דנה נאמנה לדרכה ולנו , והאמת תצא לאור .....

דנה נאמנה לדרכה ולנו , והאמת תצא לאור .....

בוקר טוב גולשים יקרים ואהובים שלי
קראתי את כל ההודעות שלכם הבוקר עקב החרמת הערוץ , ולנוכח העובדה שרובכם בכלל לא יודעים מה באמת קורה מתחת לפני השטח קורה שרוב מה שאתם אומרים לא נכון ולא מדוייק . ואני אסביר : יואב קוטנר היקרה סוג של הומופוב , מאז ומתמיד לא הכי פרגן לדנה , אתם לא יודעים אבל סיפורים על מצבים בהם הוא ניסה לשים לדנה רגליים לא חסרים , דנה לאורך כל השנים שמרה על איפוק ולא מצאה לנכון לענות לו או לצאת נגדו ..... שלא תטעו כל ההצבעות שלכם לא היו לשווא בכלל שכן ממקור ראשון ואמין ידוע שלנוכח ההצבעות דנה הגיע למקומות הראשונים , מספר ימים לפני הטקס קיבלה דנה הודעה רשמית מהערוץ כי היא הגיע למקומות הראשונים , וכך יצא שבקטגוריית תגלית השנה וזמרת השנה הפער בין המקום הראשון לשני היה מזערי , אבל מה העניין הגדול ? שלא רק ההצבעות היו פה שיקול , הכוונה שעורכי הערוץ ובניהם יואב קוטנר הראשי נותנים את ההחלטה הסופית , והם אלו שישבו להכריע בכל קטגוריה מבין שלושת המקומת הראשונים מי יזכה בפרס , וכך למרות שדנה הייתה בין שלושת המקומות הראשונים בכל הקטגוריות בהם הייתה מועמדת , הוחלט לא להעניק לה ולו פרס אחד אפילו, וזאת בשל יואב קוטנר שלא מעוניין לפרגן לדנה ממקום אישי זול ונמוך ( שכן לא נשכח איזו קטילה מיותרת הוא הביע כלפי הקליפ לאב בוי שזכה רק לתשבוחות) יותר מזאת גילתה דנה למרות כל היחס השלילי כי אין ליואב שום עניין לתת מועמדות לאף קליפ שלה בתואר קליפ השנה . כשהודיעו שי ודנה לערוץ שהם מעוניינים לבצע את LOVE BOY בטקס בגרסה מהממת ובהופעה סוחפת הם נענו בשלילה , לא דנה תבצע חצי שיר , עם עידן ניב , היא לא תקבל במה לשיר מלא כי יש לנו כבר רשימה מסודרת של מופיעים . או שתופיעי את סרט הודי או שלא תופיעי , למרות שדנה הביע נכונות לשיר את לאב בוי בערוץ התעקשו שלא , דנה ושי לא יכלו יותר לשתוק והבינו שמה שלא יהיה יואב קוטנר החליט ללכת נגד דנה עד הסוף . לבסוף אחרי שכל השנים האלה דנה גילתה איפוק הוחלט כי הגיעו מים עד נפש ולבסוף דנה החליטה משיקוליה האישיים לא להגיע ולהופיע . אז קודם כל יקרים שלי , ההצבעות שלכם לא היו לשווא, אתם הבאתם את דנה למקום שמגיע לה אבל יואב קוטנר החליט לתרפד ולמנוע מדנה זכייה בכל מצב , ולגבי החרם ,זה סך הכל עוד טריק אחרון של יואב לפני שוא עוזב במלחמה האישית שלו נגד מי שמהתחלה הוא לא אהב ולא מצא לנכון לפרגן . מסתבר שבתעשייה יודעים שיואב לא מפרגן לדנה , ולכן דנה זוכה כרגע לחיבוק חם מהמדיה, שימו לב שחוץ ממכם, כולם מפרגנים לדנה, מחבקים אותה ומבינים את המקום ממנו היא באה , כי אם לא דנה תקום ותגיד חברים עד כאן אז מי כן ? כל האמנים הביעו פרגון לדה שלא הגיע והבינו את עמדתה, וכל הכתבות אדות מדוע הערוץ התעלם מההישגים של דנה ומשני ההליטים הכי גדולים השנה הולכות ומיתרבות .... חברים אם זו מלחמה אז עד הסוף , דה לא תשתוק יותר , לא מעט אנשים עד היום מנסים לשים לה רגליים אבל כנראה שלפעמים דנה מחליטה שיש גבול ושצריך לנקוט עמדה אז היא תנקוט ... לא ידע מה אתכם , אבל אני עם דנה בסיפור הזה עד הסוף , חרם או לא דנה תנצח כי יואב עוזב והערוץ יוצא לדרך חדשה , הורדת הקליפים זה סתם טריק טפשי של לזכות בתשומת לב ולהרע יותר לדנה עם ההנהלה החדשה דנה תזכה לכבוד המגיע לה , ועד אז אני עם דנה עד הסוף ..... אל תשכחו כמה אהבה והוקרה דנה שלחה לכם בימים האחרונים , דנה התעקשה מספר פעמים לפנות אליי באופן אישי ולמסור לכם כמה היא אוהבת אתכם ומודה לכם על הכל ... אני מקווה שכולכם תעמדו לצידה כאן , במאבק הזה ותראו לה שאתם מעריצים אמיתיים , כן כאלו שעומדים לצד האומן שלו בטוב וברע ..... אני אוהב אתכם , עדכונים בקרוב, וסוף שבוע נעים לנו ...
מושיקו .....

