דלית מהאח הגדול מגיעה ל
אנשים

יש לנו 7 חודשים לחסוך! ../images/Emo11.gif ../images/Emo223.gif

[חח ואני מאוד רצינית אז מקווה שאת אותו ראש ואנלא עושה לעצמי פדיחות..!!
]

Because Of May

New member
שלח לפני הזמן ../images/Emo69.gif.../images/Emo109.gif

לא שאני באמת שונאת אותך כן, אבל, אבל... הופעה של פאקינג מיוז!@!%$#@$6. הבטחתי לעצמי שאם עד סוף השנה הם לא יבואו לארץ (מה שסביר להניח שיקרה...), אני טסה להופעה שלהם בחו"ל, בסביבות פסח בערך, לפני בגרויות. אני מסרבת לשרת בצה"ל לפני שאני רואה אותם בלייב!
. בינתיים אנחנו ארבעה אנשים שמעוניינים, אתן מוזמנות להצטרף D:.

GUILTY

New member
הייתי באה גם אבל כרגע אני חסרת כסף יורו זה

חרא
אבל כן ... אממ..... אל תשבו ותחכו (לכולם בכללי) שהם יבואו טוסו אתם/ן להופעות שלהם בחו"ל ולא רק זה ... תנסו לעשות משהו כדי שידעו שאתם מהארץ ... אפילו דבר קטן כמו להחזיק דגל ישראל או לספר לאשים שאתם מהארץ. כל דבר קטן מראה למיוז כמה מעריצים יש להם כאן אולי זה יכניס בהם קצת משהו כדי להגיע.

GUILTY

New member
../images/Emo4.gifבאמת? חחח סוריי אבל גם ככה הינו בשדה בשעה

5 - 6 בבוקר

MCR - this is the best day ever ../images/Emo223.gif

Well I felt I couldn't take, another day inside this place From silent dreams we never wake, and in this promise that we'll make Starless eyes for heaven's sake, but I hear you anyway Well I thought I heard you Say I like you, we can get out We don't have to stay, stay inside this place
אני בהתקף;;

Valar Morghulis

New member
../images/Emo121.gifWonder boy- Super Junior

יאאאאאאאא הזמנתי מאיביי מארז של Attack on the pin-up boys[הסרט שלהם]@#$%^&^%$#@ הוא כולל שני דיוידים[כנראה אחד של הסרט ואחד של תוספות כאלה~], את הפסקול של הסרט, 12 פוסטרים של הדמויות ופוסטר חתום ע"י הלהקה
עוד 10 ימים-שבועיים זה יגיע*___________* #@$^%&%$%^&%$%^&%$# *מאושרת*

Early Sunset

New member
../images/Emo42.gifיוו תגידו O:

ישמצב שזה I don't love you ברקע באיזה פרסומת למשחק של מכבי חיפה? זה כזה לא קשור, ישמצב שאני סתם מדמיינת או שזאת מנגינה ממש דומה XD טוב ביי. מה אני קשורה.

Fake Reflection

New member
../images/Emo79.gif לא יודעת אם למכבי חיפה,

אבל השיר מופיע בפרסומת של כדורגל או ספורט בכללי :)

Because Of May

New member
אסף אבידן אנד דה פאקינג מוג'וס../images/Emo23.gif../images/Emo236.gif.

+
. סתם רציתי לחלוק.

למעלה