די מספיק עם הרצינות ליום אחד!!!

nonana

New member
והנה עוד אחת../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

איך קוראים לערבי עם פלס תשובה- עלי מקביל מי מכיר בדיחות על דרדסית? ישנות אבל נחמד לזכור 1. איך דרדסית מאוננת? - רצה על הדשא. 2. ואיך היא בוגדת? - רצה על הדשא של השכן. יש לי עוד מלא אבל לאט לאט.

nonana

New member
הנה עוד אחת שיהיה לכם הרבה לקרא../images/Emo8.gif

שני אחים בני השש משחקים אומר האח לאחות "בואי נעשה מה שאבא ואמא עושים שהם סוגרים את הדלת? הבת-- טוב בוא תעלה עלי. הבן עולה על הראש של הבת ומתישב עליו. הבן- אני לא מבין איך הם נהנים בכלל. הבת- גם אני לא אבל אני מבינה למה אמא אומרת לו הרבה פעמים שיש לה כאבי ראש.

קרנושה

New member
לא, לא, לא ראיתם אותי בשירשור הזה..

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח המנהלת היתחרפנה......נונושששששש בואינה הרגת אותי.....סחתיןןןןןןןןן ואני.....חולת בדיחות שכמותי.....פשוט לעולם לא זוכרת בדיחה מתחילתה ועד סופה!! הצעה שעלתה במחשבתי עקב החשש של טל מיום רציני מידיי...... מידיי יום ביומו....שירשור של בדיחות.....כמו שירשור של סקר (שאלת היום).....נראה לי אחלה!! נונוששששש

יוטל

New member
ממש קטעים איתכם...יש בינגו בסוף?

זוג נוהג לעשות סקס בחושך כול שנות הנישואים. אחרי עשרים שנה האשה מחליטה, בוא נהייה נועזים נעשה את זה באור. הגבר מגמגם ובלית ברירה מסכים. האשה מגלה מלפפון מתחת לשמיכה." מה זה?" היא שואלת בתדהמה. "אה, את זה קל להסביר, איך את תסבירי את שלושת הילדים שלנו?"

יוטל

New member
ועוד אחת.....

למרות שנראה לי שכולם כבר חורפים...
מטוס התרסק בים. על המטוס היו גרוזנית, רוסיה ואתיופית. הגרוזנית שמה עליה את כול הזהב . למה שאלו אותה. המצילים יראו את הזהב יצילו אותי ראשונה. הרוסיה מתפשטת. יראו אותי ככה, מיד יגיעו המצילים אליי. האתיופית חושפת את הישבן לכיוון החלון. קודם כול הכוחות הצלה מחפשים את הקופסא השחורה.

למעלה