דניאל...

Meijen Shaggy

New member
אם הבנתי נכון את השאלה: ../images/Emo15.gif

איך זה שאת מחסנאית, כלומר חברת שכב"ג פעילה במחסן, וגם יוצאת לקורס חמישיות, שמיועד לחמשושים שעדיין אין להם תפקיד בשכב"ג? ואולי גם לא הבנתי נכון...

MajorGad

New member
הסבר ליעל

המחסן בהנהגת י-ם מתנהל ככה: ראש מחסן הוא שביעיסט והמחסנאים הם חמשושים

Azurnik

New member
חמשושים במחסן?!?!?

הצופים שלכם והצופים שלנו(שבט שקמה אזור)לא אותו דבר כנראה.... אצלנו חמשוש שנכנס למחסן זה כאילו הוא ביקש שיפוצצו אותו מכות....... להיכנס למחסן זה התאבדות.............. איך נותנים לחמשושים להיות מחסנאים? וראש מחסן - שביעיסט? מה מחסן אצלכם לא נחשב למשהו רציני?

הגזמת...

גם אצלנו זה ככה, יש ראש מחסן, 2 מחסנאים משכב"ג וכמה (3-4) ט´ניקים.. אני בשבט ניצני הנגב(באר שבע) - הנהגת דרום- בכל שבט יש דרך פעולה שונה.. זה שראש מחסן הוא שביעיסט אז המחסן נחשב ללא רציני? וששישיסטים מדריכים כיתות ד´-ו´ זה אומר שזה לא רציני? מה קשור???

Azurnik

New member
קשור גם קשור...

אצלנו מחסן זה דבר מקודש... רק לשמיניסטים נותנים להיות ראשי מחסן, שביעיסטים ראשי מחסן רק במקרים נדירים ורק לתקופה קצרה... שישיסטים במחסן פעם בכמה שנים וחמשושים במחסן רק כדי לחטוף מכות... ברור שמפעל שהדרישה לאחראי עליו היא להיות שמיניסט יותר נחשב ממפעל שהאחראי עליו צריך לעמוד בדרישות יותר נמוכות... וגם הדרכה של ד´-ו´ זה לא כזה רציני זה הדרכה לכיתות נמוכות... רציני זה הדרכת קורס או ח´, מחסן, מרכז צעיר וכאלה(לדעתי לפחות)

להיט

New member
גם אצלנו חמישיות במחסן....

אני משבט שני"ר בהנהגת דרום , ואצלנו חמישיות הם צוות מחסן ושמיניסטים הם ראשי מחסן , וכל מי שנכנס מתחת לכתה ט´ חוטף מכות .... חוץ מזה אצלנו מחסן זה 4 משמרות בשבוע ופול אחריות ומדריכים לא יכולים להתמודד עם זה , ופעילים גם לא , וחמשושים הם בשנת קורס , וחלק מהקטע בשנה הזאת זה התנסות בלקיחת אחריות , וזה חשוב .

יש בזה משהו.....

אצלנו בשבט ערבה הנהגת ירושלים יש 2 מחסנאים וראש מחסן שהוא שביעיסט ותאמינו לי שהשביעיסט שהוא הראש מחסן יכול לתפקד פי אלף יותר טוב משמיניסטים ואצלנו כל מי שנכנס למחסן (חוץ מהצוות כמובן) חוטף מכות... ומחסן זה לא 4 משמרות בשבוע זה הרבה יותר מזה זה ללכת לקנות ציוד זה להרקב במחסן במחנ"ק ועוד ועוד ועוד ועוד!

smiley18

New member
זה כל כך לא קשור!!!!!!!!!

