סוזי, עם כל הכבוד למומחיות אני מתחילה להתאכזב ממך....
ק קייזר סוזי New member 9/8/11 #60 מה מה את רוצה? מה כבר עשיתי? ואני לא מומחית לשום דבר. זה היה בצחוק.
M meytula New member 9/8/11 #14 פעם הכל היה אחרת אורטל ודניאל שפכו הכל אחת בפני השניה ומאז הן מתייחסות אחרת אחת לשניה
S sivan513 New member 9/8/11 #16 לא, לא זה קרה בשישי האחרון, אחרי כל הסיפור של אורטל ואיתן וזה לא משנה בכלל, מול כל בחורה לנשק אותו זה לא לעניין
לא, לא זה קרה בשישי האחרון, אחרי כל הסיפור של אורטל ואיתן וזה לא משנה בכלל, מול כל בחורה לנשק אותו זה לא לעניין
E ela501 New member 9/8/11 #19 פעם! זה היה לפני שבוע היא אמרה רק לא היא לא אכפת לי כל אחת אחרת רק לא היא היא שטןןןןןןןןןןן לא משנים דיעה ביום
פעם! זה היה לפני שבוע היא אמרה רק לא היא לא אכפת לי כל אחת אחרת רק לא היא היא שטןןןןןןןןןןן לא משנים דיעה ביום
M meytula New member 9/8/11 #24 זה ממש לא היה לפני שבוע זה היה אחרי הדייט של אורטל ואיתן,באותו רגע שהם חזרו החיבור של אורטל ודניאל קרה מכורח המצב,ששתיהן קיבלו יום הולדת חרא.לא בגלל שאחת מהן באה לשניה ופתאום התחברה איתה ממניעים אינטרסנטים
זה ממש לא היה לפני שבוע זה היה אחרי הדייט של אורטל ואיתן,באותו רגע שהם חזרו החיבור של אורטל ודניאל קרה מכורח המצב,ששתיהן קיבלו יום הולדת חרא.לא בגלל שאחת מהן באה לשניה ופתאום התחברה איתה ממניעים אינטרסנטים
E ela501 New member 9/8/11 #20 טופלס ואומרת שמה שמעניין אותה זה רק להתפרסם היא לא רעה בכלל לטעמי היא רק מזוייפת וגם ממש לא מעניינת ,אין לה שום אינטרקציה מעניינת עם אף אחת בבית רוב הזמן היא פשוט לא על המסך
טופלס ואומרת שמה שמעניין אותה זה רק להתפרסם היא לא רעה בכלל לטעמי היא רק מזוייפת וגם ממש לא מעניינת ,אין לה שום אינטרקציה מעניינת עם אף אחת בבית רוב הזמן היא פשוט לא על המסך
מ מיצי החתולה5 New member 9/8/11 #26 לא מראיםאותה כמעט, אבל היא כל הזמן נשארת בבית שיש הצבעות של הקהל.
M meytula New member 9/8/11 #27 סליחה כל הבנות שם בשביל להתפרסם הן עוברות מאודישנים לאודישנים בתקווה שמישהו ילהק אותם.אז די עם זה
ג גם וגם וגם וגם וגם New member 9/8/11 #21 בעיני אורטל תחמנית, נצלנית, תוקפנית ולא אמינה וזה עצוב שיש לה את הסיכוי הכי טוב לזכות