היה באמת מתיש...
וואו... בשאלון הביוגרפי שאלו כל-כך הרבה, שהיה ממש קשה להספיק לכתוב.... טוב אז נתחיל מהתחלה: ריכזו אותנו באולם, שם קיבלנו הרצאה מפי מנהל מס"ר וסגן מנהל המרכז הרפואי תל השומר. קודם כל הוא הנחה אותנו לא לדבר בינינו על השאלונים ועל הסימולציות השונות. הוא אמר שהנוסחים של המבחנים שונים בשלושת הימים, אבל עם זאת הייתה תחושה שהמשתתפים לא יכולים ישר לרוץ לפורום ולספר הכל, כך שאני אתאר בקווים כלליים! אגב בהרצאה היו נוכחים יו"רי ועדות הקבלה של את"א והטכניון. משם התפצלנו, חלק ענו על שאלונים במשך זמן אינסופי (קצת פחות מפסיכומטרי, לדעתי
) - שלא הספיק בכלל... שאלון הדילמות היה נחמד ומעניין, וקצר יחסית. השאלון הביוגרפי היה חוברת עבת-כרס מלאה בשאלות קשות על העבר האישי. היה צריך לחשוב הרבה ולהתלבט.... החלק השני הלך לסימולציות, לראיון ולתחנות הקבוצתיות. באמצע התחלפו שני חצאי-הקבוצה. סה"כ הייתה אווירה חגיגית, מסודרת ומאורגנת למופת. המכווינים במסדרונות היו חביבים והקלו על הלחץ (יש 3 דק' לעבור בין התחנות), והתכנון של סדר התחנות והמעבר ביניהן היה מצוין ומדוקדק. כמעט ולא נפגשנו עם קבוצות אחרות כדי שלא נחליף בינינו עדכונים... מזל שבבניין יש כמה גרמי-מדרגות! קיבלנו מים, והזדמנות לאכול קרואסונים, בורקסים ועוגיות ואפילו להכין קפה בהפסקות הבודדות שהיו קצרות יותר מאשר 10 דק'. אני כמובן לא יכולתי לאכול כלום...
ואגב, לכל המכורים ל-
, הוא יהיה בנפרד מכם במהלך כל היום, סגור ומסוגר בתיק שנעול אי-שם. כך שההורים והחברים הלחוצים שאומרים "תשלחי לי איזה הודעה באמצע ותספרי איך הולך!" ייאלצו להמתין עד הצהרים... כמו תמיד במקרים כאלה אתה פוגש מכרים מן העבר הקרוב והרחוק, ואכן פגשתי מישהי שהכרתי, וגם את rannosha מהפורום.
זהו בינתיים. אם אני אזכר בעוד פרט שאינו חסוי אני אכתוב אותו כאן.... בכל אופן היה יום מתיש ועמוס, ואני מקווה שהיה בסדר. בהצלחה לכולם לקראת ימי מו"ר הקרובים!