דניאל מלכלכת על גב בשיחה עם יוני

efrat800010

New member
אורטל יודעת שהיא לא זקוקה לאורן בשביל לקבל

את הפרס היא הבינה שהיא פופולארית כבר לפני 4 הדחות ובעיקר בהדחה בה עמדו קרן ,אתי וליהי אף פעם 3 חוד' היא לא הועמדה להדחה צעקו את שמה בחוץ והיא זכתה באחת המשימות ע"י הקהל(לא זוכרת כרגע איזה) אורטל הבינה שאוהבים אותה והיא פופולארית היא אוהבת את אורן בתור חבר וזקוקה לכתף תומכת וחום בבית- משהו שהיא לא קבלה מאף אחד שם אורטל אף פעם לא עבדה ולא עובדת קשה עובדים שם בשבילה

את יכולה ליחצ"ן אותה גם אם בה כלום

היא די ריקנית מבחינה היררכית/אינטלקט היא די בתחתית פולטת קלישאות כל היום ומבחינתי היא עוד שם כי התמזל מזלה לי לא משנה מי יקח הבנתי לאחרונה שבריאליטי (בהרבה מקרים) הדביל הכי גדול - לוקח

efrat800010

New member
אני ממש לא

מייחצנת אותה הפייבוריטית שלי בהתחלה היתה איילת ,אח"כ ענבר תמיד חיבבתי את אורטל אבל גיליתי בה הרבה דברעם שהתחברתי אליהם הכנות והאומץ לומר את שעל ליבה הכבוד העצמי בתוכנית וההתנהלות הנקייה שלה זה שהיא לא מתרפסת שם על אף אחד ואהובה בזכות מי שהיא האישיות שלה וההתנהגות אבוי לנו אם התוכנית היתה עוסקת באינטלקט זה טראש סוג ג' בשביל אינטלקט יש המון ערוצים אחרים פה נמדדת אישיות והתנהגות ,חיבור לדמות מסויימת ככה נראה לי

meytula

New member
יש הבדל בין ליכלוך לאמת

ללכלכך זה כשמדברים על משהו שלא קיים אצל האדם שמדברים עליו דניאל לא מלכלת היא אומרת את האמת על גב

לכלוך זה להציג אותו שונה ממנה לפני הצופים

בזמן שהיא בעצמה וכולם שם באו בשביל הכסף טקטיקה מלוכלכת זה לתת לקהל לחשוב שהיא בסדר והוא לא בסדר ולומר שזה לא פייר כלפיה (מלכת אנגליה) שאדם כמותו יש לו סיכוי לפרס.. התקווה שלי שהיא תעוף לפני הגמר

למעלה