דמי לובאטו תפוטר?

andre93

New member

מצד שני אם היא היתה מקבלת את הקבוצה של המבוגרים, היא לא היתה צריכה לשנות דברים. העניין הוא שהיא קיבלה קבוצה שהיא בסביבות הגיל שלה ולכן הרגישה יותר בנוח לשנות אותם.
המקרה של ניקול הוא שונה כי היא לא נשארה לעוד עונה. אם היא היתה נשארת עם סיימון לעוד עונה באמריקאי קשה לי להאמין שהיא היתה שונה ממה שהיתה.

LeAnnDylan

Well-known member
אין דרך לדעת את זה בוודאות..

אין לי ספק ששינוי אווירה הוא פקטור גדול בשינוי של ניקול אבל היא הייתה יכולה להיות נהדרת גם העונה באמריקאי עם קבוצה שונה עם דינמיקה שונה.

andre93

New member
לדעתי הבעיה שלה היתה סיימון וברגע שהיא

לא יושבת ליד סיימון היא פתאום מרגישה משוחררת. זו תיאוריה שחשבתי עליה.

LeAnnDylan

Well-known member
אני לא חושבת שסיימון הוא הבעיה שלה

בכל זאת הוא הבוס גם בגרסה הבריטית ככה שאם הייתה לה בעיה איתו היא לא הייתה ממשיכה גם שם. אני חושבת שהיא פשוט הייתה חדש בזה והייתה פשוט צריכה להשתפשף קצת לפני שזורקים אותה למים עמוקים.

Moses The Fish

New member
ניקול שרזינגר לא פוטרה

כי היא היתה מנטורית גרועה, היא פוטרה (כמו פאולה עבדול) כי סיימון רצה שמות ענקיים, נוצצים, מפתיעים ושנויים במחלוקת בפאנל כדי להעלות את הרייטינג. בנוסף הם לא ממש היו מרוצים מהכימיה בשולחן השופטים (סיימון ניסה לבנות את ניקול כקונטרה שלו וזה יצא די עקום ולא מעניין, עם דמי לפחות זה עובד).
לפני שוויטני יוסטון מתה ממנת יתר - כן, הוא כנראה אוהב אותן עם בעיות נפשיות קשות ומכורות לסמים קשים - היא היתה במו"מ עם האקס פקטור. וזו הסיבה שדמי לובאטו הוחתמה במקום מיילי סיירוס (שגם היתה במו"מ לשפוט), שהיא כוכבת הרבה יותר גדולה ומצליחה מדמי - דמי יותר "דפוקה" וסיימון רצה בפאנל אנשים "בלתי צפויים" ו"שערורייתיים" כדי שהתוכנית תהיה יותר קיצונית ואדג'ית (שערוריות=באזז=רייטינג). כל הדבר הזה נכשל

זו הסיבה שקשה לי להאמין שרק בגלל שבריטני שופטת לא טלוויזיונית או שדמי מנטורית בעייתית יוותרו על אחת מהן. זה בסופו של דבר יהיה שיקולי רייטינג וכסף, עלות מול תועלת. כל הקטע המוזיקלי האמנותי שולי לחלוטין בבחירת הפאנל. סיימון לא יהיה מוכן לוותר על בריטני (אולי לטובת כוכבת יותר גדולה ממנה, אבל מי יש?), והוא מת על דמי. בקיצור, רק בסוף העונה כשינתחו את נתוני הרייטינג ויתארגנו על תקצוב העונה הבאה אפשר יהיה לדעת אם ומי יישאר/יפוטר.

Moses The Fish

New member
ועוד משהו:

סיימון, וגם אנשי פוקס, יודעים שהרייטינג נפגע לא מעט בגלל שהתוכנית מתקשה לייצר לעצמה בסיס צופים יציב כשכל עונה מחליפים שופטים/מנחים. לכן לדעתי במידה והם יצליחו להסכים על הכסף הם יעדיפו להשאיר את הפאנל כמו שהוא (ולנער את בריטני ודמי)

לפי דעתי הפאנל הקודם היה הרבה הרבה יותר מוצלח מהפאנל הנוכחי (כמו גם כל העונה).
ובתכלס, עם כל ה"בריטני כוכבת ענקית" - אני לא חושב שהיא באמת תרמה איכשהו לרייטינג. אולי קצת לבאזז התחלתי,
אבל בסופו של דבר צריך דמויות מעניינות ובעיקר חביבות - דמי ובריטני לא מצטיירות ככה כרגע (ככה שזה לא משנה כמה הן כוכבות)
ובמיוחד שזה לא משתלם להם עם הסכום העצום שהם משלמים לבריטני.

אגב, מדברים הרבה על בריטני ודמי - יש מצב שהראשון שהייתי נפטר ממנו היה בכלל LA.

אני באמת מנסה להיזכר מה היה כ"כ מזעזע. (ואני לא מדבר על רייצ'ל)

LeAnnDylan

Well-known member
אתה מגזים

אני בקושי זוכרת מה אכלתי אתמול. נראה לך שאני אזכור מה האלכסית הזו עשתה בעונה הקודמת?! אני רק זוכרת שלא יכולתי לסבול אותה ועל פעם שהייתה מדברת רציתי לזרוק עליה טלוויזיה..

dilan angel

New member
מקוה שזה לא נכון

בולטת לרעה?
אנשים ממש עיוורים.
עם כל הכבוד ברגע שהיא כן הקשיבה לסיימון ג'אנל עפה- ירדה 6 מקומות!
ועם כל הכבוד (2) לבריטני ספירס שהיא אגדה (!!) - השיפוט שלה מאוד חלש , יבש, לא פתוח ולא כנה לעומת דמי.

נכון אולי היא צעירה, אבל ניסיון וכישרון יש לה בטונות.

יעשו טעות אם יעיפו אותה.

andre93

New member
העניין עם דמי הוא שהיא לא הצליחה עם הקבוצה

שלה וזהו. לכישרון שלה אין שום קשר לזה, וניסיון בתור שופטת אין לה. במבחן התוצאה היא נכשלה. הייתי נותן לה עוד שנה אבל אם היא תפשל גם בשנה הבאה אז הביתה.

dilan angel

New member
כן אתה צודק- אבל בנינו,

מה כבר היא הייתה יכולה לעשות עם ג'אנל אחרת?
לדעתי היא הוציאה את המיטב ממנה (במיוחד בתוכנית הראשונה והאחרונה)

הרי זה ברור שג'אנל יכולה בתאכלס למכור יותר מוינו או טייט...זה פשוט הזוי מה שקורה שם

אבל כל אחד ומה שהוא חושב

such an angel

New member
אני רוצה להבין למה

שבוע שעבר בתוכנית סיימון עשתה לדמי סוג של דווקא
שהיא תגיד לפניו את מי היא שולחת הביתה
כאילו, מתן לה תקווה לדד לוק ובסוף העיף את גאנל ?
מה היה הקטע הזה?

למעלה