דליה ורד וכל שאר

שרה היי - יש לי דיבור קטן אלייך.

אני בת 43. אני חושבת שעדיין לא סיפרתי לכם כאן. אמא לארבעה פרחים. בת בכורה ושלושה בנים: 23 , 22, 13 וחצי, 9 וחצי. בקשר למשקל, אז ירדתי 20 ק"ג ואני שומרת על ההישג כבר 3 שנים. והסיבה שאני מספרת לך את זה שרה, זה כדי רוצה לספר לך משהו חשוב בקשר לזה. הגעתי כבר לכך שנראיתי כמו בבה (גוף של סבתא). לא נתאר את התיאור איך זה להיראות כמו בבה. אין צורך אנחנו יודעות. אבל מה זה לא יכולתי לסבול את ההרגשה הכבדה הזו ואת עצמי נראית ככה. לא התאים לי שרה. לא יכולתי לחשוב שככה אמשיך. גם פיזית עודף המשקל מוסיף שנים להרגשה האישית. קשה גם בכלל בכל מיני פעולות. אפילו ההליכה יותר כבדה כי בפועל סוחבים יותר. שרה יקרה - יצאתי למלחמה. גייסתי את כל כוח הרצון שיש בי ושבער בי. תיכננתי תוכנית אסטרטגית וטקטית. חשבתי וטיפלתי בכל האוייבים הקטנים שקוראים להם נקודות תורפה. ידעתי שלא אעצור עד שאכבוש את המטרה. גם במעידות הקטנות לא נרתעתי כי הסתכלתי על התמונה לא מהמבט הצר הנקודתי אלא במבט כולל על כל הדרך. שרה, זה אפשרי לכל אחד. כשאת מבינה את זה ומתכננת את זה כך שזה יתאים לך. וגם עוד משהו שהיה משמעותי בשבילי בדרך הזאת. לא נשקלתי כמעט. לא התייחסתי ללוח השנה = לזמן. הלכתי עם הגיון שאם אני עושה את הדברים נכון. ואני לא מתייסרת פיזית או נפשית = כלומר עושה את מה שחשוב ובלי שום שום לחץ. זה יבוא. ובגלל שזה לא קרה מהר. גם התוצאות נשארות. אני יכולה להעביר לך הרבה אופטימיות מפני שזה לא מקרי מה שקרה. ולא עניין בכלל של מזל משמיים. ותדעי שאני באה גם ממקום שלי היה קשה מאוד בכלל לעשות מה שנקרא דיאטות. לא יכולתי להחזיק יותר מכמה ימים. אז שרה נפלאה קחי הרבה חיזוקים ממני ותסירי דאגה מלבך...באמת... רק תמשיכי ותמשיכי.....לא צריך יותר מזה. שלך, דליה.

SARA120

New member
דליה ../images/Emo39.gif

מה אומר לך,ולחשוב שעד לפני חודשיים בערך, לא הייתה לי דריסת רגל באזור המחשב! ועכשיו אני מתעלמת ממבטי הפליאה (ואולי החשד...)של הבעל,ומערימה על הבן הקטן(שיקרא ספרים,שילך לחוגים,שישחק עם חברים...) תאמיני לי,זה יותר טוב מלשבת מול הזוועות שבטלויזיה או לאכול... ולסיום:לשאלה למה אני שמנה:כשהייתי צעירה הלכתי למקרר,ראיתי מה שיש-אז הלכתי למיטה! לאחר 20 שנה-אני הולכת למיטה,רואה מה שיש-הולכת למקרר... השינוי הינו שכיום אני הולכת למחשב... דרך אגב:שאלו את בעלי -מה יעשה אם ימצא את זוגתו עם זר? ענה הבעל:"מה ז´תומרת,אני יורה בכלב שלו ושובר לו את המקל..."אני מחכה לתשובה שלו לאחר שירדו הקילוגרמים!(במהרה בימינו!) זהו! קצת הומור לסיום היום-לילה טוב!

ורד *

New member
היי שרה

כששאלו את בעלי מה הוא יעשה אם יגלה את זוגתו במיטה עם אחר הוא ענה: אני מוכרח, אבל אתה?...... מעניין מה הוא יענה בעוד 6 חודשים אחרי 35 ק"ג פחות? לילה טוב וחדשות יותר טובות. ורד.

שרה, העלית לי את החיוך הראשון היום

אחרי כל מה שקרה מסביב. שרה, נהיה ביחד בדרך עד לרגע המתוק והמאושר!!! אחחחח.....כמה מתוק יהיה הרגע הזה. אין שני לו...... עשית לי טוב ככה לסיום היום, שלך דליה.

תודה. אבל זה לא נכון. לא.

אני כמוכם. וכותבת פשוט מהלב. תדעי לך שהפורום כאן הוא בין הכי מומלצים. מבחינת האנשים האוירה ומה שמקרינים לסביבה. באמת משהו משהו!! שיהיה לך יום מוצלח מתוך הרבה שיהיו ועם חיוכים בלי הפסקה, מדליה.

מירי,

New member
לא הגיל אלא התרגיל

בירידה משמעותי איכויות העור קשורות מאוד לסוג העור, אני אולי לא ילדונת כבר אבל אני חושבת שאני עוד צעירה (32 למה מתאים?) והעור שלי? זוועה!!! טוב אני עכשיו בחלומות על ניתוח פלסטי... (מותר לחלום לא?)

RomiVais

New member
באיה יקרה!!! ../images/Emo13.gif

אני שמחה שהסכמת לקחת על עצמך את הצעתו של רוני ולהיות האמא של הפורום!!
אני מאוד שמחה לשמוע גם שאת כבר מרגישה איתנו כמו בבית שני
שיהיה לך שבוע נפלא ויום מקסים, רומי

באיה

New member
רומי המתוקה

תודה לך. עשית לי את הבוקר, והיום ימשך לי עם חיוך על הפנים.

למעלה