דנה ברגר ואיתי פרל ב-
אנשים

Fake Reflection

New member
../images/Emo79.gif איך שאני רואה את הסכמ"ש רק עליו..

אוף נראלי רק כשאני אראה אתכן אני באמת אעכל..

סיפרו לי היום ובכיתי. ../images/Emo23.gif../images/Emo16.gif

אני פשוט, בשוק. אוונג'ד הם חלק ענקי מהשינוי שנהיה בי, וג'ימי היה האהוב עליי באוונג'ד, ותמיד יהיה. זה כזה בלתי נתפס, אני פשוט, בשוק מטורף.

okep

New member
הוא היה פחות מ-30 ../images/Emo10.gif

אני .. אין לי מילים .

mili2828

New member
יהיה זכרו ברוך ../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo210.gif

זה נורא

וואדאפק ידעתי שיש לו חברה, לא שהוא נשוי.

אבל המידע שלי מעודכן לתחילת שנת 2008. |סניליות|

Fake Reflection

New member
../images/Emo79.gif לא ידעתי שהוא היה נשוי עד שקראתי

ביום שלישי בויקיפדיה, חשבתי שהוא בכלל היה מאורס רק..

טוב אתם לא מבינים כמה כואב לי.. ../images/Emo223.gif

השמעתי לאחי שירים שקטים שלהם, כי הוא לא אוהב רועש מדי, והוא מה זה אהב את גאנסלינגר וסיז דה דיי והוא אמר שאיי וונט סי יו טונייט זה שיר ענק... ברור
אבל דיברתי הרבה על הלהקה ועל ג'ימי והאמת שהופתעתי שהוא הקשיב והתעניין... וגאד, בחיים לא אהבתי אותם כלכך. כואב לי נורא לחשוב שהם איבדו אותו.. וכמובן שגם אנחנו... אין, זה לא אמיתי. אני לא רוצה שהם יפסיקו לנגן ולכתוב. אסור להם.
מה שהם מייצרים זה יותר מדי חשוב מכדי להיגמר.

Because Of May

New member
הם לא יפסיקו, אני בטוחה... ../images/Emo109.gif

אני בטוחה שיהיה להם קשה למצוא מתופף אחר ברמה כמו שלו, זה מובן, אבל זה לא בלתי אפשרי. זה גם מה שג'ימי היה רוצה. הם לא יפסיקו.

לי דווקא נראה שהם יתפרקו.

*הפסימיסטיתבאה* אולי, ובאמת שרק אולי, הם ימצאו מתופף ברמה שלו [כי הוא פשוט היה, מדהיםמעולהגאון], אבל אני לא חושבת שהם ירגישו אותו דבר בלי ג'ימי, או יהיו מסוגלים לעשות מוזיקה בלי ג'ימי. גם אם הוא היה רוצה וגם אם לא. לא יודעת, יש לי תחושה שהם לא מסוגלים.

האמת יש לי הרגשה שהם יביאו מתופף ../images/Emo223.gif

מלהקה אחרת, נגיד להקה שקרובה אליהם או המתופף שהיה בפינקלי סמות' [??] ויקליטו אלבום לכבודו. אבל לאחר מכן אני חושבת שיתפרקו... הוא היה יותר ממתופף, אתם יודעים
כאילו, הוא עשה עוד המון דברים בשביל הלהקה.. זה כאילו חסר להם מוח אחד שלם.

NotFamous

New member
האמת,

שאני ניראלי עם לוטן. לג'ימי היה יותר מהמתופף של הלהקה..הוא רשם ליריקס ושר והלחין לא רק את התופים. אה ליטל פיס אוף הבן, אפטרלייף, אולמוסט איזי...היה לו חלק ממש גדול בהם, הוא ממש היה בנאדם מוכשר ומקורי. אולי יעשו סינגל בשבילו עם הקדשה..אבל לא ניראלי יעשו אלבום שלם בלעדיו..

../images/Emo216.gifהוא באמת היה המוח.

קראתי המון פעמים אחרי שהוא מת שהוא בעצם ייסד את הלהקה, כתב את השירים והלחין, לפחות 90%. זה המון. אני בטוחה שכל הלהקה באבל מטורף ובאפיסת כוחות. אם הם באמת מאמינים במה שהם כותבים אז הם כנראה בדיכאון עמוק על מוות של מישהו שהוא לא פחות מאח, וקשה לי לחשוב על זה שהם יחזרו לכתוב את האלבום. זה הכי עצוב עולם לחשוב על זה, אבל לא נראה לי שהם יחזרו לפעול. אולי באמת, אלבום שינציח את דה רב. אבל לא יותר מזה. זה עצוב

Fake Reflection

New member
../images/Emo79.gif זה באמת יהיה עוד יותר עצוב בשבילי

אם הם יתפרקו, כי יש להם המון מה להביא >< אסור להם להתפרק!@# אני חייבת שהם יודיעו איזה משו למה אני מתחרפנת..

../images/Emo45.gif ../images/Emo223.gif

הם אמרו, המוזיקה שהם מייצרים זה הכל בשבילם. אין מצב שהם מוותרים על זה ככה... אוקי, שייקחו את כל הזמן שהם צריכים כדי לעכל ולהירגע... אבל הם חייבים לחזר ולייצר מוזיקה, להמשיך לנגן ולכתוב ולשיר. מה שהם עושים לא רק אושר בשבילם, אלא גם בשביל המעריצים. ואני גם חושבת שהם בטח מרגישים נורא בערך עם כל הליריקס שהם כתבו אי פעם על מוות..

Fake Reflection

New member
../images/Emo79.gif אני גם מאמינה שזה מה שיהיה,

ומקווה לא להתאכזב. כי בתכלס אני חושבת שאין להם מה לעשות חוץ מליצור מוזיקה מעולה, ולהמשיך בשביל ג'ימי והמעריצים. לא איכפת לי אם יביאו מתופף חדש (שכמובן לא יחליף את ג'ימי, אבל ימלא מקום כמתופף
), העיקר שהם ימשיכו ויעשו מה שהם אוהבים.

למעלה