די עם בילי המאמי

ומי אמר שאני מכירה אותם רק מא"א?

אמרתי את זה פעם? נראה לך שזה האלבום היחידי שיש לי או שדרכו קיבלתי את ההשקפה שלי על הלהקה? טחה.

או שאני לא נכללת ב"יש אנשים בפורום"

WiseL

New member
אממ

התחלתי ממש להכיר מהאלבום האחרון ואין מה לעשות ככה זה יצא, אני שומעת את הכל עכשיו. שמתי לב שזה סגנון אחר מאוד. האמת אתה צודק ואין לי מה להגיד.. חוץ מיזה שזה לא משנה איזה מן מעריץ כל אחד חושב שהוא. וואי אני כבר לא זוכרת את הפואנטה שלי.

הא?../images/Emo163.gif

אני שמחה בשבילך שאתה מכיר אותם מהחמש שש שנים האחרונות, יפה, איזה מגניב אתה. לצערי, הייתי בת 4 כאשר דוקי יצא, ובת 10 כשנימרוד יצא. הייתי קטנה ותמימה והוריי לא היו נותנים לי לשמוע גרין דיי בכל מקרה. אני מכירה את הלהקה שישה חודשים סה"כ, ואני בכלל לא מתיימרת להיות המעריצה הכי גדולה שלהם ובחיים לא אמרתי שאני מבינה גדולה בהם. לא שמתי לב אם נכנסתי לכאן וכתבתי "אומאיגאד גרין דיי הם הלהקה הכי טובה בעולם אני שרופה עליהם!!!!11!!! בילי ג'ו תעשה לי ילדדדד" אלא אם יש לי פיצול אישיות שהולך בלילות וכותב. oO חוץ מזה, גם אני התחלתי מהדיסקים היותר מוכרים ולאט לאט הלכתי לדיסקים הפחות מוכרים. מה הנקודה שלך בזה? ומי שמדבר. אני נכנסת לפה וחושבת שאני מבינה גדולה? הרי אתה זה שהרגע אמר שהוא מבין יותר ממני בלהקה. ומאיפה בדיוק אתה יודע על הלהקה? אתה סטוקר? אני בטוחה שלפחות פעם אחת נכנסת לאיזשהו אתר של גרין דיי. (ובאותה נימה, מה כל כך רע בלהכנס לאתר של גרין דיי?oO) כי אם לא, אפשרי שאני אכן יודעת יותר ממך על הלהקה בתחומים מסויימים. אני לא נכנסת לפורום כדי להראות כמה שאני אוהבת אותם. אני נכנסת לפורום הזה כי א. משעמם לי בחיים. וב. בא לי לדבר על גרין דיי. אתה עושה בדיוק כמוני אז הס.
אם הפורום והנושאים שמועלים לא נאים לך, אתה מוזמן לעשות משהו בעניין. ולסיום: your mamma!

דוקי מן

New member
אני לא דברתי עליך בתור אדם ספציפי

אני מתכוון באופן כללי על האנשים שנכנסים ומתווספים לפורום וממלאים אותו בשטויות. על זה אני מדבר, ואני שמח מאוד שהפורום גדל כי באמת יותר מעניין וכעיף שיש יותר אנשים לדבר אתם ויותר דעות וכו'... ואני לא מתיימר או אומר שאני האהוד הכי גדול שלהם בארץ כי אני בטוח שיש כאלה שמבינים בהם יותר ממני ואני גם לא אומר שאת לא יודעת יותר ממני בכמה תחומים עליהם כי זה הגיוני מאוד כי מה לעשות אני לא מהאנשים שנכנסים כל יום לאתר וקוראים את החדשות שלהם כל יום, אני נכנס רק מדי פעם בשביל להתעדכן קצת מה שקורה איתם. אבל באמת תסתכלי קצת לאיזה רמה הפורם פה ירד שאנשים פה (ואני לא מכליל פה את כולם כי יש כאן גם חברה סבבה) אבל יש גם המון שממלאים פה את הפורום בפול שטויות וזה נמאס כבר.

זה שמכירים מאמריקן אידיוט לא אומר

שום דבר מישהו יכול להתחיל להתעניין דרך אמריקן אידיוש ואז לקנות אלבומים יותר ישנים שלהם

ADCMAN

New member
ממש לא.

גרין דיי היו מפורסמים עוד מתקופת דוקי... אם היית חייה בין התקופות 94 ל-2000 היית יודעת..

RuNoOsH

New member
../images/Emo42.gifאת צודקת, מצטערת, לא הסברתי

את עצמי נכון, התכוונתי, שיש את אלה, שמכירים רק את BLVRD ואת AMERICAN IDIOT (הסינגל) ואחרי שהם מכירים שני שירים, הם מכריזים על עצמם כמערצים מטורפים... לדעתי זה דפוק.

ADCMAN

New member
אוי, נו..

ומי שמכיר את את השירים הישנים שלהם נחשב למעריץ אמיתי?

רונוש3

New member
כניראה שככה זה לפי

דוקי מן ורונוש... (היי! גם לי יש תכינוי הזה חח) ודרך אגב נולדתי ב-1991 ככה שלא ניראה לי שכשאני בת 3 אני ממש יכולה לשמוע גרין דיי.. חחח

®NuLy®

New member
../images/Emo46.gif

זה שאני התחלתי לאהוב את גרין דיי מאמריקן אידיוט לא אומר שאני לא מעריצה אמיתית שלהם!!!!! ההערה הזאת הייתה ממש לא במקום!

RuNoOsH

New member
../images/Emo42.gifזו לא הייתה הכוונה שלי!!!

אני התכוונתי, שיש את הילדים האלה שמכירים רק את אמריקןם אידיוט (הסינגל!!) ומשם הם מעריצים ענקים ולא מכחירים שום שיר אחר, וזה מעצבן.

®NuLy®

New member
אההה אוקיי...

את צודקת!! כל הפאקצות בבצפר שלי "אוהבות" את גרין רק בגלל בולוורד וזה מעצבן...

sk8er girl 26

New member
אבל כאילו אפשר לאהוב רק שיר אחד אז

זה כאילו אומר שהן אוהבות את גרין דיי, הם המבצעים.

HAN2005

New member
בילי ג'ו ושחר הנשמות

לא הבנתי כ"כ מה רשמת... אבל אני אקבל את זה כמחמאה שאני מצחיקה... ודרך אגב אני נכנסת דרך אח שלי , זה הכינוי שלו.. הוא נכנס לאינויישה או איך שכותבים את זה.. אני רוצה להתחיל להיות מעריצה שלהם . וחוץ מיזה גם זו התחלה!

healing drug

New member
אז שיהיה לך בהצלחה!!!!

אני ימליץ לך על שתי שירים שממש שווים (להתחלה): *suffocate- זה מהדיסק SHENANIGANS ָlongview-זה מהדיסק dookie כדי לך לקנות תדיסק האוסף שלהם כך את תדעי הרבה שירים מהרבה דיסקים שלהם... international superhits!

למעלה