דממה בפורום:))))

• פותח הנושא lames
  • פורסם בתאריך

lames

New member
דממה בפורום:))))

הי חברה? מה קורה? כנראה למו"ר יש השפעה כלשהי?????? מעניין?? איך עבר מו"ר ? אני מקווה שהכל היה טוב ונעים:)) ובהצלחה לכולנו:))

TinkerBell21

New member
../images/Emo24.gif איך היה?

אתם חושבים שיש דרך להתכונן? למי יש מור ביום ראשון?

מי עשה מור היום?

איפה אתם? עד כדי כך היה מתיש? אשמח אם תוכלו לשתף קצת מה היה? מה שאלו בשאלון הביוגרפי?......

rannosha

New member
אני היה לי מו"ר היום

אז אני אשבור קצת את הדממה!! אני עכשיו כותבת ואין לי אפילו כוח לכתוב!! לא ממור אלא מהנסיעה!! היה יום מאורגן היטב, האנשים שם מאוד מאוד נחמדים! שאלת על הביוגרפי, זה היה הכי לא כיף היה ארוך כזה ולא הספקתי לענות על כל השאלות!
היו שאלות על תחביבים, על הצבא(למי שהתגייס), אם עבדתם ומה מו מי, האם התנדבתם ואיפה ועוד שאלות באותו עניין...כאילו על קטע העבודה יש יותר משאלה אחת.. היתה שאלה על מישהו ממכירך והוא התנהג בלי רגישות תספר על זה, והרבה שאלות מהסוג הזה.. (הסימולציות היו הכי כיף!!! וגם הקבוצתיות) אין מה להתכונן!! אני לא יכולה להמתין עוד חודש עד שהציונים יוצאים!
כשהייתי שם היתה לי הרגשה שהכל בסדר, אבל כשחזרתי הביתה התחלתי להיזכר בדברים שהיתי צריכה לכתוב או להגיד או לעשות... אני לא יכולה להמתין!!
אבל בגדול זה לא היה כל כך נורא!!כשמסתכלת אחורה היה כיף במיוחד התחנות, אני מאוד נהניתי מזה!

גם לי היה

ברגע שאתאושש קצת אכתוב - עד אז - תכתבו ואני מבטיחה לענות על ה-כ-ל :) היה ממש חוויה - rannosha - באיזה קבוצה היית?

rannosha

New member
קבוצה A בוקר

הייתי מס A30 כשהגיע שלב השאלונים, הייתי האחרונה שנכנסתי,כולם היו מחקים לי!!

rannosha

New member
יש לי שאלה

מישהו יודע כמה מו"ר יכול להוריד נקודות? הלך לי טוב עם התחנות (למרות שאף אחד לא יכול לדעת מה הם מחפשים בדיוק!!), ובשאלון השיפוט וההחלטה הספקתי במידה מסוימת לכתוב) אבל בביוגרפי הזה לא הספקתי לענות על כל השאלות (לא יודעת נותרו לי 5/6 שאלות
, כמה הוא יכול להוריד?... הסכם שלי בטכניון זה 97.24 ובת"א 748

hedva84

New member
אל תדאגי

אני באותו מצב שלך, גם אני לא עשיתי בערך 6 שאלות, ואני לא חושבת שזה יוריד נקודות. השאלון הזה לא בודק מהירות (את זה בודק הפסיכומטרי) אלא הלחץ זמן נועד כדי שתכתבי כל מה שעולה לך לראש ולא תספיקי "ללטש" את התשובות. חוץ מזה היו הרבה שאלות בנוסח: "האם היית בתנועת נוער... אם לא, עבור לשאלה 7, ואני הייתי צריכה להתעכב על כל השאלות האלה, לכן אני חושבת שהם לא מתמקדים בכמות התשובות אלא באיכות שלהן.

rannosha

New member
תודה רבה../images/Emo140.gif

מאוד הרגעת אותי! מתי הם אמורים לפרסם את הציונים באתר המרכז הארצי? עוד חודש? אני חושבת שעשיתי את המקסימום שלי, ואני מקווה שהם יהיו פייר עם כל מי שמגייע לו להתקבל!ובהצלחה לכולם! הידבא! באיזה קבוצה היית?

