דנה נאמנה לדרכה ולנו , והאמת תצא לאור .....

TheMashMash

New member
שאלה לי אליך.

אני מקבל את כל מה שכתבת. ברור לי למה אנחנו צריכים לעמוד מאחרי דנה. אין לי ספק שיואב לא אוהב אותה (בלשון המעטה) אבל מה לגבי זה שהיא לא באמת חלתה? מה לגבי זה שהייתה כאן הודעה לא מדוייקת? למה להיות "חולה" וללכת להופיע במועדון סמוך? למה שי כרם שיחק במשחקי ילדים? למה אנחנו איחלנו איחולים ודאגנו, שבעצם הייתה בריאה? זה סוג של "לשחק בנו" יש כאלה שאלות שהעלינו אתמול. אם יהיו לך תשובות אשמח אם תחלוק אותן איתנו.

tA Love Tu

New member
../images/Emo108.gifגם אמא שלי קראה את ההודעה הזאת ...

והיא אומרת שהיא תומכת בדנה במאה אחוז. 24 יצאו ממש לא בסדר.

תשובות ../images/Emo13.gif

נימי של הצאט , קודם כל אם את כל כך לא מעוניינת לפרגן לדנה ועמוסה בכזו ביקורת שלילית את מוזמנת להכנס לפורום של מירי מסיקה לברך אותה, אבל כרגע אני לא מעוניין שתזרעי הרס ורעל בפורום, זה פורום רשמי של דנה וכרגע היא צריכה אותנו , מי שמעוניין לעמוד מאחורי דנה ומאחורי בכיף מי שלא שיבורך אבל מספיק אם ההודעות הבזיות האלו ...... לגבי דנה , ביום רביעי היו לדנה 2 הופעות אליהן היא התחייבה הראשונה הייתה כמובן הטקס, השנייה הייתה הופעה קצרה של 3 שירים במועדון , ליל אמש שדנה הבינה כמה אנטי יש לערוץ נגדה היא חוותה נפילת מתח , והרגישה מאוד לא טוב ביום שלמחרת , דנה הרגישה לא טוב פיזית ומנטאלית והרגישה שערוץ 24 פשוט מזלזל בכל מה שהיא עשתה בשנה האחרונה, צעד ראשון שבחרו לנקוט הייתה לשחרר הדעה רשמית שדנה לא מגיע לטקס כי היא אינה חשב בטוב דבר שהיה נכון ואמיתי , לגבי ההופעה השנייה , אז דנה לא רצתה להבריז להם, זה רק מוכיח שהיא כן באה ממקום מקצועי , היא הלכה להופעה בכל כוחותיה וחזרה לבית להמשיך להתחזק. העצומה זו היתה הדרך שלי להראות לדנה ולהפקה שלה כמה כח ואמונה יש לנו בפורום בה, ושבלעדיה זה לא אותו דבר , בעניך זה נמוך בעניי זו נאמנות , ואתם יודעים מה , חבר טוב ומעריץ אמיתי זה אחד שנמצא שם בטוב וברע באש ובמים וכזה אני , אז שיסלחו לי כל יפי הנפש .... הצעד השני שיבוא ממקום שקול בוגר ואמיתי יגיע בקרוב .... האמת תצא לאור .... שבת שלום לכולם
לכל המקסימים שמפרגנים תומכים ואוהבים , אויש כמה שאתם מחממים לי את הלב ובמיוחד לדנה ושי כרם , אין עליכם אתם מספר 1 וכולנו עוד נחגוג יחד בקרוב במפגש מעריצים מהמם וייחודי ...
תודה לכם זה חשוב לי מאוד

שני23889

New member
מושיקו מאמי את כל הדיבורים האלה על כך ש

לא עשו לדנה תכבוד המתאים וזלזלו והכל כבר שמענו וטחנו 1000 פעם ככה שזה לא כזה חדש לנו כולם כבר שמעו וידעו אבל הקטע הוא שעכשיו הם ינסו להכניס לה וחבל להרוס את כל התקופה המדהימה שהייתה עד עכשיו ותקאמבק המטורף וגם חבל לגבי העתיד אתה לא חושב ככה באופן מסויים? אבל מה שהכי הפריע לי שמה היה הקטע של השקר הזה? אתה רושם לנו מסרים מעופר מנחם שדנה חולה ולא תגיע וכולם פה מברכים אותה וכמעט מתאבדים עליה ועוד אח"כ אתם מגדילים ומוסיפים מסר מיוחד מדנה על כך שהיא נורא נורא חולה וחלשה ומסכנה וכולם שוב מברכים ויושבים עם מטפחות כמו באיזה טלנובלה אבל מה מסתבר בסוף?!? שלא רק יואב קוטנר והעורכים של ערוץ 24 שקרנים,אלא יש לנו פה עוד כמה שקרנים בסביבה וחבל שדווקא הם שאמורים להיות איתנו ולהעריך אותנו על כל התמיכה והעזרה בסוף תוקעים לנו וואחד סכין בגב. ואני אומרת את זה רק בגלל שאני כ"כ אוהב את דנה ואכפט לי ממנה,אני השקעתי והצבעתי,ושלחתי מיילים והשתגעתי ובסוף בשביל מה?בשביל שידרכו עלי ועוד בצורה הכי מבזה?ועובדה שיש פה עוד המון אנשים שמרגישים ככה וגם הגיבו ככה ומאמי במקום ישר לתקוף את כל מי שלא אומר אמן ואמן על כל פיפס שהיא עושה אתה יכול גם להבין תצד שלנו,כי אם זה לא היה לנו כ"כ חשוב בכלל לא היינו טורחים להגיב וזה לא היה מזיז לנו בכלל רק בגלל שכ"כ אכפט לנו וכ"כ טרחנו זה ממש מרתיח וממש מעצבן ואפילו מעליב ומשפיל אם תשאלו אותי לפחות אותנו לא היו צריכים לשקר זה ממש לא לעניין ממש. בכל מקרה אני מקווה שהחרם יפסק ושהכל יסדר וכל מה שצריך ושתגידו לעשות שיכול לעזור אני יעשה בכיף העיקר שדנה תישאר תמיד בטופ ותישאר בתקשורת ותצליח כמו בתקופה האחרונה ואף יותר.