יה מושיקו אני לא מאמינה אני מקווה שאתה קורה

את התגובות שלי כמה יפה ששנינו חושבים על אותו הדבר חולה עליך ימדהים שלי אוהבת אותך המון המון

מושיקו אתה האור שבקצה המינהרה

כמה אושר ושימחה העלת לי כרגע בחיים אני איתך ועם דנה באש ובמיים אני לא אשכח את המילים שדנה אמרה לכולנו כשזכתה בארוויזיון ,הזכיה שלי היא שלכם עכשיו כולכם יכולים ללכת ברחוב עם ראש מורם,וזאת האמת מאז אני עם ראש מורם,אף אחד כבר לא יכל לפגוע בי בגלל היותי קוקסינלית לכן אני נישבעתי אמונים כל סוף חיי ללכת עד הסוף עם דנה באש ובמיים בביצות ובין מוקשים ,בשדות עם קוצים ונחשים ארסיים אני אוהבת את דנה עד סוף הזמן ובזה אני מתגאה בעצמי וכן ירבו כמוני עוד קוקסינליות,מושיקו אים אתה צריך כל עזרה לכל מערכה אני כאן אתה יכל לסמוך עלי אני יאבק עם העוול שנעשה לדנה. אני אגייס את מי שצריך כדי שניהיה כח אחד גדול, ובעזרת ה' האמת תצא לאור היי דנה היי דנה היי דנה אינטרנשיונל

../images/Emo24.gif../images/Emo45.gifכולנו ביחד עם דנה אינטרנשיונל

אין לי מה לחפש יותר בערוץ 24 כשלא משדרים את דנה אינטרנשיונל מיום ראשון במספרה שאני עובד בה אנחנו עוברים לערוץ MTV כולם בעד דנה אינטרנשיונל ואומרים שערוץ 24 הוא ביזיון ושפל ממדרגה ראשונה יומיים רצופים דנה אינטרנשיונל היא שיחת היום אצלנו במספרה ערוץ 24 ערוץ רדוד ומשעמם בלי דנה אינטרנשיונל,מושיקו אני איתך עד הסוף

RINAT1983

New member
טוב היה מה שהיה..

וקרה מה שקרה. כרגע קראתי שיואב הולך להיות מנהל מחלקת מוזיקה ועורך ראשי ברדיו 102 וזה אומר... התחנה זו קידמה מאוד את דנה ואת אלבומה... חבל. יאללה שתבוא סולחה.

מושיקו גם אני איתך ועם דנה עד סוף הדרך ../images/Emo70.gif

אמרתי כבר בפורום כמה וכמה פעמים את דעתי,אני עם דנה לאורך כל הדרך ומבינה אותה למה לא הגיעה לטקס ובצדק. אבל לא הבנתי למה היא שיקרה לנו שהיא חולה ? לפחות לנו שתגיד את האמת..כי אנחנו באמת עמדנו לצידה לאורך כל הדרך, אבל עכשיו היא צריכה אותנו באמת יותר מתמיד ואני בדעה שלתמוך בה עד הסוף למרות הכל !
..

m o r a m i r

New member
כל הכבוד לדנה!!!!

קראתי את הכתבה לפני כמה ימים בוואלה סלבס שדנה הבריזה ולא תגיעה לטקס כי היא חולה.....ידעתי שיש פה משהו מסריח...דנה זמרת מקצועית שום שפעת שבעולם לא תוריד אותה מהבמה......אני מצדיעה לדנה ואני חושבת שהיא התנהגה כראוי...מי זה בכלל ה"יואב קוטנר הזה"?! עוד אידיוט והומופוב מטומטם....קצת פרגון לא יזיק........אני אפילו לא ראיתי את הטקס....העדפתי לראות הישרדות היה הרבה יותר מעניין....קראתי הרבה טוקבקים וכולם זה כולל כולםםםםםםםםםםםם כתבו שאין טקס בלי דנה.....אריק ברמן עוד אידיוט העלו אותו לבמה...ממש טקס יום הזיכרון סטייל ע"מי.......בעזרת השם יעוף יואב קוטנר מערוץ 24 ואמן ולא תיהיה לו עבודה....אמן אמן אמן הוא רק הרס את הטקס.....אם דנה הייתה מופיעה .... זה היה הטקס הכי צבעונייייי שיש. גם שנה שעברה היה בלאגן בטקס ע"מי עם אייל גולן... כל זה רק בגלל יואב קוטנר האידיוט..... ועכשיו .... דנה אם את קוראת את זה: דנה אני אישית מעריצה אותךךךךךך אוהבת אותךךךךךךךךך............ושימי זיןןןןןןןןןןןןןן אחד גדול על כל הקקות שמנסים לשים לך רגל....אין זמרת יותר דיווה ממך בארץ.....את האחת והיחידה ומיוחדת במינה..... ואת לא צריכה את ה"תואר" זמרת השנה.....כי כולם יודעים מה את שווה ומה עשית....ואטמת לכל המדינה כבר מזמן את הפה....והוכחת להם מי דיווה באמת!!!! אני מאחלת לך מכל הלב הרבה הרבה הרבה אושר והצלחההההה אני אוהבת אותך ושכבר תיהיה לך אהבה.... דנה אני מעריצה אותךךךךךך.............אין הרבה כמוך בארץ......כל הזמרים בארץ לא מגיעים לברך שלך אפילו...חחחחחחח דנוש תמשיכי להופיעה ולשמח אנשים כמו שרק את יודעת....אוהבת אותך ומאחלת לך רק טוב .....מורן

