דליה ורד וכל שאר

באיה

New member
דליה ורד וכל שאר

החביבים
רשית, שהיה לכולנו שבת טובה, ושירד הרבה גשם לו אנו כל כך זקוקים. דליה,
על המילים החמות, הן ממש יצוקות מבטון. חשובה מאוד האישיות של הבן אדם, ומה הוא מסוגל להקרין. זו הסיבה שהחלטתי לכתוב. כמדומני שלאחר חמישה חודשים מהניתוח, גם אני יכולה לתרום ידע מניסיוני האישי כמובן. מלבד זאת, התעסוקה בפורום, מעשירה אותי בידע שלכם, ולא פעם מעלה חיוך על שפתי וצחוק לבבי על ההברקות המצחיקות. זה הובך להיות ביתי השני, וכשהמחשב עושה לי לפעמים בעיות, זה כאילו עוקרים אותי מביתי. אני מאוד שמחה שהמונך "אמא של הפורום" לפי הצאתו של רוני מוצא חן בעיניך ורד, וכולי תקווה שגם בעיני אחרים. בנימה זו אסיים את המאמר באיחולים של שבת שלום לכולם. באיה, האמא של הפורום

gal33

New member
התקבלת לתפקיד, ואני מצטרפת לכל

מילה שרשמה שלגיה. לכל אחד יכולת ההבעה בכתב שלו, כמו שלכל אחד יכולת הבעת רגשות שונה, וכו´ וכו´ וכו´. זו בכל אופן לא סיבה לא לרשום בפורום. גל

באיה נפלאה

יש לי קשר בפורום בוואלה עם מישהי בשנות החמישים-שישים. בחורה נפלאה. עם המון חוכמת חיים ובשלות שמגיעים גם ורק עם הגיל, צמאה להתפתח ולדעת יותר. ואני מאוד מאוד נהנית מהקשר איתה. מההתכתבויות איתה. כמו גם להעמיק איתה בכל מיני מחשבות. מאוד!! אז תדעי שכיף שאת כאן. להתעשר ממך - כל אחד יש לו את הייחוד שאין לאחר. האישיות, הפנימיות, והקשר יהיה בטוח חם ופורה משני הכיוונים. את מרחיבה את הלב הטוב של הפורום. וזה תמיד עושה טוב לכולם. שתהיה לך שבת מחויכת ומאושרת בלב ובכלל, מדליה.

רוייקו

New member
שבת שלום וחמימה גם לך, באיה..

וגם לכולכם.. שבת שלום חמה ונעימה מתחת לשמיכות הפוך.

באיה

New member
רויקו

רויקו, עוד לא הזדמן לי לשוחח אתך, אך בינתיים גם לך שיהיה שבוע טוב. אגלה לך סוד קטן, שאני מפאת גילי המופלג, לא יכולה כבר לצערי להיתכסות בשמיכת פוך. חם לי מדי. אפילו בקור הכי גדול.

רוייקו

New member
אני בלי שמיכת פוך ותנור שיחמם אותי

כניראה אקפא למוות.. הרגליים - אצבעות הרגליים בפרט קופאות לי. אני סובל !!! חכי שתרזי, באיה. עוד תתגעגעי לריפודים שלך. הפרדי מהם בברכה. עוד נשוחח.

לרוייקו גם אני עכשיו חייב שמיכת פוך

לאחר הירידה של 50 ק"ג אני סובל מקור קניתי רק עכשיו שמיכת פוך ארוכה כדי שכל ה192 ס"מ יכנסו לתוכה ,לפני זה הייתי ישן גם בחורף בשמיכה דקה. אבל בקיץ הייתי מזיע המון ,בקיץ האחרון הרגשתי הרבה יותר נח בלי ההזעה המוגברת. אז בחורף קצת קר יותר אבל בקיץ נהנים יותר שלא מזיעים כל כך . שבוע טוב .