שני23889

New member
בכל מקרה גם אני תמיד עם דנה לא משנה מה...

רק חבל שלא סיפרתם תדברים האלה לפני כן ודאגתם למרוח אותנו סתם,ממש לא יפה...לא נורא אני בטוחה שלהבא ז יהיה אחרת....אני בכל מקרה איתה ושקר תצליח ותיתן להם בראש עד שילמדו תלקח שעם דנה לא מתעסקים

מושיקו אני איתך ועם דנה לאורך כל הדרךך ../images/Emo23.gif..

כל הכבוד לדנה שהלכה להופיע במועדון אפילו כאשר לא הרגישה טוב ושלא הלכה לטקס המטומטם הזה ששמה לא מעריכים אותה ! עדיף שתלך למועדון לקהל שבאמת אוהב אותה מכל הלב ולפחות גם קיבלה על זה כסף , מבחינתי היא לא הפסידה כלום בכך שלא הלכה לטקס העמ"י.. למרות כל ההצבעות שלנו וכמה שהצבעתי וכמה שפתחתי אימיילים נכון זה מעצבן שלא זכתה אבל זה רק מראה ש-ה-כ-ל היה מכור ואינעל הערוץ שלהם,אבל אני מאמינה שדנה עוד תראה להם מה זה. דנה אוהבת אותך ואיתך לאורך כל הדרך והאמת עוד תצא לאור וב-ג-ד-ו-ל
..

רוצים שהאמת תצא לאור??../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

בואו נבקש מדנה להכין לנו סרט תיעודי לערוץ 2 או ערוץ 10. הכי טוב לערוץ 24 חחחחחחחחחח סרט תיעודי על ההכנות לטקס, דנה המתמוטטת אחרי הידעה של תזכה באף תואר, וכל זה לצעד תמיכה של הפורום שלנו, ושייראו את כל ההצבעות שהצבענו, ואת כל מה שאיחלנו וכתבתנו.. שייעשו מן אקשן כזה בין הדברים, וזה ייצא פיצוווווץץ ! ! ! לדעתי האמת תצא בדרך הזו הכי טוב ! זה כמו בשיר של בריטני - "אתם רוצים עוד? אני אתן לכם עוד" חחחחח

מושיקו, כולם צריך להתאחד יחד

ולהיות עם דנה ונאמנים לה לכל אורך הדרך.... הצעד שעשתה, לא להגיע לטקס, הוא צעד נבון וחכם, שגרם להדים בכלי התקשורת ולאמצעי המדיה השונים. כולם יודעים מיהו האיש הרע בסיפור הזה.... קוטנר, לך לעזאזל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! זה לא יעזור לך חמודהההההההה, דנה היא הגדולה מכולן, הייתה ונשארה ותישאר הזמרת של ישראל!!!!!!!!

