שבט דיזינגוף מונה 650 חניכים, שבטי צהלה,דן, רמת אביב ג´, החורש כמו כן מונים מספר דומה של חניכים...כמו כן שבט הנשיא, ושבט אביב מונים 1200-1300 חניכים.... שבטים קטנים הם בסביבות 200-300 חניכים ושבטים קטנים מאוד 100-200
חוכמה גדולה ששבטים בת"א הם מונים כל כך הרבה שלא לדבר על ירושלים וגם כל הערים הסמוכות לת"א.. אבל אנחנו ישוב קטן...הוא כבר לא ממש ממש קטן אבל כן אנחנו לא ישוב גדול.. עכשיו פעם היינו גם איזה שלוש מאות חניכים אבל הייתה לנו מין ´טראגדיה´ לפני שלשו שנים (אני לא יודעת מי פה שמע על זה אני משערת שרק כאלה שהיו בשכב"ג באותו זמן שמעו עלזה.. ואתם גם לא משמ בנהגה שלי אז אני לא חושבת ששמעתם.. בל היה לנו מרכז שבט שהיה המון שנים בשבט ופתאום מישהו שהיה חניך הגיש תלונה (כשהוא כבר לא היה חניך בשבט ואפילו אחרי צבא נראה לי...) שהמרכז שבט הטריד אותו מינית.. ) הארוע הזה גרם לטראומה מאוד קשה בשבט וחניכים התחילו לפרוש (אפשר להבין למה..) ושנה אחרי זה בקושי נרשמו... והיינו מאה רשומים בערך.. והשנה הצלחנו להביא 200 ומשהו חניכים שזה ממש לא קל כשיש המון סטיגמות על השבט שלך ועם פרשה כמו שלנו הייתה.. בקשר לעזיבה.. תראו המרכזת שלנו היא בסדר גמור ישלה המון רעיונות והיא מבינה בצופיות המון.. אבל יש לה יחס חרא ואף אחד לא הסתדר איתה אז אנשים פשוט פרשו כי הם לא רצו לבוא לצופים יותר.. יש כאלה (כמוני) שנאשרו אבל אני יכולה להיגד לך שאם היא הייתה נשארת עוד שנה אני לא הייתי בשבט ואני לא חושבת שמישהו היה נשאר.. אז זה בקשר לעזיבה של החניכים... אבל גם החניכים שהבאנו השנה אז נגיד היה יום שבט והמרכזת שלנו מהזה התחצפה להורים ועצבנה את ההורים אז ההורים פשוט הוציאו את הילדים.. ומה השכב"ג יכול לעשות?? ללכת להורים להגיד שיחזירו את הילד אבל בשביל להחזיר אותו צריך לדבר עם המרכזת והם לא הסכימו.. אז אנחנו התלוננו עליה ובסוף היא התפטרה אחרי שהיא הוציאה סמינר קיץ ללא אישורים... ובקשר לעזיבה של השכב"ג זה לא משמ השפיע כי הפעילים שעזבו אז גם ככה הם היו יושבים ולא עושים כלום והמדריכים שפרשו זה כן פגע בשבט.. אבל החליפו אותם.. ותראי גם לצפונבורי ואת כל ההכנות שלו אנחנו עושים לבד כי אין לנו מרכזת ועד עכשיו הולך דיי טוב.. ובקשר לסחיבה.. הגנרטור בכלל לא נמצא באזור השבט.. גם איןלשבט שלנו גנרטור בגלל שאנחנו משתמשים שבזה של המועצה... אבל אני מדברת איתך על גז.. ועל ג´רקנים של חמישים.. עם העשרים אנחנו עוד איכשהו מסתדרות.. וגם יש אוהלים... אבל סך הכל אנחנו מסתדרות בסדר כי יש לנו תמיכה רבה... ובקשר לגודל אנחנו הנהגה נורא קטנה.. חצים מהשבטים כבר מתפרקים.. נגיד נהריה, קרית שמונה, ומעלות למרות שמעלות חוזר וחלק מהחניכים שלהם נמצאים אצלנו..