דניאל מלך

idanri

New member
הקלטתי את זה

הייתה הופעה מצויינת רק חבל שלא הייתי......... עכשיו אני רואה אותה. (דרך אגב-הודיה-אני חושב שרואים אותך שם מלא פעמים).

hodayoyo

New member
אני גם מקווה... ../images/Emo13.gif../images/Emo60.gif

ואני מאמינה שכן, כי ערוץ 24 אוהב למחזר חומרים

יו היה כזה שולט!

איך נהנתי דניאל היה מדהים ומוניקה סקס בכלל נתנו בראש... היה מושלם! אביב קצת איכזב

hodayoyo

New member
אההה אתה!../images/Emo60.gif

דבר ראשון- תישאר פה!!
דבר שני- הממ מוניקה היה מממממממש שליטה! באביב כבר הייתי על החוף

MarishA M

New member
אע בן מה אתה עושה פה?!

חח בטח אתה לא יודע מי אני בכלל.. |פורום שייגעצ|

hodayoyo

New member
אויי היה כל כך כיף ../images/Emo13.gif../images/Emo60.gif

אחרי הרבה בלאגנים הגעתי עם חברה שלי לשם (הג'ינג'ית שהיתה מימיני) ב6 וחצי. אמרו שהמופע שקיעה ב7 וחצי אז אמרתי לחברה שלי שאנחנו תופסות מקום כבר עכשיו כדי להיות שורה ראשונה... הלכנו קצת לים כי היא הכריחה אותי וחזרנו ברבע ל7 לעמוד שם. דניאל עלה בסוף אפילו קצת יותר מוקדם ואפילו שלא ממש ראו משהו בהתחלה כי הבמה היתה ככה שהשמש מאחוריה אז בהתחלה הסתנוורתי לגמרי :X הממ חוץ מהקטע שדניאל זרק למישהו בקהל בקבוק מים (אחרי ההופעה אני קולטת את הבנאדם עם הבקבוק ביד "יאאא דניאל זרק לי את זה"
) היה גם קטע שכנראה לא הראו... היה אחד שישב על הכתפיים של חבר שלו ואז דניאל שואל אותו כזה: "מה...?!?" אז הוא פותח ידיים ככה
ואומר "אני אוהב אותך דניאל!" אז דניאל: "גם אני אוהב אותך בחזרה...."
וכמובן הביצוע הנפלא נפלא עם דנה שהיתה כל כך חמודה ונראתה מאושרת ברמות
סופסוף שמעתי את ניצוצות... דניאל מביא לשיר ביצוע מדהים! ממש נהניתי! רק חברה שלי כל הזמן אמרה לי שאני היחידה שיודעת את המילים :X ואהבה, רבות הדרכים ועדיף ואפילו בא מכאב הפכו לשירה בציבור
דניאל נראה ממש מאושר כשהקהל שר את השירים איתו (ולפעמים בלעדיו
). חוץ מההופעה של דניאל פגשתי את שני (שניצל האחת והיחידה) והיא חמודה
וגם שכנה שלי חחח זהו... צילמתי תמונות אבל מאחר ואני לא משוכללת- תצטרכו להתאפק קצת עם התמונות...

hodayoyo

New member
אוייי איך שכחתי!../images/Emo60.gif

כמובן שפגשתי את דנה (דנדוש) ברכבת והכל... דנה, מתה עלייך!!!

MaayaNushit

New member
כןןןןןןן גם

אני הייתי שם...בשורה ראשונה... והוא כזה מדהים!!!! הוא מרגש אותי כל פעם מחדש... וגם חברה שלי התפלאה מזה שאני יודעת את המילים לכל השירים שלווו... ואני כבר שמעתי את הביצוע לניצוצות... ווכמוב שהביצוע מדהים!! בקיצורר..אין על דניאל שלנו...
יאלללהה יום חמישי בואו לראות אותו בערד

hodayoyo

New member
איפה בשורה ראשונה היית?../images/Emo60.gif

בסוף יתברר שהיית לידי...

MaayaNushit

New member
חח יכול מאד להיות...

אם אנחנו עומדים עם הפנים לבמה,אז נגיד מהאמצע קצת שמאלה יותר... אני אשלח תמונה ממש ממש בקרוב (אני לא רוצה לעבור לדיגיטלית!!!) אז צריכים לחכות לפילים.. חח

hodayoyo

New member
המממ../images/Emo60.gif

היית עם עוד מישהו? בסוף יתברר שאת היית עם ליאור או משהו :X

hodayoyo

New member
אהה עזבי, מישהו שאני מכירה../images/Emo60.gif

ועמד שם גם שורה ראשונה וסתם חח

מסטולית

New member
גמאני עמדתי שורה ראשונה די לשמאל../images/Emo12.gif

הייתה הופעה ממש טובה... האמת שהתחיל כבר יבש, אבל נראה לי שזה היה באשמת הקהל לא בגלל דניאל. ההמשך פיצה והיא באמת טוב, אחלה בחירת שירים! מיתר קרוע לא היה במקום, אני דורשת להפסיק לבצע ת'שיר הזה בהופעות.

hodayoyo

New member
אם היית(ם) מגיבה(ים) להודעות שלי...

לגבי "פגישת פורום ניצנים" אולי היה יוצא מיזה משהו, אבל מאחר ולא... אהמ

Madness176

New member
חחחחחחחח

וואי הקטע עם הילד שצעק לו "דניאל!!" ואז הוא צעק לו "מה אתה רוצה?!?!!." היה פשוט ענקקקקקקקקקקקקקקק אין כמו דניאל סלומון על השקיעה... היה בןזונה!!!! גם שאר ההופעות היו בנות-זונה!!!!!! :)

רעותוש'...../images/Emo13.gif

דניאל איזה הופעה אלוהייםםםםםםםםםםםםםםםםם אתה הבנאדם הכי מושלם בעעוולללםםםםםםם.... איזה הופעה נתת .. את כל כך מוכשר.. בבקשה אל תפסיק לעשות את הטוב הזה שאתה עושה לי כל הופעה והופעה שלךך!!!! אוהבת הממוווןןןןןןןןןןןןןןןןןןן.. בהצלחה בהכלל

למעלה