../images/Emo45.gifמושיקו ברור שאני עם דנה ואיתך

עוד יבואו ימים והאמת תצא לאור דנה באמת לא זקוקה לתעודות ופסלים שיגדירו אותה כזמרת השנה כל הטקסים והתחרויות שייך לזמרים בתחילת דרכם,דנה לא בתחילת דרכה לא באמצע ולא בסוף דנה נימצא בפיסגה מכאן הכיוון הוא להגיע כמה שיותר גבוהה ורחוק אני הייתי בהופעה של דנה בצרפת הקהל מאוד שונה מהקהל כאן בארץ היא הופיעה מול 10,000 איש כשדנה שרה את DIVA הקהל עמד על רגליו במשך דקות ארוכות.וצעקו לדנה VIVA L DIVA VIVA LDIVA דנה דיווה בין לאומית רק בחול מעניין שאת דנה כל כך מכבדים ומעריכים חול זאת שאיפתם של כל הזמרים בארץ תעלו לי קישורים בבקשה של זמרים שעשו את מה שדנה עושה בחול לא מירי מסיקה לא קרן פלס לא שירי מימון ולא נינט לא פלא שאישתר לא כאן,היא אמרה בראיון כשעשת קמבאק בצרפת שאלו אותה למה חזרה לעבוד בצרפת,וממשיכה להקליט אלבומים אישתר אמרה שרק בחול היא מרגישה כמה הקהל מעריך ואוהב אותה שקשה לה שמבקרים אותה ממקומות נמוכים.שההצלחות שלה נימדדות באולמות עם אלפי אנשים שיודעים להעריך את העשיה והאומנות שלה. בארץ יש תחרות דורסת,ישראל היא לא מדינה לזמרים בגודל של דנה אינטרנשיונל ישראל קטנה על דנה אינטרנשיונל יש עוד תיקווה להצלחות בחול. בארץ המוסיקה נימכרת ברמה של פוליטקה.היום אתה טוב מחר אתה ניזרק לפח זה לא עובד בצורה הזאת.את דנה אי אפשר לשכח כמה כבוד הביאה למדינה טקס עמ"י יכל להיות טקס יותר מכובד אילו היה מעניק לדנה פרס יותר מכובד לא כזמרת השנה.....בדיוק עכשיו אני שומעת מרחוק שיר של דנה אינטרנשיונל "סרט הודי" כמה יפה ומחמיא דנה לא הפסידה כלום ההפך זה הוכיח שאין לדנה מה לחפש בטקסים ובתחרויות שנימדדות ממקומות נמוכים

דנה אינטרנשיונל מלכה מלכה מלכה../images/Emo47.gif

דנה אינטרנשיונל היא הגאווה שלנו בעולם...פצצה אמיתית, כישרון אמית...גאווה לישראל, כל הכבוד! למרות זאת, חשוב לזכור שדנה היא עדיין האומנית הישראלית הכי מוכרת היום בעולם והיא כן מופיעה בחו"ל- חבל באמת שהתקשורת בארץ לא נחשפת מספיק לעשיה של דנה בחו"ל וחושפת את הציבור לזה.

דבר אחרון ומאוד חשוב

דנה יצאה בהודעה שהיא חולה ולא מרגישה טוב אז מה חשבתם לעצמכם שדנה לא הרגישה טוב דנה באמת לא הרגישה טוב כל בן אדם היה מרגיש את אותו הדבר בדיוק כמו שדנה הרגישה מרומת,מזולזת בלתי מוערכת אז מה חשבתם שדנה תצא לרחוב ותירקוד סמבה? זה שדנה כן יצאה באותו ערב להופיע שכל המדינה קראה שדנה החליטה להבריז מטקס עמ"י והסיבה שנודע לה שהיא לא הזוכה בזמרת השנה קמו אנשים שחושבים שדנה כן זמרת טובה ומגיע לה יותר מזמרת השנה עשו עם דנה חסד והערכה וביקשו שתגיע להופיע מול אלפי אנשים במקומות שאנשים כן מודעים שדנה עדיין קיימת וגורפת אחריה קהלים שמקומה של דנה איתנו ולא במקומות נמוכים ובילתי נתנים להערכה את דנה הזמינו כאות הוקרה על כל התעשיה של דנה אינטרנשיונל הניצחון הוא לא בלקבל פטיש חסר ערך שממחר הוא מעלה אבק אני כבליינית במועדונים מעדיפה ליראות זמרות כמו דנה על הבמה ולא זמרות שהייתי משייכת אום לעצרות בימי הזיכרון דנה יודעת ליסחוף אחריה את הקהלים,היא יודעת לרגש ולתת בראש אני שומעת תגובות על דנה ,כמה שהיא פצצה,כמה שהיא ענקית,מדהימה ואין אין על דנה דנה בחיים לא קילקלה את האווירה והראש של אנשים באמצע הבילוי ההפך דנה הוסיפה טעם למדורה אני מבקשת מאנשים תפסיקו לבקר את דנה ,שיקרה לא שיקרה דנה לא חייבת לאף אחד תשובה,למה שעברה ברגעים הכי קשים כל הכבוד לדנה שכן הגיעה להופיעה,רק אנשים חלשים נישארים להתכווץ במיטה עם הראש לאדמה זאת הוכחה שאף אחד לא ישבור ולא ימחק את דנה מעל המפה דנה אני גאה בך תמשיכי כך כולנו איתך. בהצלחה ולשנה החדשה המשך עשיה במוסיקה אלבום חדש להיטים מפוצצים ואת הקליפים הכי מדהימים כולנו איתך באש ובמיים באוויר וביבשה אוהבים אותך כמו שאת ואיך שאת אם את לא זמרת השנה והזזמרת שעשת את השנה בשבילנו את הזמרת הכי אהובה I LOVE U

שלום אני מצתרפת למאבק למען דנה אינטרנשיונל

אני הרבה זמן לא הייתי,ליפעמים אני ניכנסת ולא מגיבה אשמח מהיום להצתרף לפורום המדהים קראתי את התגובות ואני מגלה שאתם פורום מגובש,כל הכבוד על היוזמות והאהבה אל דנה אינטרנשיונל

למעלה