דניאל

דניאל

המחסנאית(לשעבר... זה נקקרא להתעלל בך, הא?...) ההודעה מלפני כמה זמן ירדה... אאז אני אשאל שוב, סורי אם ענית לי.... את יכולה לשים את התמונה שך ושל דפנה ??? אני רוצה לראות!!!!!!! בה בייייי כפרה

Conspiracy

New member
חיחי מי זה?

יום לפני השיבוצים שיניתי את ההחלטה לבניין, יותר טוב ככה. אז עכשיו אני בבניין וגאה! אתה יודע אולי מי הראש ועדה? טל, לא?

Conspiracy

New member
כבר התחילו, בערך..

אני יודעת שיש את סיבול וטל, ועוד אחד שאני לא יודעת מה השם שלו, ולפי מה שהבנתי סיבול הוא ראש ועדת מחסן וטל הוא ראש ועדת בניין, וכנראה שהשלישי גינה.. או שגם הוא בניין.. בע, לא יודעת.. זה רק לפי הניחושים שלנו בגדוד.

MajorGad

New member
רשו"דים

טל וישי ראשי בניין הרשטיק ועוד מישהו ראשי גינה (אולי עידן?!) ערן סיבול ראש מחסן

MajorGad

New member
גד, גדוד כרמל

ליויתי אותכם בטיול פתיחה הייתי זה שנרדם בעצירה שאכלתם ביסקוויטים עם שוקולד..אם את זוכרת שיחקתי עם זיו הרבה שש-בש במהלך המחנ"ק

Conspiracy

New member
כולם שיחקו

עם זיו הרבה שש בש במחנ"ק.. אני אישית, לא הצלחתי לתפקד במשחק ונטשתי באמצע. הוא לא נותן לשחק! כל הזמן הוא אומר מה לעשות ומתחיל להשתחצן ולדבר על כמה שהוא שחקן דגול וכמה שאני גרועה.. בע, סטיתי מהנושא? מתי אכלנו ביסקוויטים עם שוקולד בטיול פתיחה? זה היה מזמן, אני ממש לא זוכרת.. אז אתה מהגדוד המאמץ שלנו.. אוף, אני עדיין לא מזהה אותך.....

MajorGad

New member
זיו בא השתחצן עלי

ואכל 3 הפסדים ברציפות, כשהאחרון זה מארס. זה היה מצחיק כל ההתפתלויות שלו..."יש לך מזל" "זה לא היום שלי" וכדומה. בטיול עצמו הממ היינו 4 מלווים...דן, סאני, עמרי ואני לסאני עמרי ולי יש משקפיים סאני את יודעת בטח מי זה עמרי הוא נמוך ובלונדיני ואני הייתי הגבוה הממושקף (זאת מילה גבוהה!) וד"א, ברגע שאמרתי שרציתי להדריך אותכם אז זה קצת ברור שאני מהגדוד המאמץ שלכם..כרמל. ד"א החולצה שלכם למחנ"ק אדירה!

MajorGad

New member
אוף היינו צריכים להישאר איתכם

לקחנו מזרן וישנו בזמן שכל שמיניסט דיבר..

Conspiracy

New member
חחח

ההנאה של החיים שלי זה לראות את זיו מפסיד במשהו, כל דבר, רק לראות אותו מפסיד! אני עדיין לא יודעת מי אתה.. :/ ו... כן, אני יודעת שזה ברור, רק ציינתי עובדה..
תודה, באמת חולצה יפה:0) אליה החמשושית (לשעבר) ציירה לנו את זה.

MajorGad

New member
במחנ"ק..

חימצנתי את השיער ועשיתי את הסמל של באטמן מאחורה.. באתי למאהל שלכם עם עצמון ושיחקתי שש-בש עם זיו בזמן שכולכן צילמתם את עצמון הדוגמן הזה..

Conspiracy

New member
בטח זה היה

ביום שלא הייתי. ביום שני חזרתי בצהריים הביתה, וחזרתי ביום שלישי בארוחת ערב. אז... עדיין אין לי מושג מי אתה.. שאלתי את אחותי והיא אמרה לי "הגבוה, הרזה עם המשקפיים". ו.....עדיין אין לי מושג מי אתה, אוח..

MajorGad

New member
את תדעי בקרוב מי אני...

אני אבוא בימי שישי בזמן שתנקו את הבניין!

שיר על עצמון

תן לו בעדנה ******** תן לו בקייטנה ******** תן לו בכאפה ועצמון עצמון הכוסון עצמון עצמון הכוסון *=מחיאת כף.... נא לא לקחת אותי ברצינות, תודה.

למעלה