דמי לובאטו תפוטר?

Moses The Fish

New member
דמי לובאטו תפוטר?

יש ספוילר בכתבה המצורפת

http://www.examiner.com/article/dem...-is-afraid-of-getting-fired-from-x-factor-u-s

אז למי שלא רוצה לקרוא בגלל הספוילר -
1. סיימון רוצה את בריטני לעונה 3, גם בריטני רוצה להמשיך - בפוקס לא כל כך. הם מרגישים שהיא לא מספיק בולטת. לעומת זאת הם חושבים שדמי בולטת לרעה (BACKLASH מאסיבי)
2. פוקס וסיימון ממש ממש לא מרוצים מהרייטינג בעיקר בגילאים 18-49 (נתח הפרסום הגדול)
3. אף אחד מהחוזים (בריטני, דמי, אל.איי) לא חודש לעונה שלישית ולא יחודש עד סוף השנה לפחות אבל אל.איי קרוב לודאי ימשיך בגלל שסיימון צריך שהוא יחתים מתמודדים אצלו באפיק רקורדס.
4. לפי הכתבה הזאת דמי לובאטו עם רגל אחת בחוץ שלא מרצונה - סיימון לא מרוצה ממה שהיא עשתה למתמודדים שלה (הוא קיווה להחתים מישהו מהם אצלו), ובנוסף הקהל שחיבב אותה בתחילת העונה מתלונן עליה לרשת פוקס. לפי הכתבה המנהלים של פוקס בעדה וסיימון לא.
5. הכתבה מסתיימת בזה שסיימון לכאורה מאיים שאם דמי לא תקשיב לעצות שלו ותשתפר באופן ניכר היא לא תמשיך לעוד עונה.
6. בכתבה יש כל מיני ציטוטים של מקורות שאומרים שסיימון כועס על דמי ושהיא לא מקשיבה שלו [זה קצת תמוה כשרק שלשום הוא סיפר לעיתונאים שהוא קשה איתה כי הוא מחבב אותה, וכשהיא אמרה שהיא מקשיבה לעצות שלו ושהוא צודק.]

Moses The Fish

New member
אה שכחתי

שלפי הכתבה (ולא רק פה, זו שמועה שרצה מאוגוסט) סיימון כעס על דמי כי היא לא הסכימה לצאת עם נייל הוראן מוואן דירקשן. הוא רצה שהם יהיו זוג יחצני לטובת התוכנית ולטובת הלהקה ודמי הפילה את העסק

andre93

New member
חחח ממתי מישהו יחליט בשביל מישהו מתי לצאת

ועם מי?
זה אפילו קצת מטריד.

Moses The Fish

New member
תתפלא. ככה זה עובד

באוגוסט פורסם בליינד אייטם באתר "בליינד גוסיפ" (בליינד גוסיפ= אתר מלא רכילויות היפותטיות שאי אפשר לאמת או לתבוע על דיבה כי זה "בליינד", יעני בלי פרטים מזהים, אבל שלפעמים קולע בול, שאגב באופן מתמשך "רודף" את דמי לובאטו באייטמים על זה שהיא מכורה לקוקאין ומשקרת לתקשורת. הם גם טוענים שסיפור הגמילה שלה היה המצאה שלמה וכל הזמן שהיא היתה לכאורה ב"טיפול" היא למעשה היתה באיזה צימר מבודד
לפני כמה חודשים הם אשכרה כתבו לה - בגוף ראשון- בליינד אייטם שהיא חייבת ללכת לגמילה כי הם יודעים שהיא קוראת אותם ומשקרת לכל העולם, ודמי הגיבה בטוויטר ומיד מחקה. על ראש הגנב בוער וכו'... אני חיבת לציין שאני מאמינה להם ושדמי עדיין עושה סמים, אבל לא משנה) ..קיצר הם כתבו שבקרוב תתחיל להתבשל באופן פומבי מערכת יחסים בין שופטת ריאליטי צעירה לבין חבר להקת בנים כי "הבוס" החליט שזה יעזור לקריירות של שניהם וגם לתוכנית הריאליטי. כמה ימים אחרי פורסם באותו אתר, שוב בלי שמות, ש"השופטת הצעירה החליטה שהיא לא רוצה לשתף פעולה". פתאום בספטבר הרשת הוצפה באייטמים על דמי לובאטו ונייל הוראן מוואן דירקשן (ובאותו תזמון הם שניהם התראיינו וסיפרו שהם דלוקים אחד על השני) עם הכחשות גורפות מצדה של דמי.

ובמקרה בספטמבר שודר פרק של האקס פקטור שבו סיימון ודמי מדברים על נייל מוואן דירקשן

andre93

New member
ואו, באמת? זה מזכיר לי את הסיפור

של ה- illuminati. את מכירה את זה?

Moses The Fish

New member
יום שלישי סיימון ודמי יתראיינו

אצל ג'ימי קימל המלך

נראה אם כל הקשקושים האלה על זה שהוא כועס עליה נכונים

לא הייתי מאמינה לכתבה הזו רק בגלל כל הטענות האלה שסיימון ודמי לא מסתדרים, הטענות על הרייטינג הגרוע (הם איבדו רבע מהצופים תוך עונה) והבקלאש עוד הגיוניים אבל סכסוך בין דמי לסיימון? הם מתים אחד על השני ולמרות מה שקרה בתוכנית האחרונה, כשהעיתונאים ניסו להוציא ממנה משהו נגדו היא כל הזמן אמרה שהיא אוהבת אותו.

נוש14

New member
הממ די בא לי שהיא תפוטר

רק בגלל כישורי ההדרכה שלה, היא בפירוש צעירה מדי ועוד לפני שהתוכנית התחילה זה היה ברור ואני ממש עצבנית עליה בגלל שהיא הרסה את כל המתמודדות שלה. חבל, כי כשופטת היא הייתה ממש טובה אבל צריך את כל החבילה, כמו שהם אומרים

such an angel

New member
ממ

הקטע הוא שהיא ממש ממש מתוקה
אבל היא הרסה את המתמודדים שלה בצורה נוראית ולא ר במראה חיצוני
אני חצי מסכימה איתך
כי בסך הכל היא ממש מתוקה !! אולי עם הזמן היא תשתפר מי יודע...

MoRoSH11

New member
אני ממש מקווה שלא

אני אוהבת אותה, גם אם בינתיים היא די מזיקה למתמודדים שלה, אבל במילא אני מעדיפה (כרגע) את הקבוצות של סיימון ובריטני. מה גם שכמה תכניות היו עד עכשיו, 2, לא? אז הכל עוד פתוח.

ורדונה2

New member
אני חושבת שהטעות

שהיא עשתה הייתה לקחת את סיסי ופייג'. אני במקומה הייתי לוקחת את ג'נל, ג'יליאן והשחור ששר קאנטרי. הן פשוט לא מספיק טובות לתוכנית.
בכ"ז אני מאוד רוצה אותה לעונה הבאה!

MoRoSH11

New member
מסכימה, בעיקר לגבי פייג'

שאני ממש לא סובלת. דווקא את סיסי אני עוד איכשהו די מחבבת, אבל היא מאכזבת אותי.

revicu

New member
איפה יש ספויילר?

עברתי ברפרוף על הכתבה ולא ראיתי
את יכולה לכוון באיזו פסקה פחות או יותר

אגב בתוכניות רואים שלמרות שהוא יורד עליה הוא מאוד אוהב אותה

למעלה