דניאל צדיקת הדור

דיי3

New member
דניאל צדיקת הדור

איתן אומר לה: ראיתי שהתקרבתם את ואורטל. דניאל עונה: כן, היא מרגישה לא נעים בגלל הרגל, אז אני לא יכולה לגרש אותה ממני. כמה צביעותתתתתתתתתת

andy181

New member
לא מדוייק

היא אמרה משהו בסגנון אבל נראה לי שזה היה בצחוק. היא ישר אחרי זה אמרה שחשוב לה להנות מהחוויה והיא רוצה להסתדר שם עם כולם.

דיי3

New member
אני ציתתי מלה במלה, את אומרת היא אמרה משהו

בסגנון... אבל נראה לי... שטויות במיץ. זה בדיוק מה שאמרה, לא אמרה שום מלה טובה על אורטל, היא ניסתה למזער את אורטל, שאיתן לא יחשוב עליה אפילו.

meytula

New member
זה לא נכון

איתן שאל את דניאל על ההתקרובת שלה לאורטל .דניאל רמזה לו שהיא התקרבה אבל היא לא סומכת על אף אחד מכורח המצב ואז הוא שאל אותה אם ככה למה היא מסתובבת איתה כל כך הרבה,אז היא אמרה לו שהיא דואגת לה לרגל ולא נעים לה לא להתקרב

meytula

New member
ושהיא רוצה לחוות אתה חוייה וכן לתת היזדמנות

לאורטל

noaxxx

New member
סוזי, זה היה ממש חיסול ממוקד ראוי להערכה../images/Emo45.gif

דיי3

New member
את מסלפת לגמרי. קייזר סוזי, האמיני לי אני לא

נוהגת להמציא דברים. אוסיף ואומר, הוא גם שאל אותה אם התקרבה לליז, דניאל השיבה שהיא לא יכולה להיות חברה של ליז. אח"כ דניאל שאלה אותו מה דעתו על הקשר של עם אורטל, הוא אמר לה שזה בסדר גמור, שקשר עם כל אחת שם יהיה טוב.

meytula

New member
אה נכון שכחתי אני נוהגת להמציא דברים כל הזמן

את רצינית תגידי??

דיי3

New member
אני ממש רצינית. לא אמרתי שאת ממציאה דברים. הפ

הפעם סילפת. מה לעשות?

meytula

New member
לא סלפתי כלום!זה מה שנאמר

אולי הייתה לך אי הבנה

sivan513

New member
בנות זה מה שקרה

איתן שאל את דניאל לגביי ההתקרבות לאורטל, היא באמת אמרה משהו לגביי זה שלא נעים לה לגרש אותה, ושהן לא יכולות להיות חברות בגלל כל מה שקרה (או משהו כזה..) אבל אחר כך הוסיפה ואמרה שזה עושה לה טוב להשתלב באינטראקציה החברתית וגורם לה להנות. בגדול היא לא אמרה שום דבר רע על אורטל, וגם שום דבר טוב. וזה דיי לגיטימי, דניאל נמצאת במקום בעייתי.

דיי3

New member
סיון, לגבי לא יכולות להיות חברות היא אמרה על

ליז, כי איתן שאל אותה גם לגבי ליז.

למעלה