מוריי הינה את אני וגיא התגעגענו חח לאן נעלמת?

לאן נעלמתתת ? בימים האחרונים ? חחחח אוהבת אותךךךךך

m o r a m i r

New member
הנני כאאאאאאאןןןןןןןןןןןןןןןן

לא יצא לי לכתוב....לא היה לי זמן אבל אני כל היום מתעדכנתתת.....כפרה על דנהההההההההההההההה......מה עשו לה....שימות יואב קוטנר

RoNNy770

New member
אני מזועזעת פשוט...

אני לא ארחיב אבל אני בטוחה שדנה יודעת איך לקחת את כל הסיפור הזה, ואני שמחה שהיא לא הלכה לטקס ולא נתנה לו אות ניצחון. אני מאחלת ליואב קוטנר שהתוכנית רדיו שלו תיכשל ולא יהיה לו מה לאכול אפילו מרוב כמות הגועל שלו. לא ייאמן כמה גועל יש לנו פה במדינה ועם מה דנה צריכה להתמודד כל השנים האלה, אני מחזיקה מהאישה הזאת וכמובן שאעמוד לצידה בכל דבר אפשרי. דנה חיבוק אלייך ברגע זה נשלח
אז מה אנחנו עושים כרגע? איך הקליפים יחזרו לשידור בערוץ? יש מה לעשות בנידון?

Glamorousss

New member
כל הכבוד לדנה! זה ברור לכולם שדנה הייתה

אמורה לקחת את התואר לא סתם כל התקשורת הייתה סביב דנה.

מושיקו כל הכבוד לך אני איתך ועם דנה

עם כל מה שכתבת אני מחזק,הסיבה הבילעדית היא יואב קוטנר "הומופוב" שקוף אז מה אים הכניסו את הקליפים שלה ופירגו לה ומה יצא בסוף שלא פירגנו לה עד הסוף השתמשו בה עשתה רייטינג תמה תקופת "הכל זה לטובה" יאל דנה לכי הביתה כתבת שיר הם מחכים לך בפינה הינה בבקשה זאת הפינה שחיכינו רק בישבילך הם מצפים לנפילה בבקשה קבלי נפילה. יאלה זה מעצבן אותי

DxJx GADRIEL

New member
עם דנה עד הסוף ^_^

יש ימים שנראה כאילו אין דרך נותרת בלי תקווה איך אפשר לוותר על דמעות לדבר אין שום ערך ואין כל אהבה אות משמיים מחזק אותי זה קולה של השמחה אור בעיניים אתגבר עכשיו ובסוף אמצא אותך לא אפחד יש בי כח ללכת ויש בי נשימה והרוח שבי מובילה את ליבי ומושכת לחפש אהבה

עם דנה עד הסוף "אני ניצחתי"../images/Emo6.gif../images/Emo34.gif

קיבלתי SMS שהפורום היום חוגג ניצחון הטוב והרע נראים די דומה אחרי כל הדברים שעברתי מכל האהבות וכל הזכרונות מאיך שהתחלתי על איך שגמרתי אני לא יודעת מה חושבים אחרים על הדרך שבא הלכתי לא חשבו לי מה אומרים אני ניצחתי הצלחתי-נכשלתי-נפלתי וקמתי הצדק והפשע נראים די דומה אחרי כל הדברים שעשיתי ביום ובלילה אותם כוכבים מעל חומות שבניתי אני לא יודעת מה חושבים אחרים על הדרך שבא הלכתי לא חשוב לי מה אומרים אני ניצחתי הצלחתי-נכשלתי-נפלתי וקמתי הייתי הכי רעה בעולם עשיתי את המסע המושלם רציתי הכל נגעתי בכל אני ניצחתי הצלחתי-נכשלתי-נפלתי וקמתי

למעלה