דניאל מלכלכת על גב בשיחה עם יוני

דניאל מלכלכת על גב בשיחה עם יוני

"הוא בא לכאן מתוכנן על המיליון... הוא ראה את התכנית והגיע מאוחר אחרי כולם... הוא זמן קצר פה זה לא פייר........" כחלק מהאסטרטגיה היא טוענת שאולי באמת יש לו עניין בקרן בקיצור לא בא לה שגב יקח לה את הכסף שהיא תכננה עליו בעצמה, ברור לה שמה שהיא אומרת מגיע לאזניים של הצופים היא מדגישה את האסטרטגיה האישית שלה בקול.. ככה אולי היא תצליח לגרום לגב להפסיד באופן אישי אני אשמח לראות אותה לא מגיעה לגמר !!! אחרי הכל, כשכל המשחק הזה צפוי מיומו הראשון ומהרגע שאיתן בחר בה - בעצם ירד כל המתח והעניין למה שלא תיתן לנו ההפקה קצת אקשן - ותעיף את מלכת הבית כבר עכשיו...?

נכון....

פטאתי שדניאל מנסה לבלבל את הציבור
די זילזול בתובנות הצופים בעצם ... על דרך השלילה היא נסה להציג עצמה כאצילת נפש, צנועה ומאוהבת... והכסף לא מעניין אותה... פחחחחח היא הרי מתעסקת בשידול הציבור להימורים אין דבר יותר דומיננטי בחייה מאשר כסף.. בעעע צפרדעה שכמותה

כן

קקה לא עלול להיות גובל בדיבה, אני חושבת. עדיף להזהר עם הדיבורים על המקצוע,

היא דיברה על מפרסמים

לא על לקוחות. אבל גם בזה אני לא בטוחה. בגלל זה אמרתי שמלכתחילה עדיף לא להכנס לדיבור על זה. כי כבר נמחקו הודעות בנושא בגלל שהן גבלו בדיבה.

דיי3

New member
סוזי, את זוכרת שאבא של איתן שאל את דניאל

מה היא עושה? היא ענתה, אני משווקת אתר הימורים באינטרנט. הוא גם שאל אותה: אבא שלך עוסק בהימורים? היא ענתה, הוא איש עסקים.

meytula

New member
היא ענתה שהוא איש עסקים אבל בעיקר עוסק

בהימורים באינטרנט

meytula

New member
סוזי שאלה,על סמך מה את קוראת לכולם קקה?

מה חן או דניאל עשו בדיוק שאפשר לקרוא להן קקה?? גם אורטל הגיעה לקחת את המליון וגם היא לא שה תמים כמו שמציגים אותה

על סמך זה שכולם פה שונאים מתמודד זה או אחר

אז עשיתי סיכום
פשוט נמאס לי לדון בשטויות האלו.

דידי 9

New member
פולניה כל הכבוד!היא מסיטה להימורים!!!ואת צו

צודקת כשאת מזכירה את זה-זה חשוב! זה חלק ממנה, מהתחמנות שלה כל התכנית!!את הכסף היא תשקיע בעוד אתר הימורים לא חוקי, ותגרור עוד כמה מסכנים אחריה. ולווגאס!

הסכמתי עם סוזי שיורדים מהמקצוע שלה../images/Emo13.gif

גם בלי זה היא בעיני בלתי נסבלת וכל ההצהרות מתחילת התכBית ברשת ֹ שהיא משיגה כל מה שהיא רוצה גם כל הניואנסים בין השורות שמראים שליטה בבית, הקנאה המוסתרת והמוחצנת גם יחד בקרן ובעובדה שאיתן היה איתה, הביטוי לעובדה שזה בלתי נסבל או נתפס בעיניה שהיא אולי לא תזכה כל אלו מביאים לי את הגועל ממנה

efrat800010

New member
תראי נראה לי שהיא

התעוררה כמו מישהו שקיבל זפטה ענקית עם צילצולי אוזניים מעמדה היה בטוח לאורך העונה ורגע לפני הגמר היא מועמדת להדחה ובנוסף מפסידה בטיול ליוון נופלים לה אסימונים מה שהקהל הבין בשבוע הראשון של גב בבית היא הבינה עכשיו לא גב ולא היא ואיתן ראויים לזכות רק אורטל

אורטל עושה עכשיו מאמצי על להשיג את הפרס

ולהישאר בתכנית דרך זוגיות בלתי אפשרית... גם זו אסטרטגיה.... בקיצור, בסופו של דבר אין לי ספק שמי שיקבל את הפרס לא יהיה לטעמי..חחחח ככה זה בריאליטי - מתעללים בצופים
עד הרגע האחרון וגם לאחריו

למעלה