אז אולי בעצם אנשים יפסיקו להדריך כיתות ד´-ו´ כי זה לא נחשב?? דווקא אפשר להתחיל את הצופים מכיתה ז´.. זה רעיון כמעט יטוב אפילו.. כל דבר שאת עושה נחשב.. ברור שיש דברים שנחשבים יותר ופחות.. אבל הדרכת ד´-ו´ זה רציני כמו הדרכת קורס.. את חושבת שמדריכי ד´-ו´ לא באים שלישי שישי לשבט?? הם לא באים פעם בשבוע לפורום הדרכה?? אין להם ישיבות צוות פעמיים בשבוע מינימום?? זה מה זה לא נכון שהדרכת ד´-ו´ זה לא רציני.. מרכז צעיר יכול להיות רק שמיניסט ובמקרים ממש ממש יוצאי דופן שביעיסט.. הדרכת קורס זה שמינסטים או שביעיסטים.. ואצלנו זה אפילו בוגרי שבט.. אז את אומרת שלשישיסטים אין מה לעשות בשבט אם זה לא נחשב.. טוב וחוץ מזה קורס אמורים להתשלב בשבט.. ובשכב"ג ואם לא נותנים להם להשתלב בועדות אז איך את מצפה שהם יהיו חלק מהשכב"ג בתור שישיסטים????????

smiley18

New member
רציתי להוסיף ש..

קודם כל עכשיו ראיתי שאתה בן.. אז סליחה.. תשנה את נוסח ההודעה לזכר.. וחוץ מזה.. בתור חמשוש שחוץ מיום ירוק לא הדריך.. אני לא חושבת שיש לך זכות להגיד שלהדריך ד´-ו´ זה לא נחשב.. כי כל הדרכה היא קשה.. ואני רוצה לראות שתגיד את זה גם עוד שנה מהיום כשתסיים מחנה עם חניכי ד´ או ה´ או ו´ סתם דרך אגב..

bruinen

New member
לא מסכימה איתך

חלק משנת החמישיות היא לקיחת אחריות, תפקידי המחסן פתוחים לחמישיות ברוב שבטי הצופים בישראל על מנת לאפשר קידום ולקיחת יוזמה בשכבת החמישיות. כמו כן אין שום קשר לעובדה שיש חמישסטים במחסן, להפיכתו ללא רציני. אני בשבט דיזינגוף הנהגת ת"א-יש לנו שני ראשי מחסן שמינסטים, שמינסט ושביעסט מחסנאים ושני חמישסטים, והמחסן הוא גוף רציני מאוד.

י ע ל 2

New member
אצלנו...

בתחילת השנה היה יו"ר שהיה שמיניסט ועוד שישיסטית אחת ושני שבעיות. אבל אחרי זה נשאר רק השמיניסט ובסוף הוא פרש ושמו אותי ועוד חברה שלי בתור יו"ר מחסן אבל זה רק שתינו ואנחנו שישסטיות. בדרך כלל גם אצלנו לא שמים יור שישיסט. אבל שביעיסט לפעמים שמים. אנחנו מקרה חד פעמי. גם שמו אותנו בצפונבורי שמחסן אבל סיפחו לנו 2 קורסניקים. אני משבט עופר הנהגת צפון. ירדן

סבמבה לך אבל לא הבנתי משהו...

הצוות שלכם מורכב כרגע משתי שישיסטיות וזהו?! זה לא נראה כאילו אתם שבט קטן בגלל שהיה לכם שמיניסט שישיסטית ושתי שביעיסטיות... אז איך זה (לפני שהם פרשו) היו כ"כ הרבה אנשים בצוות ועכשיו יש רק 2 שישיסטיות?? לא קשה לכם במיוחד לפני מפעלים וכאלה?!

י ע ל 2

New member
טוב תראי... אנחנו מוכשרות.. סתם...

