תשובות ../images/Emo13.gif
נימי של הצאט , קודם כל אם את כל כך לא מעוניינת לפרגן לדנה ועמוסה בכזו ביקורת שלילית את מוזמנת להכנס לפורום של מירי מסיקה לברך אותה, אבל כרגע אני לא מעוניין שתזרעי הרס ורעל בפורום, זה פורום רשמי של דנה וכרגע היא צריכה אותנו , מי שמעוניין לעמוד מאחורי דנה ומאחורי בכיף מי שלא שיבורך אבל מספיק אם ההודעות הבזיות האלו ...... לגבי דנה , ביום רביעי היו לדנה 2 הופעות אליהן היא התחייבה הראשונה הייתה כמובן הטקס, השנייה הייתה הופעה קצרה של 3 שירים במועדון , ליל אמש שדנה הבינה כמה אנטי יש לערוץ נגדה היא חוותה נפילת מתח , והרגישה מאוד לא טוב ביום שלמחרת , דנה הרגישה לא טוב פיזית ומנטאלית והרגישה שערוץ 24 פשוט מזלזל בכל מה שהיא עשתה בשנה האחרונה, צעד ראשון שבחרו לנקוט הייתה לשחרר הדעה רשמית שדנה לא מגיע לטקס כי היא אינה חשב בטוב דבר שהיה נכון ואמיתי , לגבי ההופעה השנייה , אז דנה לא רצתה להבריז להם, זה רק מוכיח שהיא כן באה ממקום מקצועי , היא הלכה להופעה בכל כוחותיה וחזרה לבית להמשיך להתחזק. העצומה זו היתה הדרך שלי להראות לדנה ולהפקה שלה כמה כח ואמונה יש לנו בפורום בה, ושבלעדיה זה לא אותו דבר , בעניך זה נמוך בעניי זו נאמנות , ואתם יודעים מה , חבר טוב ומעריץ אמיתי זה אחד שנמצא שם בטוב וברע באש ובמים וכזה אני , אז שיסלחו לי כל יפי הנפש .... הצעד השני שיבוא ממקום שקול בוגר ואמיתי יגיע בקרוב .... האמת תצא לאור .... שבת שלום לכולם
לכל המקסימים שמפרגנים תומכים ואוהבים , אויש כמה שאתם מחממים לי את הלב ובמיוחד לדנה ושי כרם , אין עליכם אתם מספר 1 וכולנו עוד נחגוג יחד בקרוב במפגש מעריצים מהמם וייחודי ...
תודה לכם זה חשוב לי מאוד