די נו כמה אפשר?!?!?!?!

אבח"י

Well-known member
אשכרה לא שרדתי את הטקסט שכתבת.
קשה לי מאוד עם סדרת תלונות וטרוניות וקוטראיי ברמה של כלום. "השכן בן 70+ התעניין בחייך, חצוף שכמוהו! לערוף ראשו צעקה מלכת הלב האדומה!
האנגלים, שהם חכמים יותר מאיתנו, אומרים: כדאי להסתכל על נקודות החסד הקטנות, ולא לאסוף את גללי החרא, להריח אותם, לעבד אותם ואז לכתוב אותם.
אישית מציע לך החלפת משקפיים לוורודים יותר, או למצער, להסתכל רק בחצי המלא של הכוס.
אהה
וכמובן כמו רעיי דכאן: שיוחלף המין האנושי, וישא"ק.

Bella Lola

Active member
אשכרה לא שרדתי את הטקסט שכתבת.
קשה לי מאוד עם סדרת תלונות וטרוניות וקוטראיי ברמה של כלום.
אז למה אתה פה ולמה קראת מלכתחילה ולמה אתה מגיב?
היה די ברור מהמשפט הראשון שזו הולכת מסכת תלונות
ומגלגול מאוד מהיר היית יכול להבין שמדובר בטקסט ארוך
אז למה בכלל להתחיל לקרוא?
כדי שתוכל אחרי זה לבוא בתלונות משלך? "לא שרדתי" "קשה לי מאוד"
זה לא נראה בעיניך קצת... הו, אני לא יודעת... צבוע?

אני למשל לא מסוגלת לעכל תוכן של אימה, לא כתוב ולא ויזואלי, אז אני לא אתחיל בכלל לקרוא ספר של סטיבן קינג.
או למשל כאן בתפוז יש כל מיני פורומים שאני, איך לומר בעדינות, לא מתחברת לנושאי השיחה שם, אז אני לא נכנסת לקרוא.
מה תהיה הפואנטה? לקרוא, להתעצבן ואז לבוא לאנשים שם בתלונות? מישהו קרא לי לבוא לקרוא את הדיונים שלהם? לא. אז למה?

ובאשר ל"עצתך" על המשקפיים הוורודות.
באיזשהו שלב בחיים הן התרסקו.
זה נקרא הגיעו מים עד נפש.
אם אתה לא מכיר מצבים כאלה, אז מה אני אגיד לך, אתה בר מזל.

מקווה ששרדת את הטקסט הזה. לא הייתי רוצה שחלילה תצטרך עזרה רפואית בגלל הודעה בפורום באינטרנט.

אבח"י

Well-known member
אז למה אתה פה ולמה קראת מלכתחילה ולמה אתה מגיב?
היה די ברור מהמשפט הראשון שזו הולכת מסכת תלונות
ומגלגול מאוד מהיר היית יכול להבין שמדובר בטקסט ארוך
כדי שתוכל אחרי זה לבוא בתלונות משלך? "לא שרדתי" "קשה לי מאוד"
זה לא נראה בעיניך קצת... הו, אני לא יודעת... צבוע?

אני למשל לא מסוגלת לעכל תוכן של אימה, לא כתוב ולא ויזואלי, אז אני לא אתחיל בכלל לקרוא ספר של סטיבן קינג.
או למשל כאן בתפוז יש כל מיני פורומים שאני, איך לומר בעדינות, לא מתחברת לנושאי השיחה שם, אז אני לא נכנסת לקרוא.
מה תהיה הפואנטה? לקרוא, להתעצבן ואז לבוא לאנשים שם בתלונות? מישהו קרא לי לבוא לקרוא את הדיונים שלהם? לא. אז למה?

ובאשר ל"עצתך" על המשקפיים הוורודות.
באיזשהו שלב בחיים הן התרסקו.
זה נקרא הגיעו מים עד נפש.
אם אתה לא מכיר מצבים כאלה, אז מה אני אגיד לך, אתה בר מזל.

