דניאל הפכה רשמית להיא מהאח הגדול

דניאל הפכה רשמית להיא מהאח הגדול

לעשות את זה בשירותים? ההפקה קיבלה היום את הראשונה להז....... במקלחת. אחרי שחזרו ההפקה שכחה את להעביר את הרמקולים ושמעו את החברים של איתן אומרים שזהו זה המשחק ואיתן התחיל לשחק. כואב לי על דניאל כי עכשיו היא תאכל סרטים מכל הבנות ובמיוחד מאיתן המגעיל. הבנים הבינו יפה מאוד שהתוכנית על הפניםואין רייטינג ובמיוחד הבינו שאיתן הורס את כל התוכנית . רשמית הערב איתן הפך לזונ..... של ההפקה. בשביל להרים את התוכנית יצטרך להיות כל יום עם מישהי. מסכנות המשפחות שצריכים לראות את הבנות שלהם משפילות את עצמן ואת המשפחה. איתן זה לא גיא גיאור הגנטלמן. איתן הוא סנוב ויהיר שרב הבנות יצאו משם לא טוב. ולאיילת אני מציעה ללכת הביתה ולטפל באמא שלה החולה . היא לא מתאימה לתוכנית ורק משפילה את עצמה שם. מתנהגת כמו חתולה מיוחמת שזה כבר ממש פתאטי. להפקה היום גמרתם את התוכנית סופית . הייתם צריכים להוציא את אורבך מהבית יחד עם החברים המגעילים שלו.

tapuzo

New member
פי איזה נימפומנית.. מיד התמונות

הצלם קטע וד סשן נשיקות וחרמנות כרגע.. אבל בשביל זה אני פה. תיכף התמונות

elvis18

New member
הסשן השני לוהט לוהט !!!

תנו לראות יא נבלות ,עד שהחיה יצא מהצנון שגידלנו ,לא נותנים לראות יא רעים ??

tapuzo

New member
אם הבנות חשדו, בהעלמות השנייה כולן יודעות

כללי המשחק השתנו. יהיו בנות שיירד להן מאיתן לגמרה ויהיו כאלו שיגבירו מאמצים... מה שבטוח דניאל הולכת לחטוף מהבנות חתיכת כתף קרה..

didush100

New member
השאלה אם הן כבר יודעות

נראה לי שאתי וליהיא כבר הבינו וגם איילת

תסתכלו על הפרצוף באסה של אורטל,היא קלטה כבר

מזמן מה שקרה.והיא כל הזמן מגניבה מבטים לכיוון החצר של הבנים. היא גם אמרה לאיילת שבטוח היתה אינטימיות שם. אבל אני לא מבין את הקטע,זה היה חלק ממשחק אמת או חובה,ואם איתן הסכים למשימה כלומר שהוא רצה גם לבצע אותה חד וחלק.כנ"ל דניאל.

tapuzo

New member
ברור שהן יודעות הן גם שאלו בצחוק "איפה דניאל"

ומישהו ענה שהיא עסוקה אז מישהי הוסיפה "מאד".

למעלה