דמי הבראה

מצב
הנושא נעול.

dolche vita

New member
דמי הבראה

דמי הבראה
בסופ החודש אני עוזבת את עבודתי אחר שנה וארבעה חודשים. עד כה לא קיבלתי דמי הבראה. החברה אינה מוכנה לשלם לי אותם. רציתי לדעת כמה ימי הבראה מגיעים לי? כמה התשלום יוצא עבור שנה וארבעה חודשים, כיצד מתבצע החישוב. הנתונים הנ"ל חשובים לי לצורך הבאתם לפני מנכ"ל החברה. תודה

האם הועסקת במשרה מלאה?

דמי הבראה
בסופ החודש אני עוזבת את עבודתי אחר שנה וארבעה חודשים. עד כה לא קיבלתי דמי הבראה. החברה אינה מוכנה לשלם לי אותם. רציתי לדעת כמה ימי הבראה מגיעים לי? כמה התשלום יוצא עבור שנה וארבעה חודשים, כיצד מתבצע החישוב. הנתונים הנ"ל חשובים לי לצורך הבאתם לפני מנכ"ל החברה. תודה
האם הועסקת במשרה מלאה?
אם כן, הנך זכאית ל- 7 ימי הבראה X 306 ש"ח ליום הבראה. אם לא הועסקת במשרה מלאה, אנא פרטי מהו אחוז משרתך. מצרפת לך קישור עם הסברים לעניין דמי הבראה.

לא רק אני זכיתי בראית הנסתר ../images/Emo28.gif

האם הועסקת במשרה מלאה?
אם כן, הנך זכאית ל- 7 ימי הבראה X 306 ש"ח ליום הבראה. אם לא הועסקת במשרה מלאה, אנא פרטי מהו אחוז משרתך. מצרפת לך קישור עם הסברים לעניין דמי הבראה.
לא רק אני זכיתי בראית הנסתר

חישוב דמי הבראה

דמי הבראה
חישוב דמי הבראה
מקום עבודה מחיר שנה1 שנה2 שנה3 שנה4 שנה5 המגזר הפרטי 306 5 6 6 7 7 שירות המדינה 346 7 7 7 9 9 ההסתדרות 306 5 6 6 7 7 עובדי הוראה 346 7 7 7 9 9 השלטון המקומי 346 9 9 9 9 9 - פרט לשנה הראשונה חלק משנה יזכה בחלק היחסי של דמי ההבראה לאותה השנה. - את תוצאת החישוב יש לכפול באחוז המשרה במקרה שלך 2140 כפול אחוז משרתך (באם עבדת במגזר הפרטי)

מצב
הנושא נעול.
למעלה