מקווה ששרדת את הטקסט הזה. לא הייתי רוצה שחלילה תצטרך עזרה רפואית בגלל הודעה בפורום באינטרנט.
לא שרדתי משמע לא קראתי.
לרפרף משפט פה משפט שם איננו קריאה.
אז למה החלטת שכן קראתי?
ואני איני את, כלומר: "
כדי שתוכל אחרי זה לבוא בתלונות משלך? "לא שרדתי" "קשה לי מאוד"" לא מאפיין אותי, אולי אותך, כי נראה מתשובתך הרהוטה, שאת מכירה התנהגות כזו.
ואחרון -
כתבת, פרסמת, צפי לתגובות מכל סוג. וכמו הטקסט הבנאלי הקודם ומלא הכלום על כלום, גם תשובתך מנופחת באוויר חם, אך ללא משהו ממשי בתוכה.
הבה נמשיך ב"פינג-פונג" בסוף אזכר מהיכן אני מכיר אותך ואת סגנונך.

סופהו 1

Well-known member
לא שרדתי משמע לא קראתי.
לרפרף משפט פה משפט שם איננו קריאה.
אז למה החלטת שכן קראתי?
ואני איני את, כלומר: "
כדי שתוכל אחרי זה לבוא בתלונות משלך? "לא שרדתי" "קשה לי מאוד"" לא מאפיין אותי, אולי אותך, כי נראה מתשובתך הרהוטה, שאת מכירה התנהגות כזו.
ואחרון -
כתבת, פרסמת, צפי לתגובות מכל סוג. וכמו הטקסט הבנאלי הקודם ומלא הכלום על כלום, גם תשובתך מנופחת באוויר חם, אך ללא משהו ממשי בתוכה.
הבה נמשיך ב"פינג-פונג" בסוף אזכר מהיכן אני מכיר אותך ואת סגנונך.
המתלוננת מתלוננת על תלונות שמתלוננים על המתלוננת.
יום שקט וללא תלונות לכולנו

mיטלמן

Well-known member
אין רגע דל,
ואחשוב על המשפט שלך (אם אזכור), אולי כדאי להוסיפו ללוח הפועלים או משהו.
אחרי שייגמר היום בו מזהירים את כולנו בעיר הגדולה ומצפון לה.

אבח"י

Well-known member
אין רגע דל,
ואחשוב על המשפט שלך (אם אזכור), אולי כדאי להוסיפו ללוח הפועלים או משהו.
אחרי שייגמר היום בו מזהירים את כולנו בעיר הגדולה ומצפון לה.
סה"כ הבינותי שהצילו את צומת גלילות.

mיטלמן

Well-known member
מה את רוצה?
נכנסת לפורום שקט ושלו,
מטרידה בגסות רוח את אבח"י,
אותי כבר הטרדת כשכתבת "למדינה הבהמתית הזאת" על הארץ היחידה שלי,
תור מי עכשיו?
ואת מחפשת אמפתיה?
תמהתני.

Bella Lola

Active member
מה את רוצה?
נכנסת לפורום שקט ושלו,
מטרידה בגסות רוח את אבח"י,
אותי כבר הטרדת כשכתבת "למדינה הבהמתית הזאת" על הארץ היחידה שלי,
תור מי עכשיו?
ואת מחפשת אמפתיה?
תמהתני.

שלום וברוכים הבאים לפורום נשים וגברים באמצע החיים

נכתב במקור על ידי אורי גפני ז"ל שניהל את הפורום מנובמבר 2015 עד פטירתו במאי 2019
הפורום כשמו מיועד לנשים וגברים באמצע החיים.
אתם יכולים להיכנס אלינו מתי שבא לכם ולספר מה שבא לכם.
נוכל להעלות כאן כל נושא שמעניין, משמח, מצחיק, עצוב או מטריד אותנו.

הרבה חוקים אין כאן והדבר החשוב ביותר הוא לכבד את יתר החברים.
גם בעת ויכוח יש להגיב לגופו של נושא ולא לגופו של כותב.

