דמות שנואה?

qball4

New member
דמות שנואה?

לדעתי מלורי(בעונה החמישית), שחקן ממש גרוע משחק עלוב..

joba

New member
השחקן שמשחק את מלורי

לא התאים לסדרה ב-כ-ל-ל לפי דעתי....יותר מתאים לו להיות חשפן מאשר שחקן בגלל כל הפרצופים שהוא עושה... הוא בכלל לא התאים לרביעייה... דיאנה לעומתו כן השתלבה יותר אבל בכל זאת אין על הרביעייה הפותחת!!!

De fire

New member
בהחלט מלורי

הבעת פנים מרגיזה כ"כ.. משחק שיבייש אפילו את אורלי ווינרמן.. ובכלל, מה הוא מרשה לעצמו? כל הזמן מורד, תמיד משהו לא נראה לו, 90% מהצרות שהם הסתבכו בהן בעונה ה-5 היו בגללו.. גם כן מחליף לג'רי אוקונל.. מה קרה?? עם מי מההפקה הוא שכב לקבל את התפקיד? וסליחה אם זה יצא אגרסיבי מדי.. פשוט עניין מאוד טראומטי מבחינתי.. אגב, בתור דמויות גם את הקרומגס לא ממש אהבתי בדר"כ, בעיקר בגלל שאני חושב שהם הרסו את כיוון העלילה הטוב שהיה בשלוש העונות הראשונות..

CoolBoy14

New member
למה אתם כל כך שונאים את מלורי?

לפי דעתי הוא דווקא כן מתאים...והוא שחקן טוב ואין אף דמות ששנאתי מכולם....אולי את הפרופסור הוא היה קצת מעצבן

De fire

New member
תראה, בעקרון זה עניין של טעם וריח

וכל הסיפור של "מי אתה הכי שונא" הוא מאוד סובייקטיבי, אבל יש פה הסכמה די חד משמעית שהוא משחק כמו נעל.. יכול להיות שאתה רואה משהו שכולנו מפספסים אבל... איכשהו אני בספק..

qball4

New member
חחח נעל...

כן שחקן לא משהו, אבל הפרופסור לדעתי שיחק משחק מעולה כמו שאחד פה אמר הרביעייה הפותחת היו המושלמים..

Lu Tze

New member
לדעתי, יש לו שתי הבעות פנים,

אחת הבעות הפנים הרגילה שלו (שבה הוא בוהה לחלל הריק) והשנייה שבה הוא מעוות את הפנים שלו בגועל/אושר/שנאה/אהבה/כל רגש אחר. וחוץ מזה, איך אפשר לשנוא את מקס?

qball4

New member
זה נראה..

שהיו לו תסביכים או משהו שהיה קטן או שהמפיק ממש התחרפן וחיפש מקור רייטינג בעיוותי פנים ופנטומיימה..

joba

New member
חחחחחחחחחחחחחחח בדיוק!!!!!!!!!!!!!!

ג-ד-ו-ל!!!!!! פגעת בול במה שרציתי להגיד....

dugy

New member
צודק זה לא מילה :p

הדמות הכי פחות טובה בכל הסידרה. כמעט כל הצרות שהיו לגולשים היו בגללו. איזה 5 פעמים הוא רצה להשאר בעולם ולא לגלוש איתם. והוא גם חרמן לאללה.

qball4

New member
חחח מסכן..

הוא לא היה שמח להיכנס לטופיק הזה LOL

CoolBoy14

New member
לדעתי....

הרביעייה שהיו ההרכב הכי טוב זה היה בעונה השלישית עם: קווין, וויד, מגי ורמי! (חבל שזה לא היה להרבה זמן...)

De fire

New member
תשמע, בסה"כ יש בזה משהו ולדעתי היתה

ברביעיה הזאת איזושהי כימיה (למרות שמגי די נדחפה לוויד בחלום של "אני הולכת להתחתן עם קווין.." אבל עדיין... לי חסר פה הפרופסור. עם כמה שלמדתי לאהוב את הדמות של מגי יש לי סימפטיה גדטלה מדי לפרופסור לוותר עליו ככה סתם.. (אגב, אני כ"כ גאה בעצמי.. לא השמצתי את מלורי אפילו פעם אחת בהודעה הזו
)

CoolBoy14

New member
אני לא ממש אוהב את הפרופסור..

לפי דעתי הוא סתם היה תקוע אבל בלי קשר מגי עדיפה עליו..

qball4

New member
קווין והוא..

קווין והפרופסור היו צוות מנצח בכל הקשור בתפעול הממיר בעיות שקרו ובכלל הם היו כמו אב ובן דבר שמאוד חיזק את הסידרה.

Lu Tze

New member
כן, זהו, בקאסט המקורי היה איזון

מאוד יפה בין הדמויות.

למעלה