שלי עשיתי אתמול, וכבר גרמתי לנונאנא לצחוק הבוקר. עכשיו תורכם!

nonana

New member
קצת גס אבל מצחיק

דנה חזרה מהגן ואמרה לאימה. "אמא את יודעת לדני יש לו בולבול כמו במבה" האם-"" מה כזה קטן?" דנה "לא כזה מלוח".

keren1

New member
גדול גדול חההההההה

ואני כבר חששתי שנהיה היום רצינים

nonana

New member
הנה הנה עוד אחת../images/Emo24.gif

ילדה בת חמש פוגשת את חברתה ואומרת ברצינות " את יודעת בפטיו שקנינו מצאנו ויברטור" חברתה- " מה זה פטיו?"

nonana

New member
מה זה אף אחד לא מתייחס לבדיחות?

אז כעונש הנה עוד אחת. מה ההבדל בין איטלקיה, צרפתיה ופולניה? תשובה כשצרפתיה גומרת היא זועקת וי וי וי. כשאיטלקיה- סי סי סי. ולבסוף פולניה- בז צריך לצבוע את התקרה בבז. (תנסו עם המבטא זה יצחיק יותר).

טל של 4

New member
אנחנו עוד תקועים עם הבדיחות של

שרית.......נתקעתי שם שעה! אחלה בדיחות ותשאירו משהו למחר, שחלילה לא נתפוס שוב פעם איזו רצינות כבדה.

keren1

New member
דבר ראשון הודאנו אתמול כ"מכורות"

לא?....טל גיבוי בבקשה או שאת בפרום תמיכה של מכורים לאינטרנט?
חוץ מזה שעד אתמול לא היה לי מושג מהקיצור הזה ועד עכשיו חשבתי שטל המציאה אותו.

טל של 4

New member
בנות, איכזבתן אותי...וגם משהו לקרן

לא קראתן את כל ההתכתבות מאתמול!!!!!!!!!!!! אז ככה ROTFL זה Rolled on the floor laughing יש גם ROTFLMAO שזה Rolled on the floor laughed my ass off

nonana

New member
יש לי עוד יש לי עוד../images/Emo24.gif

אז ככה בעל אחד בא לאישתו ואמר לה "נו מה קורה עושים את זה?" אשה " אוף לא היום בדיוק התקלחתי ומחר על הבוקר יש לי תור לגניקולוג" בעל- "מה יש לך תור גם לרופא שיניים?"

keren1

New member
אז יש לך עוד כשרון חוץ מסטנד אפ

וכתיבת סיפורים? יש עוד משהו שאנחנו לא יודעים ואת שומרת לשעת כושר? מה עם בעלך? חזר כבר מהדרך?

nonana

New member
בעלי החליט שהוא בריא מספיק לעבוד

אז הוא חוזר בתשע וחצי- בעיה שלו מחר הוא יתמוטט. (ואין עם מי לדבר בקטעים הללו).

keren1

New member
איזה מסירות לעבודה.....יש לו שם

אחוזים או משהו....

למעלה