rannosha

New member
אה! חבל לא נפגשנו

זומנת לי"ם? אני ב- 19/6 שעה 11 בירושלים הם לוקחים בחשבון ציוני שני השאלונים הביוגרפי והשיפוט והחלטה או רק את הביוגרפי?

hedva84

New member
הייתי ב-c

וזהו אני סיימתי הכל, הייתי כבר בי-ם ובבאר-שבע שאלה נראים לי עכשיו בדיחה לעומת המו"ר בת"א. אני את שלי עשיתי, עכשיו נותר רק לחכות. שיהיה בהצלחה לכולם. דרך-אגב, איך היה לכם הדינמיקה הקבוצתית, אני ממש לא מבינה מה הם יכולים ללמוד מזה עלינו?

itsish

New member
אני מועמד

אממ בגלל זה הפתיע אותי שזומנת למו"R כי עד כמה שידוע לי עתודאים עוד לא זומנו למו"ר פשוט בפרטים כתוב לך שאתה בת 18...אז חשבתי..

dorin276

New member
היה באמת מתיש...

וואו... בשאלון הביוגרפי שאלו כל-כך הרבה, שהיה ממש קשה להספיק לכתוב.... טוב אז נתחיל מהתחלה: ריכזו אותנו באולם, שם קיבלנו הרצאה מפי מנהל מס"ר וסגן מנהל המרכז הרפואי תל השומר. קודם כל הוא הנחה אותנו לא לדבר בינינו על השאלונים ועל הסימולציות השונות. הוא אמר שהנוסחים של המבחנים שונים בשלושת הימים, אבל עם זאת הייתה תחושה שהמשתתפים לא יכולים ישר לרוץ לפורום ולספר הכל, כך שאני אתאר בקווים כלליים! אגב בהרצאה היו נוכחים יו"רי ועדות הקבלה של את"א והטכניון. משם התפצלנו, חלק ענו על שאלונים במשך זמן אינסופי (קצת פחות מפסיכומטרי, לדעתי
) - שלא הספיק בכלל... שאלון הדילמות היה נחמד ומעניין, וקצר יחסית. השאלון הביוגרפי היה חוברת עבת-כרס מלאה בשאלות קשות על העבר האישי. היה צריך לחשוב הרבה ולהתלבט.... החלק השני הלך לסימולציות, לראיון ולתחנות הקבוצתיות. באמצע התחלפו שני חצאי-הקבוצה. סה"כ הייתה אווירה חגיגית, מסודרת ומאורגנת למופת. המכווינים במסדרונות היו חביבים והקלו על הלחץ (יש 3 דק' לעבור בין התחנות), והתכנון של סדר התחנות והמעבר ביניהן היה מצוין ומדוקדק. כמעט ולא נפגשנו עם קבוצות אחרות כדי שלא נחליף בינינו עדכונים... מזל שבבניין יש כמה גרמי-מדרגות! קיבלנו מים, והזדמנות לאכול קרואסונים, בורקסים ועוגיות ואפילו להכין קפה בהפסקות הבודדות שהיו קצרות יותר מאשר 10 דק'. אני כמובן לא יכולתי לאכול כלום...
ואגב, לכל המכורים ל-
, הוא יהיה בנפרד מכם במהלך כל היום, סגור ומסוגר בתיק שנעול אי-שם. כך שההורים והחברים הלחוצים שאומרים "תשלחי לי איזה הודעה באמצע ותספרי איך הולך!" ייאלצו להמתין עד הצהרים... כמו תמיד במקרים כאלה אתה פוגש מכרים מן העבר הקרוב והרחוק, ואכן פגשתי מישהי שהכרתי, וגם את rannosha מהפורום.
זהו בינתיים. אם אני אזכר בעוד פרט שאינו חסוי אני אכתוב אותו כאן.... בכל אופן היה יום מתיש ועמוס, ואני מקווה שהיה בסדר. בהצלחה לכולם לקראת ימי מו"ר הקרובים!

תודה רבה לכם אבל.....

באמת תודה רבה שלאחר יום מתיש כזה התפנתם לכתוב כאן כמה מילים
אבל אין סיכוי שתגידו קצת יותר על מה לחשוב בהקשר הביוגרפי? על איזה סוג חוויות מהעבר? תכונות? יש נושאים רפואיים שצריך לדעת עליהם? בכל מקרה שיהיה לכם הרבה בהצלחה
ושתתקבלו לרפואה בע"ה :)

למעלה