אנחנו שבט יחסית גדול וכמעט כל צפונבורי אנחנו השבט הכי גדול (שנה שעברה היינו הכי גדולים בהפרש של אחד!! היינו מאה ארבעים ומשהו...) ובתחילת השנה באמת היינו הרבה.. היו 8 שמיניסטים ואולי יותר ועכשיו יש בקושי 4... ושבעיסטים היו בסביבות ה-20 ונשארו 8!! רק שישיסטים נשארנו הרבה.. גם חניכים פרשו אבל במיוחד הרבה שכב"ג פרש.. גם בצוותי ההדרכה וגם בפעילים. פשוט הייתה לנו מרכזת חרא פשוט חרא.. ואף אחד לא הסתדר איתה (למזלנו היא התפטרה וכרגע אנחנו בלי מרכז) ... כאילו יש לה רעיונות והכל אבל היא פשוט אטומה!! כשאומרים לה שיש לנו מבחן ואנחנו לא יכולים הלגיע היא כועסה עלינו.. שכחה שאנחנו מתנדבים... בסוף היא התפטרה ועכשיו כולם מתחילים לחזור.. ולא היה את מי לשים אז שמו שתי שישסטיות וטכלס אנחנו כמעט הפעילות היחידות שבאות.. ולפני פרויקטים זה שטויות אנחנו עומדות בקצב הבעיה היחידה היא שיש דברים כבדים שאנחנו לא יכולות לסחוב אז יש כמה שמיניסטים שעוזרים לנו בסחיבות.. ואנחנו גם היחידות שהסכמנו להיכנס למחסן!!! פשוט כולם פרשו בגלל המרכזת.. אבל אנחנו מסתדרות וגם בצפונבורי נהייה במחסן.. אבל סיפחו לנו עוד שני קורסניקים אחד שממש יהיה פעיל במחסן ואחת שתעזור טיפה...

קודם כל ../images/Emo45.gif חזק ואמץ../images/Emo127.gif

דבר שני.... 140 ומשהו חניכים זה ממש קצת יש לנו שבטים בהנהגה עם איזה 700 חניכים... לנו יש 120 בערך רשומים ואנחנו נחשב לשבט קטן מאוד... מה שכן אני לא חושבת שאת הכישלון שלכם בלהשאיר חניכים בשבט רק המרכזת אחראית עליו קודם כל אם לשכב"ג חשוב מהשבט הם יפעלו ויעבדו ויקרעו תתחת שלהם בשביל השבט לא משנה איזה מרכזת בוגרת יש להם או אין להם לנו למשל היה מרכז בוגר חדש בתחילת השנה שהיה פשוט חרא הוא לא דאג לכלום הוא לקח על עצמו המוווון אחריות כמו רישגוד ז והדרכת חמישיות ועוד והוא לא עמד בזה וכן אנחנו יכולים לכעוס על זה שהוא לא עמד בזה מכיוון שזאת היתה בעצם העבודה שלו.. הוא היה מקבל כסף על זה שהוא מרכז אותנו... אז מה אני רוצה להגיד בזה? שגם אם יש לנו מרכז חרא אנחנו (בתור דמות בוגרת בשבט) מנסים כמה שיותר להעלות ולהקים את השבט (כמו שאומרים -באש ובמים) ותראי בקשר לזה ששכב"ג שלכם עזב ממש לא נראה לי כאילו השכב"ג הוא זה שבעצם מרים את השבט ואם הוא פורש ובכמויות מסחריות זה פוגע בשבט אחושרמוטה ואני לא אומרת שלא צריך להאשים את המרכזת כי גם לה יש חלק גדול בזה אבל לא רק היא אשמה בזה ותחשבו על זה ואי ואי ואי אבל ממש כל הכבוד שהסכמת להכנס למחסן (זה כבר מראה על זה שאת מנסה לעשות משהו לשבט שלך) אבל שחושבים על זה מי לא רוצה להיות במחסן!? ובקשר לסחיבה של דברים אני אישית הדבר היחיד שאני לא מנסה אפילו להרים זה את הגנרטור ובשאר אני פחות או יותר מסתדרת... אבל זה ממש לא בעיה אם השמיניסטים עוזרים לך וזה...

למעלה