דממה...

Sun Shine

New member
דממה...

דממה חזקה מרעש. מילה קצרה אחת, חזקה מנאום ארוך ארוך. קול רם ונמוך חזק מצעקה גדולה. והאיום בעונש מרתיע מהענישה עצמה. וכל האמיתות האלה ממחישות את ההבדל בין עוצמה לחולשה ואת השימוש הנבון שיש כרגע ב... דממה... * * * ערב שקט ורגוע לכולם :) Sun Shine

blue love

New member
דממה....

ניכנסי לסופר וחיפשתי דממה ראיתי שם זוג..שחיפש השלמה הם עמדו בקופה.. ממש לפני שסגרו.. הצחוק נגמר..את החיוך כבר ארזו. אנשים אמרו לי..עזוב אין כבר זמן דממה כבר נמכר לאיזה אספן.. היה כאן שקט..לפני דקה הוא נקנה לא תמצא גם אם תחכה כאן שנה. ראיתי שם אושר ..מלא קורי עכביש מצאתי אהבה..אחרי תאונה..בכביש מבוכה עמדה לה ממש בפינה קורצת לי...שאבוא לעברה. ואני מה רציתי..קמצוץ של דממה כפית של שקט וכף של תקווה.. אך כמו תמיד שהדלתות נסגרות.. אני חוזר הביתה...בידיים ריקות blue

Sun Shine

New member
מתוק לאללה...:)

הי בלו לאב, איזה תגובה מתוקה :) אתה יודע, אחרי שקראתי חשבתי לעצמי...הלוואי ויכולתי לפעמים לקפוץ לסופר ולקנות לי דברים שאי אפשר לקנות אבל דממה... ?! על זה באמת לא חשבתי... רעיון נפלא, שיר נפלא ומאחלת לך ערב נפלא Sun Shine

cici

New member
sun shine ו blue love

הפכתם את הדממה לדבר כל כך נפלא, אני חושבת שכולם מחפשים להם את השקט והדממה לפעמים.

blue love

New member
תודה סליק..

הרבה מילים אינך כותב... אבל גם מילה אחת יכולה לעשות טוב בלב.. blue

למעלה