די עם בילי המאמי

Nitzanyo

New member
די עם בילי המאמי

אם אתן מעריצות סבון אז תעופו מפה זה מעצבן שכל תגובה וחצי זה בילי המאמי דיי עם זה זה ממש מפגר מה אם הוא יקרא את זה שקראתן לו בילי המאמי (לא נראה לי שהוא יודע עברית אבל נגיד) אז הוא יתגרש מאשתו ויבוא אליכן?

healing drug

New member
דיי כבר להעיר על אותו דבר ולפתוח

הודעות סתם, נראה לי שהיא הבינה תנקודה, נכון? חוצמזה זה סתם מצחיק : "בילי הנשם" אתמול צחקתי על זה שעתיים ואם לא יותר, היא רק כותבת תנושא בצורה החיצונית של בילי אבל יש לי הצעה תכתבי נושא שקשור באמת להודעה שלך,, וסליחה על הבוטות לא נראה לי שהיא (han2005) מעריצה את גרין דיי היא מכירה רק שירים מאמריקן אידיוט והיא סתם רוצה להציק אז על תתיחסו וזהו...

RuNoOsH

New member
../images/Emo42.gifנכון, מסכימה איתך...

אנשים פה הבינו נראה לי ת'נקודה, ולא צריך שיחזרו על זה עוד ועוד רק כי אתם רוצים לפתוח הודעות חדשות.. ומי שמכיר את השירים שלהם רק מאמריקן אדיוט באמת לא מעריץ אמיתי

רונוש3

New member
מה הקשר?????

ממש לא בא לי לריב אבל בתור אחת שמעריצה שלהם (כן, כן מ-ע-ר-י-צ-ה) רק מאמריקן אידיוט לא אומר שבגלל זה אני לא מעריצה אמתית... איזה שטויות! אני אוהבת את השירים שלהם גם מהדיסקים הישנים אבל אין קשר!!... הם התחילו להתפרסם יותר בגלל הדיסק החדש וככה יותר אנשים הכירו אותם... זאת הייתה תגובה ממש מגעילה כאילו " היי! אני מכירה אותם כבר מהשירים הישנים שלהם אני יותר טובה ממך חהחהחה.." באמת שלא בא לי לריב פשוט התגובה שלך הייתה כל-כך לא במקום...!!

דוקי מן

New member
יש קשר

כי את מכירה אותם בקושי חצי שנה ואת אוהבת רק את הדיסק האחרון והממוסחר שלהם ואת לא מגירה אותם מהתקופה הישנה והטובה ואני מתכוון מהדיסקים הראשונים, דוקי ועד וורנינג ששם הם היו פחות ממוסחרים ועשו את המוזיקה האמתית שלהם ולא תפסו גב אל נושא הבחירות כמו בדיסק האחרון על מנת שיקנו את הדיסקים שלהם ושהם יחזרו לימי התהילה של דוקי.

רונוש3

New member
אני מבינה אבל,

אני לא חושבת שאם אני מכירה אותך מדיסק הראשון שלהם אני לא מעריצה אמיתית או משו כזה. חוץ מזה, שאין קשר כי אני זה לא שאני קניתי את הדיסק שלהם בגלל שהם כתבו על הבחירות או משו כזה קניתי ת'דיסק כי שמעתי שיר אחד שלהם ברדיו וממש אהבתי אז קניתי ת'דיסק... זה ממש לא הופך אותי לפחות טובה או משו כזה... בתכלס כולנו כאן כי אנחנו אוהבים את אותה להקה ואני לא חושבת שצריך את כל ההשוואות האלה...

../images/Emo45.gif../images/Emo163.gif

סה"כ זה לא אשמתי שלא שמעתי עליהם לפני אמריקן אידיוט. ברגע ששמעתי את השיר, אהבתי את הלהקה.

BlueBeIl

New member
או התקופה שלפני דוקי....

שהיא בכלל הייתה אנדרגראונד.

