דמות שנואה?

dugy

New member
אכן!

כי בתכל'ס בעונה הרביעית היחידה שבאמת ידעה משהו על הממיר הייתה דיאנה, וזה היה ברור כ"כ שקווין והפרופסור היו יודעים הרבה יותר. אוף, הם הלכו

De fire

New member
אני חושב שהוא היה דמות מאוד מעוררת

סימפטיה. בכלל, הוא סיפק את הצד המדעי לחבורה (חוץ מקווין פה ושם) והתחליף של "דיאנה המדענית" היה עלוב ופתאטי. ואיך אפשר לשכוח את השנינויות שלו... הומור נפלא במבטא בריטי חזק (אני חולה על מבטא בריטי..) את מגי הביאו רק בגלל שיש לה סקס אפיל גדול יותר מלפרופסור.. (לא שזה כ"כ קשה, עם כל הכבוד לארטורו המכובד שלנו). למרות שאני אוהב את הדמות שלה, בהתלחה הביאו אותה סתם כבובת ראווה- אמצעי זול להרמת הרייטינג. מה שהראה את ההתחלה של ההתמסחרות של "גולשים" ואיבוד הרמה האמיתית..

Witchcraft Girl

New member
נו זהו, מה הבעיה עם 5 גולשים??

קווין, ווייד, מגי, רמי, מקס. יש בעיות?!!? יהיה משעישע כל המריבות בין ווייד למגי, למרות שהן יצליחו להיסתדר מדי פעם...

De fire

New member
לי אישית אין בעיה עם זה. דווקא נשמע

בסדר. אבל נראה לי שהיתה להם בעיה של מזומנים להחזיק קאסט של 5 קבועים...

Boran

New member
הרביעיה המנצחת:

פרופסור, קווין, רמי, מגי למה אין שילוב כזה? אין לי מושג.

מהסיבה הפשוטה שמגי החליפה את מקס

וזה נראה לי מה זה היה מוזר הפרופסור ומגי ביחד כאילו אתה פשוט לא אהבת את וויד והיית רוצה שמגי תבוא במקום וויד ולא במקום הפרופסור? אני אהבתי הכי את הצוות הפותח כמו הרבה פה אין מה להגיד זה עבד הכי טוב והיה הכי מעולה.

Simsit

New member
נו, ברור

אין כמו הצוות המקורי! אין עליו! היו כמה פרקים יפים בעונות אחרות אבל בקאסט המקורי היה הכי הרבה שיתוף פעולה.

King Of Kromags

New member
אני לא מגזים...../images/Emo12.gif../images/Emo103.gif

בעונה חמשית, בפרק עם החברה הזו, דאטה, שמחייבת את כולם לקנות כמה שיותר, מלורי אמר את זה בעצמו. ["אין בעיה לפרוץ לשם, אני הייתי עושה את זה תמיד. פריצה פה, פריצה שם, למי זה כבר משנה?". הוא אמר את זה כשהם גנבו את האוטו השחור והלכו להציל את מגי]

BARBI777

New member
אבל מלורי חתיך....

איך אתם יכולים לשנוא אותו? הוא כזה חמוד ומצחיק!!

למעלה