גמאני רוצה לראות! ואין לי 24!
E Extraordinary Girl 8 New member 20/5/05 #27 מישהו יודע איפה אפשר לראות? ../images/Emo10.gif חוץ מ24...
D dsol New member 21/5/05 #28 אמממממ דן רשם שיהיה אפשרות גם באתר שלו אבל בנתיים אין כלום אז בטח בקרוב תהיה אפשרות להוריד את הקליפ או משהו
אמממממ דן רשם שיהיה אפשרות גם באתר שלו אבל בנתיים אין כלום אז בטח בקרוב תהיה אפשרות להוריד את הקליפ או משהו
ט טולייצ New member 20/5/05 #24 האלבום יצא כבר.. יצא עוד אחד אחריו אם אני לא טועה.. כנסי לאתר הרישמי של דן תורן,יש שם את כל הפרטים.
D dsol New member 20/5/05 #25 נכון ^ יצא בהתחלה "כפתור לא גמור" שזה לא ממש אלבום מיסחרי רק סקיצות לשירים שלא נכנסו לאלבומים מהקלטות ישנות (שהוא נותן אותו חינם דרך האתר שלו למי שרוצה להוריד) והאלבום החדש שלו (שממנו לקוח "שיר יפה") יצא לא מזמן והוא נקרא "מסיג גבול"
נכון ^ יצא בהתחלה "כפתור לא גמור" שזה לא ממש אלבום מיסחרי רק סקיצות לשירים שלא נכנסו לאלבומים מהקלטות ישנות (שהוא נותן אותו חינם דרך האתר שלו למי שרוצה להוריד) והאלבום החדש שלו (שממנו לקוח "שיר יפה") יצא לא מזמן והוא נקרא "מסיג גבול"
Y yardenbm New member 21/5/05 #29 אני תמוהה יש שםילדה שאני מכירה בקליפ... הקליפ ממש מטופש מה הפואנטה של סיבובים בשדרות בן ציון באמת שהמקום לא עושה לי את זה
אני תמוהה יש שםילדה שאני מכירה בקליפ... הקליפ ממש מטופש מה הפואנטה של סיבובים בשדרות בן ציון באמת שהמקום לא עושה לי את זה