דמעות, למה הן זולגות

THE WIZARD 55

New member
דמעות, למה הן זולגות

כשרע לנו פתאום, איזה דבר מוזר זה, כאילו מה הקשר לכאב בלב, או שמקבלים מכה חזקה, לדמעות.. ולמה לגברים לא יורדות דמעות כמו לנשים? ולמה הדמעות מלוחות...? כאילו למה הגברים לא בוכים ורק נשים בוכות? זה איזה משהו דפוק גנטית? ולמה יש דמעות כשצוחקים?.. כל מה שרציתי לדעת על דמעות ולא העזתי לשאול... (לא שאני בכיינית, שנים לא בכיתי, טפו טפו טפו, אולי דמעה או שתיים) ובקיצור שרשור תהיות, שאלות, שטויות במיץ עגבניות..

נו באמת......

גברים לא בוכים?? אם אף אחד מהם לא בכה לידך, כנראה שלא נתת להם סיבה!
בכל מקרה נשמע ממש מוזר......

THE WIZARD 55

New member
מה נשמע מוזר?../images/Emo6.gif

אתה לא מסכים עם התיאוריה שלי? או שהפוסט הזוי מידי..(תתרגל, יש הרבה כאלה באמתחתי) שאלתי את השאלה בכלליות, כי אני רואה שנשים בקלות בוכות וגברים הרבה יותר מאופקים..גם בהפגנת רגשות..

הם מאופקים כי הם נדרשים לפעול בהיגיון

גם כשהאישה מתחילה לירות לכל הכיוונים
ו... טוב, אני יכול להעיד על עצמי שאני כן גלוי ומביע רגשות.. ולא כל הנשים יודעות איך לאכול את זה
(ואולי זה מסביר מדוע גברים אחרים נמנעים מזה...)

THE WIZARD 55

New member
יש לציין, אחד למיליון..

ולמה הן לא יודעות איך לאכול את זה.. אני חושבת שאישה תהיה מאוד מאושרת אם הגבר שלה יביע רגשות ויהיה כנה..

THE WIZARD 55

New member
חחחח מייק, אז אתה גם מאלה שמביעים רגשות

וכנים?... תמצא לי את השיר בים של דמעות סובב לי שעות...מתאים לשרשור
בקיצור, אל תכחישו שרוב הגברים הם לא רגישים כמו נשים

mike00

New member
זה לא שהם לא רגישים....

הם פשוט דפוקים מבחינה רגשית כך שהם לא יודעים לבטא את הרגשות שלהם בצורה נכונה... לדעתי זאת גם הסיבה להרבה מאוד מהריבים בין נשים לגברים.... גבר מבין שהאשה היא שונה ממנו ולא מצפה ממנה להתנהג כמו גבר... לעומת זאת אישה לא מבינה שהגבר הוא שונה ממנה וכן מצפה ממנו להתנהג כמו אישה... אין את השיר שלך ביו טיוב... בים של דמעות ביצוע: אילן כהן מילים: ארלט ספדיה לחן: עממי לילות ארוכים סובב בדרכים רוצה מנוחה לנפש בוכה זוכר מבטך אלי מחייך קשה לי בלילות נתת את עצמך מאז שעזבת ואני בדד חיי אפורים, קשים ומרים זוכר מבטך אלי מחייך קשה לי בלילות נתת את עצמך בים של דמעות סובב לי שעות קורא שוב בשמך רוצה רק לראותך ליבי מתחנן לא נח לא ישן בים של דמעות אבדו התקוות אומרים שהזמן תרופה למכאוב העתיד בלעדייך קשה לי מנשוא השמש שקעה חלפה עוד שעה נותרה חשכה ללא הבטחה לילות ארוכים סובב בדרכים לאל מתפלל שבי יסתכל השמש שקעה חלפה עוד שעה ואת מתברר הלכת עם אחר בים של דמעות סובב לי שעות...

mike00

New member
קחי במקום זה שיר עם מוסר השכל../images/Emo6.gif

http://www.youtube.com/watch?v=txTeDQLI8iY

THE WIZARD 55

New member
בדיוק, קצרים בתקשורת

יש גם נשים שלא חושפות את הרגשות אבל הן במעוט.. ואני חשבתי שנשים דפוקות גנטית כי הן רגשניות מידי אבל אם אתה טוען שהבעיה אצל הגברים, מי אני שאשבור מילה של גבר
אחלה שיר דכאון...:)

הסביבה מענישה גברים שמגיבים מהבטן

זה נחשב "לא חכם", "לא שקול", "לא תורם", "ערסי", "ילדותי", "תינוקי".. בזמן שלנשים מתייחסים הרבה יותר בסלחנות..

THE WIZARD 55

New member
כי הייתי רוצה לראות יותר גברים בוכים

מזילים דמעה, זה מרגש אותי עד דמעות

כשאני ואשתי צופים בסרט..

היא תמיד יודעת בדיוק להפנות אלי את המבט ברגע הנכון.. כלומר היא כן מבינה מתי "אמורים להתחיל לבכות".. אבל היא עצמה פחות בכיינית ממני....

זה לא פשוט לדרג...

כל קטע מסרט שהבמאי והשחקנים התכוונו שיהיה מרגש - עובד עלי...
הפעם האחרונה היתה ב"עבודה ערבית" - קומדיה קומדיה, ידעתי אמנם תמונות קשות יותר, אבל אחרי הקטע עם "גן השלום", כשאמג'ד ואשתו ישבו במכונית והוא נראה כזה שבור - לא יכולתי יותר

THE WIZARD 55

New member
בכית מהקטע הזה?../images/Emo12.gif

יעני בסדר, זה עצוב, אבל הורדת דמעות, או שאתה מסתלבט עכשיו? אגב עבודה ערבית, סדרה מעולה, הצליח לעשות מה שחשבתי שיעשה ביקורת על החברה הערבית והיהודית דרך הומור. אין על סייד קושע!

אני אגיד לך יותר מזה..

גם כשכתבתי את הפוסט לא נשארתי עם עיניים יבשות........ ריגש אותי מאד המשפט של קלרה חורי "יש לך לב רחב, לכן אתה חושב שכולם כמוך"..

THE WIZARD 55

New member
כן, זה באמת היה מרגש

אבל אני לא בכיתי, אולי בגלל שהערבים רגילים לזה, אז פתחו עמידות לאפליה..

למעלה