דמי הבראה

מצב
הנושא נעול.

cottoncandy

New member
דמי הבראה

דמי הבראה
שאלה חשובה במידה ואני עוזבת מקום עבודה לאחר שנה ואחד עשר חודשים שעבדתי במקום, האם אני זכאית לקבל דמי הבראה עבור החלק היחסי של השנה בה עבדתי ברגע עזיבתי? תודה

כן - את זכאית

דמי הבראה
שאלה חשובה במידה ואני עוזבת מקום עבודה לאחר שנה ואחד עשר חודשים שעבדתי במקום, האם אני זכאית לקבל דמי הבראה עבור החלק היחסי של השנה בה עבדתי ברגע עזיבתי? תודה
כן - את זכאית
החל מתום שנת העבודה הראשונה - העובד זכאי לחלק היחסי של דמי ההבראה, גם אם לא הסתימה שנת עבודתו בשניה.

kanojo

New member
(נצל"ש)במקרה התפטרות ...?

כן - את זכאית
החל מתום שנת העבודה הראשונה - העובד זכאי לחלק היחסי של דמי ההבראה, גם אם לא הסתימה שנת עבודתו בשניה.
האם רשאים לקזז לי את החלק היחסי של דמי ההבראה ששולמו בחודש יולי , עבור שנת 2004? משאבי האנוש אמרו לי כי בגמר חשבון תקוזז ההבראה. האם חוקי? בחוזה העבודה, לא מוזכר שום דבר ביחס להבראה, בעת סיום החוזה. תודה

אם שילמו מראש דמי הבראה עודפים...

האם רשאים לקזז לי את החלק היחסי של דמי ההבראה ששולמו בחודש יולי , עבור שנת 2004? משאבי האנוש אמרו לי כי בגמר חשבון תקוזז ההבראה. האם חוקי? בחוזה העבודה, לא מוזכר שום דבר ביחס להבראה, בעת סיום החוזה. תודה
אם שילמו מראש דמי הבראה עודפים...
מתוך הנחה שהעובד יעבוד זמן רב יותר ממה שהוא עבד בפועל - אז עקרונית העובד אמור להשדיב את העודף שהוא קיבל.

שיר ורד

New member
אבל תבדקי היטב שמקזזים נכון

אבל תבדקי היטב שמקזזים נכון
תבדקי שסך כל דמי ההבראה ששולמו לך בתקופת עבודתך פחות הקיזוז מתאימים לדמי ההבראה המגיעים לך לפי חוק. לשם כך יש צורך להתייחס גם לדמי ההבראה ששולמו ב 2003.

מצב
הנושא נעול.
למעלה