--------------------------
פספסתי משהו? יש לי בעיה בהבנת הנקרא שאני לא מודעת אליה?
הייתי צריכה לקבל רשות ממישהו לפני שפרסמתי פוסט? לשלוח תקציר קצר למנהל/ת של מה שבכוונתי לפרסם כדי לקבל אישור?
כי אם כן, כדאי שמנהל/ת הפורום יציינו את זה בכניסה לפורום כדי ש-
א' - מי שטורח לקרוא את תיאור הפורום (וכן, קראתי את מה שהעתקתי לכאן לפני שפרסמתי בפורום הזה את הפוסט שלי), לא יפרסם כאן דברים שלא מותרים לפרסום ו-
ב' - כדי שאם מישהו לא טרח ופרסם מה שאסור, לפחות אח"כ תוכלו להגיד לו/ה "היי, דברים כאלה אי אפשר לפרסם כאן"
נכון לעכשיו, אני לא מבינה למה כתבת לי את מה שכתבת.

באשר להערה על המדינה הבהמתית.
אני טועה? אתה באמת רוצה להגיד לי שאני טועה?
אתה שנולדת וחי את כל חייך במדינה הזאת באמת מאמין שהרוב המכריע במדינת ישראל אינו בהמתי?
האם לא "החוצפה הישראלית" זה מושג שנטבע פה בארץ ע"י הישראלים עצמם?
מספיק להיכנס לרכב ולנהוג בכביש ו-וואלה - בהמות על ימין ועל שמאל. שניזכר בטיסת השוקולד? שניזכר במהומות במלונות עם הכיסאות שנזרקו? שנדבר על המינימום של המינימום של נימוס וזה להגיד 'שלום' בחזרה לבנאדם שאמר לך 'שלום'? ואני יכולה להביא עוד מיליון דוגמאות אבל משום מה יש לי הרגשה שזה נופל על אוזניים ערלות.

אני חיה כאן למעלה מ-30 שנה. 70% מהילדות שלי וכל הנעורים והחיים הבוגרים שלי עברו כאן, ואתה חושב שאני לא מכירה את המדינה ואת תושביה? או אולי שאין לי "זכות" לדבר על מה שקורה כאן כי 7 שנים מחיי לא חייתי כאן? פעם אחרונה שבדקתי, זו "מדינת היהודים" ואני יהודיה בדיוק כמוך, ככה שיש לי את אותן זכויות בדיוק כמו לך ולכל יהודי אחר כאן. ובואו נהיה כנים, הרוב המוחלט של מי שנולד כאן - השורשים שלו לא מכאן. איזשהו סבא רבא (אולי רבא... ואולי עוד רבא..) שלו לא נולד כאן.

שלא תחשוב, שמתי לב לנימה הצינית בהודעה שלך, ואני לא יודעת כמה מזה ציניות וכמה רצינות, אם בכלל, אבל לשאלה אחת שלך אני אענה בכנות, גם אם לא שאלת אותה בכנות: האם אני מחפשת אמפתיה? וואלה כן. אולי כי אני סוג של רוצה להוכיח לעצמי שיש כאן במדינה עוד אנשים שאכפת להם גם מאחרים ולא רק מעצמם, שיש כאן אנשים שמבינים שהתנהגויות כמו שתיארתי הן לא תקינות.

מה אני נוכחת לדעת במקום זה?
שאסור להתלונן.
וודאי שאסור להתלונן באריכות.

אל תדאג - ואל תדאגו כל מי שקורא את זה - אני לא אכתוב יותר בפורום השקט והשלו שלכם.

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
שלום וברוכים הבאים לפורום נשים וגברים באמצע החיים

נכתב במקור על ידי אורי גפני ז"ל שניהל את הפורום מנובמבר 2015 עד פטירתו במאי 2019
הפורום כשמו מיועד לנשים וגברים באמצע החיים.
אתם יכולים להיכנס אלינו מתי שבא לכם ולספר מה שבא לכם.
נוכל להעלות כאן כל נושא שמעניין, משמח, מצחיק, עצוב או מטריד אותנו.
הרבה חוקים אין כאן והדבר החשוב ביותר הוא לכבד את יתר החברים.
גם בעת ויכוח יש להגיב לגופו של נושא ולא לגופו של כותב.