רוייקו

New member
מאז הירידה הגדולה במישקל אני ישן

כמו תינוק. פתאום אני לא זוכר אף חלום.. פעם הייתי בעיקר חולם חלומות וטיפה מצליח לישון. קם שוב ושוב לישתות, לאכול משהו.. להתקלח שוב כי הזעתי,לראות משהו בטלווזיה לפנות בוקר כי נורא חם, יוצא לשבת קצת בחוץ כדל לקרר קצת את הגוף מה לא .. היום אני הולך לישון כמו תינוק אחרי אוכל וגרעפס. כמו מת. שינה של נסיכים. בחיי. כזה כייףףףף .. פעם השינה הייתה סיוט. עד שהייתי נירדם שעות. בקייץ רק מזגן היה מרדים אותי או לכל הפחות מאוורר ישיר לפנים.

רוייקו עוד רווח מהירידה במשקל.

שינה טובה חשובה מאוד לתיפקוד היומי אני שמח שהירידה במשקל גרמה לך לשינה טובה כמו של תינוק.רק אל תשכח את האוכל והגרעפס לפני השינה.

gal33

New member
ואני בנובמבר יושבת עם רדיאטור

14 צלעות, יותר נכון עליו, ועם תנור 4 ספירלות שכולן דולקות, וכמובן שאני לבושה בארוך. חבל על הזמן... and the best is yet to come

לבאיה שבוע טוב

אני בגילי המופלג 52 קניתי רק עכשיו שמיכת פוך.שיורדים 50 ק"ג במשקל הריפוד הטבעי שהיה נעלם ,וצריך ריפוד מלאכותי (שמיכת פוך). מאחל לך שבוע טוב.

SARA120

New member
כמה!?!? 50 מיליון-

50 קילו זה המון! כמה זמן יורדים את זה? וכמה עוד נשאר? סליחה על גסות הרוח אבל מספרים כאלה "עושים" לי את זה... אני מקוה שקנית שמיכת פוך סינטטי. ואם כבר בעינין הגסות,אמרו לי (אנשים מה זה "נשמה"...)שבגילנו המופלג העור תלוי כמו סמרטוטים בגלל שמצטמקים!מה נכון אם בכלל! ושוב סליחה על כל השאלות,לילה טוב

שלום לSARA120

אכן ירדתי 50 ק"ג שקלתי לפני הניתוח 145 עכשיו אני שוקל 95 ק"ג ירדתי את ה50 ק"ג במשך 1/2 שנה. עכשיו 5 חודשים אני שומר על אותו משקל. המשקל להפתעתי ירד בצורה מהירה בעיקר שהפסקתי בצורה דראסטית לנשנש.שזאת היתה הבעיה העיקרית שלי. בקשר לגילי המופלג 52 אני ממש מרגיש הרבה יותר צעיר עודפי עור לא נורא .קצת בצואר עיקר השומן היה אצלי בבטן הענקית שאר חלקי הגוף ממש לא היו שמנים.אני הגעתי למשקלי כי אני גם איש גבוה 192 ס"מ וזה המשקל שאני צריך לשקול שיהיה לך בהצלחה ושבוע טוב ושקט ......

SARA120

New member
לקובי שלומות

ושוב אני נפגשת עם אנשים שהכינוי והשם,הפלא ופלא-הינו אך! גם אני במשקלי האידאלי, רק שלפי הסטטיסטיקה אני נמוכה קצת! (הגובה שלי צריך להיות 2.40 מ´-ביחס למשקל....) אני שמחה בשבילך שהגעת עד הלום!תמשיך כך. תודה על האינפורמציה!

RomiVais

New member
שרה יקרה!!! ../images/Emo8.gif

את פשוט ג-ד-ו-ל-ה!!!
עדיין לא הלכתי לישון כדי להתעדכן במה שהפסדתי בימים האחרונים ואני בטח אחייך כל הדרך למיטה, עם הקטע של ה- 2.4 מ´........
פשוט ג-ד-ו-ל!!!! בטח שכולנו במשקל האידאלי, פשוט קצת נמוכים לפי הסטטיסטיקות
שיהיה לך שבוע נפלא ומחוייך
רומי

SARA120

New member
רומי../images/Emo20.gif

זה שאני גדולה, אני יודעת...אבל זה שאני ג-ד-ו-ל-ה!!!-עושה לי טוב על הנשמה....
נ.ב:ראי הודעה נוספת עם בלונים-כך שאני רק בתחילת הדרך (של ג-ד-ו-ל-ה). ביי

למעלה