דוקי מן

New member
גם אני הייתי ילד קטן

ואני רק מכיר אותם בערך מהחמש שש שנים האחרונות לא יותר אבל אני התעמקתי בהם והתחלתי מהדיסקים היותר מוכרים שלהם לשמוע אותם ואז לאט לאט עברתי לשמוע את הפחות מוכרים. ואתם רק מכירים את הלהקה שנה (וגם זה נראה לי בהגזמה) ואתם כבר חושבים שאתם איזה מעריצים גדולים שלהם וכל אחד מכם שנכנס לפורום חושב שהוא איזה מבין גדול והמעריץ הכי שרוף שלהם בארץ וכל אחד ממכם מתחיל לכתוב כמה הוא שרוף עליהם ומכיר אותם ותאמיני לי שיש מעריצים שמבינים קצת יותר ממכם (כמוני ועוד רבים בארץ ותאמיני לי אני צנוע) ואני לא נכנס כמוכם לפורום כדי לכתוב עליהם כמה הוא שרוף ומשועמם כמוכם נכנס לכל אתר וקורא על כל איזה שטותית שהם עשו כדי להראות כמה הוא מכיר אותם ותאמיני לי שאני לא פחות אוהב אותם ממכם או מכיר אותם פחות ממכם, אז תפסיקו לכתוב כל הזמן רק שטויות ותתחילו להעלות נושאים מעניינים יותר עליהם.

BlueBeIl

New member
זה היה קצת מתנשא....

ובעצם היה נראה שגם אתה מנסה להוכיח שאתה מעריץ שרוף.

BlueBeIl

New member
נו באמת

בן אדם יכול להתחיל לאהוב את גרין דיי גם בשנת 2004 כי אולי אין לו M2, וכל החברים שלו לא מתעניינים במוזיקה אז לא יצא לו להכיר אותם בכלל, אבל ברגע שהוא מכיר הוא מוריד את האלבומים הכי ראשונים שלהם שאנשים שחרשו על באסקט קייס ב94 לא שמעו עליהם אפילו. לא? להתחיל ריבים של "אני אהבתי אותם עוד כשבילי שר בבתי חולים בגיל עשר!" זה דפוק. וכל אותן מעריצות סבון או וואטאבר שרק מתלהבות מאמריקן אידיוט ומזה שבילי כוסון מן הסתם לא יהיו כאן שבעה חודשים מעכשיו, אבל יכול מאוד להיות שכן יהיו אנשים רצינים ש, מה לעשות, התחילו לאהוב רק מאמריקן אידיוט. עדיף מאוחר מאשר אף פעם לא...

רונוש3

New member
אומנם אני חדשה אבל...

בכל זאת ראיתי קולה אחת שכתבה "בילי הגבר" וכל הדברים האלה...

דוקי מן

New member
נכון את צודקת

אבל עדין יש כאן אנשים בפורום שמה לעשות מכירם את גרין דיי רק מהאלבום האחרון שכל מי שמכיר את גרין דיי באמת יודע שהוא שונה מאוד משאר האלבומים שלהם (ואפשר להגיד שגרין דיי התמסחרו על מנת לחזור שוב לפירסום אחרי הדעיכה האטית שהייתה להם מדוקי) כי באמת האלבום האחרון של גרין דיי הוא בכלל לא משקף את הסגנון של הלהקה מהדיסקים הקודמים ועל מנת לחזור שוב לפירסום הם הוציאו דיסק נגד בוש (ותפסו גל על נושא הבחירות) ויצא להם אלבום יפה ורציני שהשפיע ונגע בהרבה אנשים וכך הם חזרו בגדול. ואני שמח מאוד שהם חזרו ובגדול למרות הדיסק הזה שהוא טוב אבל מה לעשות מפריע לי בו כל העניין הזה שאני יודע שהאלבום הזה הוא לא באמת גרין דיי ואין מה לעשות ויחסית דיי התאכזבתי מהאלבום למרות שאין מה להגיד הם עלו דרגה ברמת כתבה ובנגינה אבל עדין אין מה לעשות האלבום הזה הוא באמת לא גרין דיי. אמנם יש להקות שעם הזמן מתבגרות ולאט לאט משנות את סגנונם אבל מנסים לשמור קצת על המקור, אבל בדיסק הזה זה שינוי אחד ענק שגרין דיי עשו ממש מהפך ומה לעשות האלבום המחאה הזה של גרין דיי נראה מאוד מגוחכך עם אתה הכרת אותם טוב לפני כן.

למעלה