דממה בפורום:))))

• פותח הנושא lames
  • פורסם בתאריך

dorin276

New member
בבקשה ובשמחה....

לא צריך להתכונן על נושאים רפואיים, אנחנו לא אמורים לבוא עד ידע מוקדם. בהקשר הביוגרפי אני מציעה לחשוב על הרבה אירועים שונים מהעבר, כל מיני אינטראקציות עם אנשים, וזה בוודאי יעזור במילוי השאלון הביוגרפי. יותר מזה אני חושבת שאי אפשר לכתוב... מה גם שאמרו שהשאלונים של ימים ראשון ושני יהיו שונים מהיום ואחד מהשני. הרבה בהצלחה!

rannosha

New member
הי דורין

היה נעים מאוד להכיר אותך!!!
המון בהצלחה, ומקווה שתתקבלי לאיפה שאת רוצה, ממש מכל הלב!!
והי אנו נפגש פעם נוספת בירושלים ב 19 ליוני!

dorin276

New member
../images/Emo13.gif

תודה, שמחתי מאד להכיר אותך! ואני בטוחה שעם ציונייך המעולים תתקבלי לכל האוניברסיטאות שנרשמת אליהן!! נתראה במרק"ם

rannosha

New member
תודה

על העידוד חמודה
בטח שנתראה בי"ם! מקווה שיהיה יום כיף ומוצלח לשתינו!

גם את לא הספקת?

אני פספסתי 3 שאלות. אבל על זאת בסוף פשוט לא יכולתי לוותר אז חשקתי שיניים ועשיתי רק אותה בדקה ה - 90.

garaj

New member
בבקשה תנו לנו עןד קצת פירוט

מה היו הדילמות, מה היה בסימולציה ועל איזה מקצוע דברתם בקבוצה, בבקשה עזרו לנו אנחנו לא רוצים הסבר איך היה בגדול אלא יותר פירוט. ותודה

יוסי n

New member
חברים, אין מה להילחץ. באמת.

כשהגעתי אתמול למ.ס.ר, הייתי לחוץ נורא. 6 שעות לאחר מכן, הבנתי שהשד לא כל כך נורא. יום המיונים הוא יום ארוך ומתיש, אך יחד עם זאת ניתן להנות ממנו אם באים "בראש טוב" ומשתדלים למצוא את החיובי. אני הייתי בקבוצה שהתחילה עם התחנות - תחנות סימולציה, תחנת ראיון ותחנות דינמיקה קבוצתית. למי שהיה כבר במרק"ם - מאד דומה, אך הרבה (!) יותר מקצועי. למי שלא - באמת שאין ממה לחשוש. השחקנים נחמדים מאד, ואפשר ממש להנות מזה אם נכנסים לראש המתאים. השלב השני הוא שלב השאלונים: שאלון שיפוט והחלטה - 3 דילמות מוסריות, ושאלון אישי ביוגרפי - 20 שאלות. הזמן דוחק וצריך לכתוב מהר, ולדעתי אין מקום לפירוט משום שהשאלות מאד אישיות ולא ניתן להתכונן אליהן. בכלליות, היום מאורגן בצורה מעולה. אנשי מ.ס.ר עושים עבודה מצויינת, העמידה בזמנים היא פשוט מופתית והכל מתקתק כמו שעון. בהצלחה.

garaj

New member
קודם כל תודה אבל.....

בבקשה תנו ספרו לנו מה היו 3 הדילמות ולא לכתוב שהיו רק 3 דילמות ושהן היו קלות וכו' אנו רותים יותר חומר ולא מידע כללי שאפשר לקבל ממכון מסר ותודה רבה

garaj

New member
לכל מי שעשה מור

היי חברה מה שכחתם את הפורום של תפוז (מי שעשה מור ביום חמישי) בבקשה תנו לנו את השאלות והדילמות, כנראה ששכחתם שהייתם נכנבים לפורום 100000000000000000 ביום בכדי לאסוף כל טיפ למור ועכשיו אתם לא נזקקים לזה אההה, אני מקווה שאני טועה ושתעזרו לנו ותודה רבה

in god we trust

New member
מו"ר יום חמישי

טוב אז ככה- כמו שאתם יודעים מו"ר הוא ארוך ומתיש אך באמת סה"כ לא כל כך נורא ואפילו די נחמד. אני לא זוכר שאלות ספציפיות אך העצה שאני יכול לתת כאן היא שכל אחד יחשוב עם עצמו-מה הוא אוהב, מימה הוא מתעצבן. עם מי הוא התווכח\רב , איזה דברים חשובים הוא עשה בחיים- בקיצור מן סיכום כזה של החיים וכמובן עם דוגמאות ומיקרים ספציפיים. מעבר לזה באמת שאין מימה להתרגש או להלחץ כי האווירה כמו שכבר אמרו היא די נעימה. בהצלחה and may the best doc win

garaj

New member
עוד פעם

אל תגידו שאתפם לא זוכרים אפילו דילמה אחת, נו באמת תהיו יותר חסידים בבקשה.

למעלה