דמעות, למה הן זולגות

NELLY

New member
לימודים.....

למורה בכתה א' הייתה בעיה עם חזי. "חזי, מה הבעיה שלך?" "המורה, אני יותר מידיי חכם לכתה א'. אחותי בכתה ג' ואני יותר חכם ממנה. אני צריך להיות לפחות בכיתה ג' ". למורה נמאס והיא לקחה את חזי למנהל. המנהל הסכים לבחון את חזי בתנאי שאם חזי יכשל אפילו בשאלה אחת, הוא ישב בשקט בכיתה א'. המנהל שאל "כמה זה 3*3" וחזי ענה מייד "9". וככה המשיך עם השאלות בחשבון כאשר חזי תמיד נותן את התשובה הנכונה. אחרי שמיצה את החשבון וכמה שאלות בעברית השתכנע המנהל שחזי באמת מתאים לכיתה ג' אבל המורה ביקשה לשאול גם היא כמה שאלות. "מה יש לפרה 4 ולי רק 2?" - "רגליים" ענה חזי. "מה יש לך במכנסיים אבל לי אין?" - "כיסים" "מה מתחיל בכ' ונגמר בס', עגול, חם עם נוזל לבן בפנים?" - "כוס עם חלב חם" "מה בצבע ורוד, נכנס קשה ויוצא רטוב ודביק?" - "מסטיק". "מה עושה גבר בעמידה, אשה בישיבה וכלב על 3 רגליים?" - "לחיצת יד". "עכשיו כמה שאלות מי אני". "אתה תוקע בי את העמוד שלך ומושך אותי כלפי מטה כדי שאני אעמוד ואני נרטב לפניך" "אוהל" "אצבע נכנסת לתוכי, אתה משחק בי והגבר הטוב ביותר זוכה בי" "טבעת נישואין" "עכשיו אחת קשה - הקצה שלי חודר, ובסיום אני רוטט" "חץ" "טוב, ועכשיו אחרונה - איזו מלה מתחילה בז' ונגמרת בנ' ומשמעותה הרבה חום והתרגשות?" "זיקוקין". אומר המנהל "תשלחי אותו לאוניברסיטה, בשאלה האחרונה גם אני טעיתי!"

NELLY

New member
עברית שפה קשה....

נכד : הי, סבא סב : שלום נכד : כיף ? סב : מה ? נכד : מה שלומך ? סב : אה, תודה, ואתה ? נכד : אחלה. סב : מה? נכד : סבבה. סב : אני שואל מה שלומך . נכד : ! : עניתי . מצוין. סב : לא הבנתי . מה עם הלימודים ? נכד : עשר. סב : מצוין , זה הציון הכי טוב שאפשר לקבל. נכד : זה לא הציון. הלימודים עשר. סב : מתי אתה גומר ? נכד : לא אומרים גומר , סבא. אתה מתכוון - מסיים. סב : מה, העברית שלי לא בסדר ? נכד : גומר זה משהו אחר, כאילו. סב : לא ידעתי .. נכד : אני מסיים בעוד חודשיים. סב : ואז, תתחיל לעבוד ? נכד : לא, אין עבודה במקצוע. סב : אז מה תעשה ? נכד : סתלבט . סב : מה ? נכד : אתבטל . סב : וממה תחיה ? נכד : אללה כרים. סב : מה זה , התאסלמת ? נכד : לא, זה הביטוי . סב : מה עם החברה שלך ? נכד : שאפה. סב : מה ? נכד : פצצה. סב : איזה פצצה, שוב היה פיגוע ? נכד : לא, זה הביטוי, כאילו כזה. היא יפהפייה . סב : מתי תתחתנו ? נכד : מה בוער ? מי מת ? סב : מת מישהו ? אצלנו במשפחה ? נכד : לא, זה הביטוי . סב : איך הדירה שאתה גר בה ? נכד : חבל על הזמן. סב : אתה גר פה רק שתי דקות , כבר חבל לך על הזמן ? נכד : לא , זה הביטוי . סב : ההורים שלך עוזרים קצת ? נכד : נאדה. מניאקים. סב : לא הבנתי. הם עברייני מין ? נכד : לא, זה הביטוי. לא עוזרים למרות שהם כבדים. סב : שמנים ? נכד : לא, מלאים בכסף . סב : אה, טוב. יפה שבאת היום. אין לימודים ? נכד : הברזתי. סב : מה , אתה עובד בשרברבות ? נכד : לא , זאת אומרת כן . סב : זה מה שיצא מכל הלימודים שלך , אינסטלאטור ? נכד : סת...ם.

THE WIZARD 55

New member
../images/Emo6.gif את כל זה את מקבלת במייל

למה לי שולחים רק מאמרים מעצבנים:)

NELLY

New member
ויז...

אצלי יודעים מי ששולח לי מאמר פוליטי משעמם ...מקבל בומבה לראש כי אני לא חפרנית פוליטיקה כמוך

למעלה