דניאל הפכה רשמית להיא מהאח הגדול

אסיפה במיטה של ענבר

התאספו, ענבר, איילת, ענת, עדי ולינוי, דיברו על הנשיקה של דניאל ואיתן, ענבר לא אהבה את הארוע, לינוי אמרה שבסופו של דבר זה היה צריך לקרות וזה חלק מהעניין, אחרי כמה דקות ליז הגיעה ושמעה לראשונה על הנשיקה בפעם הראשונה ואמרה שזה עלוב, שדניאל ילדה והיא לא ציפתה שזו תהיה דווקא היא.

boie

New member
יוסי, שניהם היו שיכורים

למה הוא יצא זבל. וביננו לא היית מסכים להיות במקומו?

elvis18

New member
ליז כזאת דרעק - עלאק רמה גבוהה

היא הנמוכה ביותר מכל הבנות ...היא כל הזמן מאוחרי הגב ומלכלכת ,אני לא מבין איך לא קולטים את זה שמה בבית ?? מה הם חשבו שהם נסגרו בבית אחד בשביל דוקים ?? ברור שהם יתנשקו שמה גם בעתיד ... לדעתי דניאל לא ישבר לה הלב כלכך מהר מתחושת בגידה אלא בגלל שהוא מחוייב לצאת לדייטים עם אחרות ..נראה מה יקרה ,כולי ציפייה לראות את הדייטים שלו הקרובים ואת היחס עם דניאל ...אני לא בטוח שאני יודע מה איתן חושב עלייה אבל ברור שהוא וגם היא רצו בזה ... ציטוט של איתן - "לא יהיה מגע מיני בויילה לחודש וחצי לפחות" - שקרן

יותם 999

New member
ליז כשחשבה שאורטל התנשקה עם איתן אמרה

שזה גועל נפש וירד לה ממנו לגמרי, אתמול אחרי שהוא התנשק עם דניאל היא שוב אמרה את זה. ליז תגיד את זה לא משנה עם מי איתן יתנשק או לא משנה מה הוא יעשה. כל עוד זה לא יהיה איתה בבחינתה זה גועל נפש, גם האקס שלה אמר שהיא קנאית מטורפת. צריך להעיף אותה מהתכנית, אני לא מסוגל לראות אותה יותר.

tapuzo

New member
יש בנות שנהנות להיות מושפלות

אם היה לה עמוד שדרה הייתה יוצאת מהוילה הבוקר ולא רק מדברת ומאיימת. המציאות העגומה שיש בנות שאפילו נהנות להיות מושפלות ואפילו נהנות מהמרדף אחרי הבלתי מושג עכשיו הן במרדף.. אבל אחרי מה? הוא נחשק כמו שק יוטה.

boie

New member
הנה הגיעו שומרי המוסר

והשומרים זה הרבה יותר נמוך מבחינתי

boie

New member
די כבר להיות שומר המוסר של התוכנית

למה ראית עד שעה כל כך מאוחרת, אם לא רצית לראות את זה?

SHELGIA21

New member
דניאל יקירתי זה ייגמר בבכי../images/Emo7.gif

את צעירה תמימה וקצת
את יודעת שהוא לא יכול להיתקע עלייך שיש עוד חודשיים וחצי לתכנית הוא חייב להמשיך ולפלרטט גם את את באמת אהבת חייו ואני בספק אם זה כך שלא נדבר על זה שגם מהבנות צפוי לך זובור לא ק'טן מסכנה היא כבר חולמת שהם דוהרים על סוס לבן לעבר השקיעה.....

tapuzo

New member
מה גם שהיא הייתה שיכורה..

הבנים דאגו במשחק לדחוף לה הרבה אלכוהול.. ככה היא נראתה אחרי. לי יש תחושה שאחרי אתמול ירד מאיתן הלחץ של ההפקה לבצע משהו עם אחת הבנות, ויש מצב שנחזור לתקופת יובש..

elvis18

New member
תקופת הצנע חחחחחחחחחחחחחח!!!!

איתן היה לא פחות שיכור ממנה לדעתי .....ההתנהגות שלו איתה זה לא ספונטני,איתן הוא צנון ואני בטוח שגם עליו האלכוהול השפיע

למעלה