--------------------------
פספסתי משהו? יש לי בעיה בהבנת הנקרא שאני לא מודעת אליה?
הייתי צריכה לקבל רשות ממישהו לפני שפרסמתי פוסט? לשלוח תקציר קצר למנהל/ת של מה שבכוונתי לפרסם כדי לקבל אישור?
כי אם כן, כדאי שמנהל/ת הפורום יציינו את זה בכניסה לפורום כדי ש-
א' - מי שטורח לקרוא את תיאור הפורום (וכן, קראתי את מה שהעתקתי לכאן לפני שפרסמתי בפורום הזה את הפוסט שלי), לא יפרסם כאן דברים שלא מותרים לפרסום ו-
ב' - כדי שאם מישהו לא טרח ופרסם מה שאסור, לפחות אח"כ תוכלו להגיד לו/ה "היי, דברים כאלה אי אפשר לפרסם כאן"
נכון לעכשיו, אני לא מבינה למה כתבת לי את מה שכתבת.

באשר להערה על המדינה הבהמתית.
אני טועה? אתה באמת רוצה להגיד לי שאני טועה?
אתה שנולדת וחי את כל חייך במדינה הזאת באמת מאמין שהרוב המכריע במדינת ישראל אינו בהמתי?
האם לא "החוצפה הישראלית" זה מושג שנטבע פה בארץ ע"י הישראלים עצמם?
מספיק להיכנס לרכב ולנהוג בכביש ו-וואלה - בהמות על ימין ועל שמאל. שניזכר בטיסת השוקולד? שניזכר במהומות במלונות עם הכיסאות שנזרקו? שנדבר על המינימום של המינימום של נימוס וזה להגיד 'שלום' בחזרה לבנאדם שאמר לך 'שלום'? ואני יכולה להביא עוד מיליון דוגמאות אבל משום מה יש לי הרגשה שזה נופל על אוזניים ערלות.

אני חיה כאן למעלה מ-30 שנה. 70% מהילדות שלי וכל הנעורים והחיים הבוגרים שלי עברו כאן, ואתה חושב שאני לא מכירה את המדינה ואת תושביה? או אולי שאין לי "זכות" לדבר על מה שקורה כאן כי 7 שנים מחיי לא חייתי כאן? פעם אחרונה שבדקתי, זו "מדינת היהודים" ואני יהודיה בדיוק כמוך, ככה שיש לי את אותן זכויות בדיוק כמו לך ולכל יהודי אחר כאן. ובואו נהיה כנים, הרוב המוחלט של מי שנולד כאן - השורשים שלו לא מכאן. איזשהו סבא רבא (אולי רבא... ואולי עוד רבא..) שלו לא נולד כאן.

שלא תחשוב, שמתי לב לנימה הצינית בהודעה שלך, ואני לא יודעת כמה מזה ציניות וכמה רצינות, אם בכלל, אבל לשאלה אחת שלך אני אענה בכנות, גם אם לא שאלת אותה בכנות: האם אני מחפשת אמפתיה? וואלה כן. אולי כי אני סוג של רוצה להוכיח לעצמי שיש כאן במדינה עוד אנשים שאכפת להם גם מאחרים ולא רק מעצמם, שיש כאן אנשים שמבינים שהתנהגויות כמו שתיארתי הן לא תקינות.

מה אני נוכחת לדעת במקום זה?
שאסור להתלונן.
וודאי שאסור להתלונן באריכות.

אל תדאג - ואל תדאגו כל מי שקורא את זה - אני לא אכתוב יותר בפורום השקט והשלו שלכם.
קודם כל תירגעי.

ודאי שלא עברת על שום סעיף בתקנון הפורום ו/או בתקנון תפוז אחרת המופרע שמטפל פה בעניינים האלה היה מתנפל עליך תוך דקה מפרסום הפוסט.

הדעות שהבעת לגיטימיות בהחלט וכנ"ל גם התגובות שקבלת מאלו שקצת נפגעו מדבריך. את רואה דברים בצורה מסוימת ואחרים רואים להיפך ואין שום בעיה להביע לא את הדעה שלך ולא את ההפוכה כל זמן שכותבים לגוף הנושא ולא לגוף הכותב.

את מוזמנת בהחלט להמשיך ולכתוב כאן גם אם מה שאת כותבת לא ימצא חן בעיני חלק מהכותבים רק קחי בחשבון שאולי גם חלק מהדברים שאחרים כותבים הן בתגובה אליך והן בנושאים אחרים עלולים מאד לא למצוא חן בעיניך.

למעלה