שמח מאוד לשמוע שאתה נהנה, אבל אין לי מושג על איזו "תבוסה" אתה מדבר. אם כוונתך לכתב המינוי הבלתי חתום איתו מסתובב כבוד השופט עמית בכיסו, אני לא מוצא שום "תבוסה" מיוחדת בענין. לכל היותר, ככל שמילה זו רלוונטית בכלל, תבוסה של עמית, שאמנם יש לו כתב מינוי בלתי חתום בכיס, אבל לתפקד כנשיא בית המשפט אינו יכול בפועל וזה לא צפוי להשתנות כל עוד 'הצד השני', זה המובס כביכול לשיטתך, ייאות להסכים לכך.
תבוסה יש, להשקפתי, לכל מדינת ישראל. גם מערכת המשפט נפגעת, מאוד, מכל האירוע הזה וגם הציבור הישראלי בכללותו. כן, בהחלט אפשר לומר שזאת "תבוסה צורבת" שכן זה דופק רבים, גם אם רובם בעצמם כלל אינם מודעים לכך.
אבל אם אתה חושב שברמה האישית או המחנאית אני חש תבוסה כלשהי, ועוד "תבוסה צורבת", אתה, כרגיל למרבה הצער, קורא מאוד לא נכון את התמונה.
כך אתה צועק בסיסמא יפה, אבל המציאות מה לעשות, שונה. על נקלה אפשר לאתר סדרת דוגמאות להתנהגות בעלת דופי של כבוד השופט עמית, שלא תוכל למצוא לגביה אף לא משפטן ישראלי אחד שבשיחה סגורה, בארבע עיניים ותוך התחייבות שלא לצטטו, לא יודע בכך שזה המצב.
אלו כאן שטוענים אחרת, פשוט מגלים בדבריהם את ערוות בורותם בתחום ואת המגמתיות המאוד לא רצינית שלהם בנושא (התנהגות שבד"כ תחזור על עצמה גם בנושאים אחרים ואינני מחדש כאן מאומה לאיש).
כאמור מעלה, העלה גם העלה. המצב הנוכחי דפוק מכל הבחינות והזוויות. אלו שמתלהבים מהטקס השבוע ורואים בו מינוי וכו', אני שמח עבורם שהם מתלהבים כמו ילדים מוצאי שלל רב, אבל גם בקטע הזה הם בס"ה מגלים את בורותם ואי-הכרתם את המטריה עליה הם מדברים.
נו שוין, יש גבול כמה אני יכול לחזור על עצמי, גם אם לך חשוב לכתוב 18 פעמים את אותו משפט בנוסחים שונים.